• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

De Schotse Westkust ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

4 De Schotse Westkust reiservaringen en tips

Geweldig

75%

Tof

25%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Paul H. op 12-05-2019

  “Een robuuste weekend stad”

  Vanwege het rugby naar Schotland gegaan. In een uitverkocht Murrayfield stadion een geweldige ervaring gehad door met de Schotten hun sport te bekijken. Zo hevig als de wedstrijd beleeft werd, zo ontspannen was het na de wedstrijd. Pints en fish and chips maken de culturele ervaring compleet. Het bezoek aan het middeleeuwse centrum de dag erna is minstens zo indrukwekkend. Kortom een perfecte stad voor een weekend trip.

 • Annemijn op 10-05-2019

  “Isle of Skye”

  De Schotse Westkust houdt zeker een bezoek aan Isle of Skye in. Veel toeristen gaan 1 dag met de bus naar dit eiland toe. Zonde! Je kunt veel beter een paar dagen of zelfs een week uittrekken voor dit schiereiland. Daarnaast kom je ook niet op de mooiste plekken met een touringcar. Bezoek vooral de Quiraing en loop een stuk naar links en naar rechts vanaf de parkeerplaats. Beide wandelingen zijn de moeite waard met een subliem uitzicht over de natuur. Dichtbij is een plek waar je kunt wildkamperen en met een prachtig uitzicht wakker kunt worden.

 • Marc op 09-05-2019

  “Prachtige kust met als hoogtepunt Skye”

  De Schotse kust is eigenlijk net zo mooi als het binnenland. De pure natuur in combinatie met de ruige zee en wind geeft je het ultieme outdoor gevoel. Er zijn veel mooie stranden (om overheen te wandelen, het weer laat meestal niet toe om te liggen zonnen) en de steile rotskust is echt prachtig. Het absolute hoogtepunt was voor ons Isle of Skye. Daar hebben wij de mooiste wandelingen gemaakt en ook al is het landschap in heel Schotland prachtig, vonden wij Skye toch echt nog weer een slagje mooier dan de rest. De allermooiste wandeling die we hebben gemaakt was over de Quirang. Dat is een bergrug die vrij goed begaanbaar is, maar dan echt in het mooiste landschap wat ik ooit heb gezien. Wij hebben ook 2 nachtjes wild gekampeerd (wat is toegestaan in Schotland) met ons uitzicht op deze fantastische bergrug. Echt prachtig en iets wat je zeker niet mag missen!

 • Elena op 06-05-2019

  “Mooi”

  Voor ongerepte natuur is dit DE bestemming. Alles is enorm mooi groen wat Schotland fotogeniek maakt. Echter is het weer enorm wisselvallig waardoor het soms moeilijk is om uitjes te plannen en hier moet goed rekening mee gehouden worden. Wel zijn de mensen enorm gastvrij en heb je het gevoel dat je ver weg van huis bent.

Schotland vakantie boeken – onze tips!

Top-5 Schotland reisaanbieders

Deel jouw De Schotse Westkust reiservaring en tips!

Ben jij in De Schotse Westkust geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief