In Ho Chi Minh City geweest?

Dan lezen we graag jouw ervaringen en tips!

Deel jouw reiservaring

Of lees 28 Ho Chi Minh City reiservaringen

Ho Chi Minh City

Waar noordelijk Hanoi de ‘gezellige’ hoofdstad is, is zuidelijk Ho Chi Minh City de Aziatische metropool vol wolkenkrabbers, winkelcentra en zo mogelijk nog meer scooters dan in Hanoi. In combinatie met de Frans koloniale architectuur en zijn levende oorlogsgeschiedenis is Ho Chi Minh City echter een stad die zéker niet overgeslagen mag worden. Oversteken is een uitdaging met de miljoenen scooters, motors en fietstaxi‘s. Gewoon rustig door blijven lopen is de truc, op een of andere manier ontwijken ze je allemaal.

Vliegtickets Ho Chi Minh City

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Ho Chi Minh City
V.a. 563 Meer over vliegen naar Vietnam

Overnachten in Ho Chi Minh City

Vergelijk alle hotels in Ho Chi Minh City
Bekijk hotels

De metropool Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City

Druk verkeersplein voor de Ben Thanh markt.

Ho Chi Minh City, voorheen Saigon, is met zo’n 8 miljoen inwoners de grootste stad van Vietnam. De stad bestaat uit 19 districten en ligt aan de Saigon rivier. De stad is vernoemd naar de leider van Noord-Vietnam. Toen Ho Chi Minh deze stad aan het eind van de Vietnamoorlog veroverde, herenigde hij het hele land weer met elkaar. De stad staat daarom ook wel bekend als de ‘vrije stad’. En dat is te zien aan de vele contrasten die Ho Chi Minh City rijk is. Je ziet hoge kantoorgebouwen (zoals het imposante Bitexco Financial Tower), koloniale huizen gebouwd in Franse stijl, hippe restaurants, nachtclubs en typische Vietnamese markten en tempels. De bekendere winkel- en hotelketens hebben zich eveneens gevestigd in de metropool. In het backpackerscentrum (‘district 1’) wisselen smalle steegjes elkaar af met drukke straten waar iedereen op lage stoeltjes geniet van een biertje en Zuid-Vietnamees eten.

Ho Chi Minh City
Ho Chi Minh City

De Franse koloniale architectuur

In district 1 zijn op loopafstand van elkaar veel Franse koloniale gebouwen te vinden. Een hoogtepunt is de Notre-Dame basiliek, geïnspireerd op de Notre-Dame uit Parijs. Tegenover de Notre-Dame bevindt zich het hoofdpostkantoor dat is gebouwd door Gustav Eiffel (van de Eiffeltoren) in neoklassieke stijl. Het operagebouw en het stadhuis geven je even het gevoel dat je je in een Franse rijke stad waant.

Het vroegere Ho Chi Minh City

Tot en met de 17e eeuw behoorde Ho Chi Minh City (toen ‘Prey Nokor’) en omstreken tot Cambodja. De stad was een vissersstad waar handelaren vanuit Maleisië, China en India zaken deden. In de 19e eeuw namen de Fransen Ho Chi Minh City in met behulp van de toenmalige Vietnamese keizer en benoemden de stad tot Saigon. Saigon werd een van de belangrijkste steden van Indochina. De Franse kolonisten groeven grachten, legden tramlijnen aan en bouwden gebouwen met Europese architectuur. Tijdens de Vietnamoorlog was Ho Chi Minh City het decor van bomaanslagen en gevechten. Er werd gevochten tussen de door Noord-Vietnam gesteunde Vietcong en het door de Verenigde Staten gesteunde Zuid-Vietnamese leger.

Het War Remnants museum

War Remnants Museum

Oude tanks buiten bij het War Remnants Museum.

De lugubere details van de Vietnamoorlog kun je terugvinden in het indrukwekkende War Remnants museum. Het museum is verdeeld in zes kamers met elk hun eigen onderwerp, gerelateerd aan de oorlog. Met behulp van heftige foto’s, informatieve teksten, oude mediaberichten en teruggevonden oorlogsmateriaal probeert het museum je, vanuit Vietnamees oogpunt, te vertellen over de oorlog met Amerika.

