Florence ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

43 Florence reiservaringen en tips

Geweldig

53%

Tof

42%

Wel oké

5%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Esmee
    op 03-08-2019
    13 landen bezocht • 26 reviews • 21 waarderingen
    4

    “Leuke stad in Toscane”

    Florence is een leuke stad en heeft een aantal mooie gebouwen en bezienswaardigheden. Het is geen goedkope stad als je lekker op een terrasje wil zitten en iets wil eten, maar het eten is er wel lekker. Je kunt in Florence heerlijk shoppen en rond slenteren door de straatjes. Ponte Vecchio is zeker een aanrader om over heen te lopen en om te zien vanaf een uitzichtpunt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kay Roedelof
    op 09-05-2019
    35 landen bezocht • 42 reviews • 28 waarderingen
    4

    “Prachtig Florence”

    Wat een prachtig mooie stad is Florence toch. Het leukste om te doen? Gewoon door de straten struinen. 'S ochtends en 's avonds veel locals, overdag veel, maar dan ook echt, heel veel toeristen.
    Er zijn wel steden waar ik me daar meer aan stoorde, Florence past het goed.
    Heerlijk eten, gezellige aperitivo, mooie zonsondergangen, romantische sfeer. Florence heeft het allemaal.. en meer.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jelmer Laernoes
    op 01-05-2019
    23 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    3

    “Historische stad, maar erg druk ”

    Florence is een prachtige stad, maar dat weten helaas heel veel mensen waardoor het er behoorlijk druk is. Als je nog een beetje wilt genieten van de stad moet je vroeg opstaan. De Duomo is werkelijk prachtig en ook het kunstenaarsbruggetje is super leuk! We zijn ook nog naar een uitzichtpunt gelopen vanwaar je een fantastisch uitzicht over de stad hebt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hein van Wijngaarden
    op 01-05-2019
    27 reviews • 32 waarderingen
    5

    “Cultureel openlucht museum!”

    Te veel cultureel erfgoed om in 1 of 2 dagen te bezichtigen, zo mooi en bijzonder. Alles is goed aan te lopen in de stad Florence. Wel erg warm in juli/augustus, dat is helaas niet anders. Op elke hoek staat wel een kerk of bijzonder gebouw. Verdiep je van te voren in deze culturele schatten als je Florence bezoekt.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Iris van Wolferen
    op 26-04-2019
    28 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    5

    “Terug in de tijd in Florence!”

    Deze oude stad brengt je echt terug in de tijd, je waant je echt eventjes in een ander tijdperk. De prachtige oude straten zijn ook wel echt Italiaans en overal kun je echt heerlijk eten. Het lopen door de straten is al een heel avontuur, de straatjes voeren je naar het mooie Ponte Vecchio, maar zo loop je ook door naar de Kathedraal van Florence. Piazzale Michelangelo is mijn grootste tip hier het is echt een waanzinnig uitzicht over de stad!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Raymond
    op 21-04-2019
    24 landen bezocht • 27 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Erg mooie stad maar wel druk”

    Wauw, wat is Florence mooi! Maar oh wat is Florence druk!

    Een stadswandeling langs de Duomo is een must-do als je Florence bezoekt. Florence heeft geschiedenis, cultuur en architectuur. Overall vind ik het een erg mooie plek die je zeker moet bezoeken als je in Italië bent.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel dinuccia
    op 21-04-2019
    29 landen bezocht • 26 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Florence ”

    Meravigliosa
    Florence is de plek om te genieten van cultuur in combinatie met lekker eten, drinken en wandelen.
    Ga naar de bekende musea als de Uffizi, Galleria dell'Academia. Maar ook de minder bekende musea zoals de Ospedale degli Innocenti en het museo San Marco zijn zeker de moeite waard

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Vronie Roorda
    op 16-04-2019
    45 landen bezocht • 40 reviews • 15 waarderingen
    4

    “oudheden”

    Florance is een prachtige oude stad en met name het domplein met de dom. De brug over de rivier met de oude goudhandelaren is ook prachtig. De cultuur, het heerlijke eten en overal iets te doen. Wij zijn in juni gegaan en het weer was er heerlijk, maar dat maakte de stad ook meteen erg druk. Al dnek ik dat het er altijd druk is. Ga tijdig de stad in zodat je de koelte op kunt zoeken in de middag.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laura
    op 16-04-2019
    20 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Mooie stad, veel historie, prachtige gebouwen”

    Zelf drie dagen in Florance gebleven. Zeker de moeite waard. Alleen al in het Uffizi kun je een volle dag spenderen.

    Aanrader is het beklimmen van de klokkentoren, dit is 85 meter hoog en even een uitdaging, gezien de lange smalle trappen. Maar je hebt daarna een fantastisch uitzicht!

    Ook kun je in florance erg leuk shoppen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bob Arnoldus
    op 14-04-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Florence”

    Waar ik Pisa een niet zo leuke stad vond behalve de scheve toren, is Florence een leuke italiaanse stad waar je nog echt de italiaanse gastvrijheid en gezelligheid proeft (letterlijk en figuurlijk). In het midden van de stad (volgens mij) is er een prachtige kerk die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Verder is het een heerlijke stad om lekker doorheen te wandelen en het italiaanse gevoel te ervaren. Ondanks dat het steeds toeristischer wordt vind ik dit een heerlijke stad en zou er zo nog eens naartoe gaan als ik Italie wil voelen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Florence stedentrip boeken – onze tips!

Deel jouw Florence reiservaring en tips!

Ben jij in Florence geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?