Glasgow ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

9 Glasgow reiservaringen en tips

Geweldig

22%

Tof

56%

Wel oké

22%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Leslie Rutten
    op 15-04-2019
    29 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    5

    “Iets noordelijker - Isle of Kerrera! ”

    Op dit mooie eilandje hebben wij een dag rond gewandeld. Het eiland is verboden voor auto's, dus het is er heerlijk rustig en de natuur is ruig en mooi. Halverwege de route is een schattig theehuisje, goede plek voor een pauze en iets lekkers.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annet De Reiziger
    op 02-12-2017
    27 reviews • 23 waarderingen
    4

    “Ga even iets noordelijker ford william”

    Glasgow is een grote stad maar als je even iets noordelijker gaat ligt iets veel leukers. Helaas staat deze nog niet vermeld onder schotland. Het stadje
    fort william is zeker weten de moeite waard en mooier als glasgow. Openbaar vervoer is erg makkelijk te regelen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sander Ouwehand
    op 28-11-2017
    22 landen bezocht • 13 reviews • 15 waarderingen
    4

    “'Schot' in de roos ”

    Met een leuk centrum, veel winkels, leuke barretjes en genoeg restaurants is Glasgow een perfecte stad voor een city trip.
    Ook cultureel is er genoeg te zie met meerdere musea om te bezoeken. (Kelvingrove Art museum is zeker een aanrader).
    Natuurlijk genoeg pubs voor een biertje. Liever een cocktail? Maak dan een bezoekje aan de Blue Dog Bar.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jaap van der Smissen
    op 27-11-2017
    29 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Architectuur en Musea”

    Glasgow is een veelzijdige stad met veel architectuur en musea. Als het prachtig weer is kan je gemakkelijk een paar dagen rond lopen om alleen al naar de prachtige en diverse gebouwen te kijken. Maar als het regent is zijn er ook genoeg musea te bezoeken. Neem ook zeker de metro een keer. Deze kleine en schattige metro is een attractie op zich. Nodig is het niet want in de stad is alles prima te belopen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elle
    op 27-11-2017
    15 landen bezocht • 14 reviews • 35 waarderingen
    3

    “Leuk om te shoppen, maar verder niet indrukwekkend.”

    Glasgow is een erg leuke stad om te shoppen, maar buiten om dat vonden wij de bezienswaardigheden erg tegen vallen. Het is een erg drukke stad, waar het voornamelijk draait om veel shoppen. Als je erg van kunst houdt is het wel een erg mooie stad, want je het er verschillende tentoonstellingen waar je gratis kan kijken. In de avond is het erg leuk om naar een comedy show te gaan in deze grote steden en te genieten van de heerlijke restaurantjes. Een leuke stop voor 1 dag!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bart
    op 25-11-2017
    25 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Gezellige stad”

    Glasgow is een gezellige stad met sfeer. De vriendelijke inwoners zijn altijd wel in voor een feestje, dus de pubs zijn drukbezocht. Je kunt hier dan ook prima avonden vertoeven. Maar ook qua cultuur is Glasgow een mooie stad. Mijn tip zou zijn om gewoon door de stad te lopen, zo kom je vanzelf oude gebouwen tegen. Ook is er een rijke hoeveelheid aan musea. De universiteit is een mooi gebouw en zeker de moeite waard om eens te gaan bezoeken. Ook is het openbaar vervoer goed geregeld, je kunt eenvoudig naar andere steden in Schotland reizen. Vanuit Glasgow ben je zo in Edinburgh, om een dag door te brengen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hans de Weijer
    op 25-11-2017
    44 landen bezocht • 27 reviews • 34 waarderingen
    4

    “verrassend - echt ontdekking”

    Omdat we in de regio waren wilden we Glasgow zeker niet overslaan. En we waren bijzonder aangenaam verrast. Gratis parkeren met een hybride auto in het centrum (en gratis opladen), mooie monumenten, en prachtige musea. We waren er toevallig ook nog eens met "Open Door" day (Open Monumentendag), en zagen het oude theater waren Stan Laurel zijn eerste optredens had, en namen plaats in the Mayor's Seat in City Hall. Ga zeker ook kijken in de prachtige musea bij de universiteit en bij de modelwoning naar ontwerp van Charles Rennie Mackintosh. De rommelmarkt Barras is wat vergane glorie, maar toch nog steeds leuk om eens te bekijken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bartek vds
    op 21-11-2017
    30 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    5

    “Glasgow”

    Glasgow is minder druk dan Edinburgh en dat is eigenlijk ook wel lekker. Wij waren er van donderdag tot zaterdag ochtend en op de vrijdagmiddag/avond duiken alle mensen die de hele week gewerkt hebben de pub in en dan kan je de sfeer van Schotland echt mee maken en proeven. Life bandjes die spelen, pints en natuurlijk een lekker bord Haggis. vergeet ook niet de Universiteit te bezoeken. Prachtig mooi.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Amy Muller
    op 19-11-2017
    24 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    3

    “Een donkere maar grote stad”

    Glasgow, voor ons de uitvalbasis voor een concert. Als ik aan deze stad terug denk, denk ik aan de lange winkelstraat die in Glasgow centraal staat. Maar wat mij ook opviel was dat het de gebouwen voornamelijk grauw en vies waren. Het openbaar vervoer vond ik er overigens goed georganiseerd en makkelijk om van A naar B te gaan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Schotland vakantie boeken – onze tips!

Top-5 Schotland reisaanbieders

Deel jouw Glasgow reiservaring en tips!

Ben jij in Glasgow geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?