De Cu Chi-tunnels

Cu Chi-tunnels

Een van de krappe ingangen naar het Cu Chi tunnelcomplex.

Ten noordwesten van Ho Chi Minh City vind je het Cu Chi-tunnelcomplex. Deze tunnels werden na de Tweede Wereldoorlog, toen Saigon weer in handen viel van de Fransen, gebouwd door de Franse tegenhangers; de Vietminh. Tijdens de Vietnamoorlog maakten de Vietcong (de communistische rebellen uit het zuiden) veel gebruik van de tunnels. De tunnels dienden ter verspreiding van het leger en om verrassingsaanvallen te plegen op het Franse regime, het Zuid-Vietnamese leger en later de Amerikanen. De tunnels waren een wereld op zich. Er waren hospitalen waar gewonden werden verzorgd en geopereerd, er werden wapens gemaakt, er werd gegeten, gedronken, vergaderd en er waren zelfs theaters waar door de strijders toneel werd gespeeld en poëzie werd voorgedragen. De leefomstandigheden waren slecht, maar de aanvalstechnieken waren succesvol: telkens weer deden de guerrillastrijders de slachtoffers verbazen door na een aanval onmiddellijk compleet te verdwijnen. Tegenwoordig zijn de Cu Chi-tunnels een populaire toeristische attractie. Waarschuwing: niet geschikt voor diegenen die ook maar een béétje claustrofobisch zijn!

Cu Chi-tunnel

Cu Chi-tunnel.

Tasjesdieven in Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City staat bekend om de, in verhouding tot andere Vietnamese steden, meer aanwezige tasjesdieven. Het is daarom van belang om waardevolle spullen in een kluisje in je hotel of hostel te laten. Berg geld en belangrijke papieren die je met je mee draagt op in een buidel onder je T-shirt. Draag een tas niet aan een schouder, maar draag hem diagonaal over je lichaam.

Ho Chi Minh City – hoe kom je er?

Ho Chi Minh City is een belangrijke stad voor Vietnam. Het is vanuit alle grote en middelgrote steden in Vietnam (en ook Cambodja) mogelijk om met een toeristenbus naar Ho Chi Minh City te gaan. De lokale bussen verbinden Ho Chi Minh City met de kleinere en minder bekende steden in bijvoorbeeld de Mekong Delta. Ho Chi Minh City heeft een internationale en nationale luchthaven. Het is dus mogelijk om zowel vanaf een Vietnamese stad als vanuit andere landen te vliegen naar Ho Chi Minh City. Tussen Hanoi en Ho Chi Minh City is een treinverbinding. Deze treinreis duurt ongeveer 29 uur en kost rond de €35.

Top 3 Vietnam specialisten

Original Asia
Original Asia

De mooiste privé-reizen, geheel op maat en altijd perfect afgestemd op jouw wensen.
Bezoek website

Van Verre
Van Verre

Stel jouw eigen rondreis op maat samen naar Vietnam met onze reisspecialisten. Zij helpen je graag met advies en ideeën.
Bezoek website

Local Hero Travel
Local Hero Travel

Je “Local Hero” Hong maakt jouw reis uniek met haar insider tips. Gelijk persoonlijk contact en lokaal geregeld.
Bezoek website

Beste reistijd Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City heeft een tropisch savanneklimaat. De stad kent twee perioden: de droge periode en de regentijd. De droge tijd is december t/m april. Deze periode is dan ook het beste seizoen om naar Ho Chi Minh City af te reizen. In februari is er de meeste kans op zon en de minste kans op regen.

