Bodrum ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

14 Bodrum reiservaringen en tips

Geweldig

14%

Tof

64%

Wel oké

14%

Niet zo

7%

Vreselijk

0%

  • Profiel Robert
    op 19-05-2019
    14 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Vanuit Kos bezocht ”

    Vanuit Kos met de boot overgestoken naar Bodrum. Deze boottocht duurde ongeveer 45 minuten waardoor we echt een volle dag in Bodrum waren. Het is een mooie stad om lekker doorheen te slenteren en goedkope (nep) kledingmerken te scoren. Ik zou er nog wel eens naartoe willen, maar dan voor een langere tijd.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Naomi
    op 10-05-2019
    13 landen bezocht • 16 reviews • 29 waarderingen
    4

    “Turgutreis nog niet zo toeristisch”

    Wij zijn eigenlijk helemaal geen fan van massatoerisme en wilden nooit op vakantie naar Turkije, maar toch na lang twijfelen zijn we naar Turgutreis geweest. En het is super bevallen. Turgutreis ligt vlakbij Bodrum en heeft geen massa toerisme. Vanaf het hotel is het ongeveer 10 min. lopen naar het dorpje waar je op zaterdag een markt hebt en een hoop souvenirtjes kunt shoppen in de winkeltjes. Vanaf het strand zie het Griekse eiland Kos liggen. Wij zijn met de ferry overgevaren naar Kos en hebben daar een dag rondgereden op een quad. Dit is echt een aanrader om te doen. Turgutreis heeft ons echt verrast en we zijn hier nu al 2x geweest.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. van Kooy
    op 06-05-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Mooie kustplaats”

    Bodrum is een leuke stad om rond te lopen tussen alle winkels en marktjes met natuurlijk veel nep-merkkleding. Vaar vooral ook over naar Kos, dit duurt minder dan een uurtje en zo pik je toch twee landen mee op je vakantie. Bodrum is zeker een aanrader voor het hele gezin!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bigboss Nano
    op 23-02-2019
    1 review • 1 waardering
    5

    “Bodrum”

    Mooi e spectaculaire vriendelijkheid het was 1van de beste van mijn leven zal alweer daar gaan deze jaar ik hoophetdat ik het leuk daar gaan lekker etenen drinken ik wil wel terug gaan hoop dat ik het lukt

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Diana Veldpaus
    op 12-02-2019
    1 review • 0 waarderingen
    5

    “Bodrum”

    Bodrum blijft al jaren mijn favoriet
    Mooi landschap gezellige winkeltjes
    Maar vooral de gastvrijheid
    Wij gaan altijd in mei dan is het niet zo warm
    Temperaturen rond de 25 27 graden
    Bodrum ,,,blauwe zee mooie stranden
    En het eten is perfect
    Ook dit jaar weergeboekt in mei gaan we wéér

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Tara
    op 30-11-2017
    22 landen bezocht • 13 reviews • 23 waarderingen
    2

    “Eén keer, maar niet meer”

    Bodrum was mijn eerste Turkije kennismaking. Ik ben hier een dag geweest, vanaf Kos. Prima dagje gehad, maar ik zou er niet snel weer naartoe gaan. De verkopers zijn vreselijk opdringerig, wat ik al had verwacht. Ook vond ik ze niet vrouwvriendelijk. Ik vond het te druk, te toeristisch en ook duur. Wel mooi is het kasteel van Sint Petrus, dat vlakbij de haven staat. 's Avonds is dit prachtig verlicht.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Debbie Mourits
    op 26-11-2017
    22 landen bezocht • 13 reviews • 7 waarderingen
    4

    “Een gezellige stad met een leuke haven”

    Bodrum is leuke en gezellige stad. Het ligt aan de kust. De stad heeft een gezellige haven met restaurantjes, waar je heerlijk kunt eten. Ook de markt en de winkeltjes zijn ontzettend gezellig. Vergeet niet om af te dingen als je hier rondslentert. Bodrum ligt heel centraal, van hieruit kun je alle kanten op. Met een huurauto kan je het hele schiereiland rondrijden. Bordum heeft een mooi kasteel, hier kan je ook in. In de haven kan je een bootje huren voor een heerlijke boottocht.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Suzanne Thomasson
    op 26-11-2017
    27 landen bezocht • 26 reviews • 24 waarderingen
    3

    “Bodrum, bijkomen”

    Bodrum was voor mij een manier om bij te komen van een drukke periode. Dit was dan ook de bedoeling van heel deze trip. Echter is het wel erg leuk om van het resort af te gaan en een keer naar Bodrum stad te gaan. Hier kun je dan lekker rondstruinen en de tóch wel ''andere'' bouwstijlen enzo te bewonderen. Ik hoorde verder nog veel leuke verhalen over boottochten in de buurt, maar hier hadden wij geen tijd meer voor en hier baal ik van. Als ik nog een keer terugga, ga ik zeker een boottochtje maken.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Daphne Smit
    op 23-11-2017
    28 landen bezocht • 52 reviews • 24 waarderingen
    4

    “Cultuur en ontspannen”

    Bodrum was onze eerste kennismaking met Turkije. Bodrum is een wat kleinere toeristenplaats, waar je nog niet helemaal wordt overspoelt door toeristen. Je hebt er wel alles waar je aan denkt bij Turkije: strand, hotels, restaurants, moskeeën, badhuizen, boten en architectuur.

    Tip: maak een dagexcursie naar Kos, leuk om ook een stukje Griekenland mee te pakken

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Chloé Wouters
    op 22-11-2017
    21 landen bezocht • 26 reviews • 18 waarderingen
    4

    “Een dagje weg van je resort”

    Vanaf ons resort in Bitez vlakbij Bodrum, hadden we er voor gekozen om een dagje Bodrum te doen zonder tourguide. Achteraf een hele goede keuze want je kan makkelijk met zijn tweeën door Bodrum heen struinen. Het hoogtepunt is de Finike Batığı Müzesi waarop je een prachtig uitzicht hebt over Bodrum, de zee en de weide omgeving. Er zijn ook genoeg leuke straatjes met kleine restaurantjes , zonder dat je naar binnen wordt getrokken, waar je goed kunt eten. In de avond als het donker is gaan er vele partyboten met veel verlichting de zee op en dit geeft een prachtig beeld.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Bodrum vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Bodrum reiservaring en tips!

Ben jij in Bodrum geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?