Cappadocië ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

8 Cappadocië reiservaringen en tips

Geweldig

88%

Tof

13%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel sammy tempels
    op 16-11-2020
    37 landen bezocht • 100 reviews • 125 waarderingen
    5

    “Practige unieke streek.”

    Wie de moeite doet om in Turkije weg van de kust te gaan en het binnenland intrekt kan naar het mooie Cappadocie gaan. Een uniek landschap heb je hier. Rotswoningen, rotspunten en huizen in de rotsen uitgekapt. Vooral de stad Goreme is hier een ideale uitvalsbasis en het centrum van Cappadocie. Oude rotskerken, volledige ondergrondse steden en een gezellig stadscentrum te midden van de grillig gevormde rotsen maken van dit stadje een echte must. Vanboven op de helling kan je de stad beneden zien liggen en het doet een beetje aan een maanlandschap denken. Uiteraard mag hier de rondvaart met een luchtballon bij zonsopgang niet ontbreken. Toeristisch, niet goedkoop maar o zo mooi!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Caroline
    op 24-04-2019
    12 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    5

    “Een must see in Turkije!”

    Het landschap bij Cappadocie is prachtig! Ga hierheen bij zonsopkomst en zoek een mooi plekje uit om de vele luchtballonnen op te zien stijgen. Je kan natuurlijk ook zelf in een luchtballon gaan maar dit is wel erg prijzig. Het is een prachtige plek in Turkije en zeker de moeite waard om heen te reizen!

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lichelle de Bruijn
    op 07-04-2019
    30 landen bezocht • 13 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Van een andere planeet”

    Cappadocië is een van de mooiste reisbestemmingen waar ik tot nu toe ben geweest. Met de auto hebben wij een tour gemaakt in en rondom dit gebied. We zijn geweest in grote ondergrondse steden, waar gangenstelsels meerdere verdiepingen onder de grond uitgroeien tot stad. Een voorbeeld (tevens de grootste ondergrondse stad) is Derinkuyu.
    Daarnaast maakt het bijna buitenaardse landschap rondom Göreme een diepe indruk. In principe kun je overal (soms tegen betaling) van dichtbij bewonderen. Tip: maak vooral een balontocht, zo een magisch uitzicht tref je zelden!

    1 waardering


    • 20 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 20 december 2020 18:08

      Van waar hebben jullie de auto genomen? Heb je ook Ihlara valley of iets in de omstreken gedaan?

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elli De Bruin
    op 02-01-2018
    1 review • 3 waarderingen
    5

    “Cappadocië.....een paradijsje op aarde”

    Ik ga niet verklappen hoe vaak ik er al geweest ben, maar Cappadocie werkt voor mij als een magneet. Als je een natuurliefhebber bent dan moet dit echt op je verlanglijstje staan... het is een wereld apart....veel meer dan zon, zee en strand !!

    3 waarderingen


    • 20 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 14 november 2019 21:24

      Hallo, Heb je je reis zelf geregeld? Heb je iets buiten Cappadocië meegenomen om te doen? gr


    • 20 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 20 december 2020 18:10

      kun je me meer info geven

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Stephanie Roeffen
    op 21-11-2017
    57 landen bezocht • 28 reviews • 29 waarderingen
    5

    “Hoogtepunt van Turkije”

    Cappadocië heeft prachtige rotsformaties en is dé trekpleister van Turkije. Het gebied is overzichtelijk qua grootte. Je kunt eenvoudig op eigen houtje de verschillende valleien ontdekken, zoals Red & Rose valley, Love Valley, Pigeons Valley etc. Het maakt niet uit waar je bent, alles is prachtig!
    In de ochtend zal je vroeg op moeten staan om de luchtballonnen op te zien stijgen. Het is een magisch spektakel!

    1 waardering


    • 20 landen bezocht
      0 reviews
      0 waarderingen
      Geplaatst op 14 november 2019 21:24

      Hey Heb je alles zelf geregeld? Heb je iets buiten Cappadocië meegenomen om te doen? Tips ? Gr

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Renske Bos
    op 12-11-2017
    23 landen bezocht • 13 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Een bijzonder stukje landschap...”

    Bij Turkije denk je al snel aan de toeristische en overvolle stranden, grote hotels en all inclusive concepten. Wil je naar een magische plek, niet te ver van huis met gegarandeerd zon? Ga dan een weekje naar Cappadocië! Een geweldig (maan)landschap waarvan je niet zou denken dat Turkije dit te bieden heeft.
    Een prachtige kleine plaats met veel fijne (kleine) en romantische slaapplekken. Een omgeving waar je prachtig kan fietsen, wandelen, autorijden en relaxen. Restaurantjes met lekker eten en een fijne sfeer. Als afsluiter: de prachtige ballonvaart over het magische landschap in de vroege ochtend met zonsopkomst.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mirjam de Bree
    op 21-10-2017
    42 landen bezocht • 13 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Prachtige uitzichten ”

    De grotwoningen in Goreme waren heel bijzonder om te zien. Sommige grotwoningen hebben fresco's, echt prachtig. Wij hadden een georganiseerde reis door Cappadocië en de bus bracht ons van A naar B. De bijzondere vormen van de rotsen zijn prachtig om te zien wanneer je wandelt of door Cappadocië rijdt. Je ziet hier een heel ander Turkije dan het Turkije van de strandvakanties.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Job Kramer
    op 06-03-2017
    4 reviews • 3 waarderingen
    5

    “Prachtige rotsformaties”

    Een paar dagen Cappadocië zijn een perfecte aanvulling op je reis naar Turkije. Het landschap is werkelijk adembenemend! Van mooie vergezichten tot een wandeling tussen de rotswoningen, dit is echt een aanrader!

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Cappadocië vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Cappadocië reiservaring en tips!

Ben jij in Cappadocië geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?