Reisinspiratie

Alle Vietnam artikelen

Vietnam rondreis aanbiedingen

28 Ho Chi Minh City reiservaringen en tips • 24 landen bezocht
  26 reviews
  8 waarderingen

  “Ho Chi Minh”

  Geplaatst 29-11-2017

  Op het plein van Ho Chi Minh stad, zie je een standbeeld staan van Ho Chi Minh. Daar moet je zeker even naar toe. Het is wel echt druk met scooters in deze stad, maar wij vonden het wel wat hebben eigenlijk. Om wat meer kennis te verkrijgen van de verschrikkelijk geschiedenis van Vietnam, is het oorlogsmuseum zeker indrukwekkend. De Cu Chi tunnels is een must!! Deze tunnels liggen een stukje buiten de stad, maar dit is toch weer een stukje indrukwekkende geschiedenis.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 31 landen bezocht
  26 reviews
  36 waarderingen

  “Verrassend”

  Geplaatst 28-11-2017

  Ik had niet al te hoge verwachtingen van Ho Chi Minh omdat wij vanuit Hanoi naar beneden reisden en als ik mijn mede reizigers moest geloven viel Ho Chi Minh dan een beetje tegen.
  Het is onwijs druk met overal scooters, wat super leuk is om te aanschouwen met een lekker koud biertje in je hand.
  Het museum was erg indrukwekkend en de tunnels moet je zeker bezoeken. Je krijgt hierdoor meer respect voor wat de bevolking mee heeft moeten maken, afschuwelijk!

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 21 landen bezocht
  26 reviews
  9 waarderingen

  “Enorme drukte”

  Geplaatst 27-11-2017

  Ho Chi Minh City is een aparte stad. Het is enorm druk op straat, met vooral veel toeterende scooters. Daarbij zie je veel Franse invloeden en staan er een aantal moderne gebouwen. Een stukje buiten de stad liggen de Cu Chi tunnels. Ondanks dat het behoorlijk toeristisch is, kun je dit niet overslaan. Het is enorm indrukwekkend om te zien hoe slim de Vietnamezen in de Vietnam oorlog te werk zijn gegaan en hoe zij gebruik hebben gemaakt van hun omgeving. Ik heb enorm veel respect gekregen voor de Vietnamezen die jarenlang onder de grond in de tunnels hebben geleefd. Na een paar meter in deze tunnels werd ik al claustrofobisch. Bij de Cu Chi tunnels zit ook een schietbaan. Dit is misschien een beetje fout, maar wel een gave ervaring! In de stad zie je nog veel gevolgen van de Vietnam oorlog, met name van de napalm. Je ziet veel mensen die zogezegd "misvormt" zijn als gevolg van de chemische stoffen. Dit is erg naar om te zien. Bezoek ook zeker het oorlogsmuseum. Hier kom je veel te weten over de Vietnam oorlog. Verder vind je veel leuke barretjes en restaurantjes in de stad, waardoor je je hier wel een aantal dagen kunt vermaken.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 21 landen bezocht
  31 reviews
  18 waarderingen

  “Drukke stad”

  Geplaatst 25-11-2017

  Persoonlijk vond ik HCMC niet heel bijzonder; andere steden/dorpen in Vietnam zijn leuker. Je hebt veel leuke barretjes en rooftop restaurants waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Vanuit hier kun je tripjes naar oa de tunnels maken. Het War Museum heeft bij mij heel veel indruk achtergelaten; het laat een prachtige collectie zien van een verschrikkelijke geschiedenis.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 24 landen bezocht
  26 reviews
  13 waarderingen

  “Scooters in overvloed”

  Geplaatst 25-11-2017

  De stad is enorm druk. Dit is het eerste wat opvalt. Overal waar je kijkt zie je scooters langs elkaar heen sjezen. Let dus vooral erg goed op in het verkeer. Geniet dan van wat de stad te bieden heeft. Van musea tot de Mekong rivier. De geschiedenis van Vietnam is erg interessant en de stad biedt genoeg om hier veel over te leren. Uiteraard kun ook scootertjes huren om de stad op eigen houtje te verkennen, maar ik weet niet of dat in dit verkeer/ deze chaos een aanrader is.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 20 landen bezocht
  26 reviews
  9 waarderingen

  “Chaos!”

  Geplaatst 20-11-2017

  Het is een super chaotische, drukke, toeristische stad. Persoonlijk hou ik hier niet zo van, ik vond het iets teveel van het goede, maar ondanks dat heb ik het er wel naar mijn zin gehad omdat er veel te zien is!
  Het War Remnants Museum vond ik interessant om te zien, dit is een aanrader voor iedereen die van fototentoonstellingen houdt. De geschiedenis van Vietnam is zeer interessant, en ik vond het mooi om hier meer over te leren in het museum.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 22 landen bezocht
  26 reviews
  7 waarderingen

  “Too much”

  Geplaatst 18-11-2017

  Ho Chi Minh City is niet mijn stad. Het is te druk, te groot, te chaotisch. Ook moet je hier echt op je spullen passen. Ze rijden hier namelijk met de scooter langs en rukken zo je tas van je schouder. Neem dus geen tas mee op straat! Ook is het in Ho Chi Minh City niet mogelijk om aangifte te doen (je wordt van het kastje naar de muur gestuurd). Het war museum is wel een bezoekje waard, erg interessant. Ook is het interessant om te zien hoe het communisme nog aanwezig is. Een bezoekje aan de Mekong Delta is mooi, maar kijk wel uit wat voor tour je doet (onze tour was behoorlijk tenenkrommend).

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 16 landen bezocht
  26 reviews
  14 waarderingen

  “Saigon <3”

  Geplaatst 12-11-2017

  Ik ben sowieso een ontzettende fan van grote Aziatische steden, dus Ho Chi Minh City past helemaal in mijn straatje. Het is een gezellige stad in opkomst (tenminste toen ik er was 4 jaar geleden) en er is altijd iets te doen. In het centrum vindt je zeer voordelige hotels waar je voor nog geen 2 tientjes een goede kamer kunt huren. Er zijn heerlijke restaurantjes te vinden. Mijn tip is om echt de Vietnamese keuken te proberen. Helaas zie je dat toeristen vaak kiezen voor een eigen keuken, maar de Vietnamese keuken is zo lekker dat je dat echt niet kunt missen. Het is een stad met historie, dus bezoek daarom zeker de verschillende musea die over de oorlog met Amerika gaan. Het is erg indrukwekkend en kan soms best wel een beetje verdrietig zijn. Ga ook zeker naar de Tunnels ondanks de verschillende meningen hierover. Je mag dit gewoon niet missen omdat het een stukje van het gebied betreft. Helaas hebben wij verder niet heel veel gedaan omdat we er kort waren, maar over 2 maanden gaan we terug naar Vietnam en dan zal ik zeker nog een kijkje gaan nemen in de hoop dat het nog steeds zo'n toffe stad is!

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 26 landen bezocht
  26 reviews
  8 waarderingen

  “Megastad”

  Geplaatst 10-11-2017

  Ho Chi Minh City is een overweldigende megastad. De stad is heel groot en druk, met vele scooters. We hebben het oorlogsmuseum (war remnants museum) bezocht en hebben de stad vervolgens snel verlaten.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren • 34 landen bezocht
  88 reviews
  81 waarderingen

  “het vroegere Saigon”

  Geplaatst 09-11-2017

  In Hanoi reden duizenden brommers naast elkaar door de smalle straten maar hier in Ho Chi Minh City zijn de straten breder met als gevolg dat er duizenden brommers rijden maar allemaal door elkaar en in verschillende richtingen. Voor geen geld van de wereld zou ik hier in een auto willen stappen en zelf rijden! De stad is verandert van naam maar iedereen spreekt hier toch nog altijd over Saigon. In het park staan tientallen vrouwen bij een oude vals spelende cassetterecorder fitness te doen. Op westerse muziek bewegen ze vrijuit zonder zich van de mensen rondom iets aan te trekken. Het is wel aangenaam om naar te kijken hoe het leven van de mensen hier zich grotendeels in open lucht en op straat afspeelt. Tham street is de back-packer buurt van Saigon. Hier zijn de kleine groezelige bars en restaurantjes. Kleine restaurantjes met een open keuken aan de straatkant waar boven op de eerste verdieping een paar slaapkamers zijn. Gezellige drukte ook. In Ho Chi Minh vind je ook de Cu Chi tunnels. Vanuit de stad rij je via Highway 1 richting tunnels en op deze weg is één van de meest schrijnende foto's aller tijden genomen. iedereen kent wel de foto van het naakte meisje op de vlucht tijdens de oorlog. Later bleek dat het om de 9jarige Kim Phuc ging. Kim was negen toen op 8 juni 1972 bommen vielen op het tempelcomplex waar zij met haar familie schuilde. Zij en haar tante raakten gewond door het kleverige napalm, twee neefjes stierven. Zij waren slachtoffer van wat zo wrang friendly fire heet: de bommen waren per vergissing afgeworpen door uit de koers geraakte piloten van de eigen Zuid-Vietnamese luchtmacht. De journalisten en fotografen die langs Highway 1 de oorlogshandelingen van die dag hadden gevolgd, stonden op het punt naar Saigon terug te rijden toen deze bizarre vergissing zich voor hun ogen afspeelde. Toen Kim er aan kwam rennen, was de Zuid- Vietnamese fotograaf Nick Ut, werkzaam voor het persbureau Associated Press, de enige die nog een filmrolletje in zijn toestel had. Op de redactie scheelde het weinig of de foto was in de prullenbak terechtgekomen, gezien de richtlijn van AP tegen frontal nudity. Toch werd de foto de wereld in gestuurd. Die zou Ut later de Pulitzerprijs bezorgen. "Nick Ut heeft Kim en haar tante naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht. Haar ouders waren haar uit het oog verloren en wisten niet of ze nog leefde. Op goed geluk zijn ze naar Saigon gegaan en hebben alle ziekenhuizen afgezocht. Toen ze het bijna hadden opgegeven, wees een schoonmaker hen op een houten paviljoen op het achterterrein en zei: 'Daar liggen de kinderen die gaan sterven'." Kim lag daar inderdaad, met derdegraads verbrandingen over bijna een derde van haar lichaam. Ruim een jaar bleef ze in het ziekenhuis en onderging huidtransplantaties. "Thuis probeerde ze het gewone leven van een schoolmeisje weer op te pakken", maar ze bleef veel pijn houden." Het leven onder het communistische regime werd steeds zwaarder. Het noedelkraam van Kims moeder, Nu, die het gezin onderhield, werd onteigend. De familie zakte steeds dieper weg in honger en armoede en zag zich eind jaren zeventig gedwongen te verhuizen naar een ander dorp, vlakbij de Cambodjaanse grens. Daar raakten ze in de greep van alweer een oorlog, een waar ze nóg minder van begrepen, die tussen Vietnam en de Rode Khmer in Cambodja. De eerste tunnels werden reeds in de jaren 40 gegraven door Vietnamese verzetslui in het verzet tegen de fransen. Zij verstopten er hun munitie in maar gebruikten ze zelf ook om beschutting te zoeken in geval van aanvallen. Eens ze onder grond waren konden ze zich verplaatsen van het ene gehucht naar het andere. De speciale grondsoort in dit gebied was hard om uit te graven maar ideaal om aanvallen te doorstaan en bovendien was het peil van de rivier hier zo laag dat de tunnels niet konden onderlopen. Later werden de tunnels ook gebruikt in de oorlog tegen de Amerikanen. Het tunnelnet werd zelfs uitgebreid. Van 17 naar meer dan 200km! Een titanenwerk dat werd uitgevoerd door dorpelingen en boeren gesteund door in Zuid-Vietnam geïnfiltreerde communistische officieren. Het gebied was ondertussen een echt Vietnamees bolwerk geworden. In 1965 besliste de Amerikanen dat de rust in deze zone moest hersteld worden. Om het verzet op te rollen werden er in deze streek verschillende bases gebouwd. De Amerikanen bouwden een basis in Cu Chi recht boven de tunnels zonder dat ze het wisten. Nadien stegen vliegtuigen op met de opdracht tonnen ontbladeringsmiddelen, benzine en napalm te droppen boven de rijstvelden en bossen om zo het gebied onbewoonbaar te maken. Wanneer de vegetatie weg gebrand was zaaiden ze een soort gras dat onmiddellijk in brand vloog wanneer er een bom op viel en in zijn brandende weg alles vernielde wat het tegen kwam. In het tunnel gebied loop je rond in wat een doodnormaal bos lijkt. Tot de gids je begint te wijzen op één en ander. Daar is een verborgen luik, daar zit een verborgen buis. Onder een boom zitten, bijna onmerkbaar een paar kleine gaten wat uiteindelijk de luchtgaten blijken te zijn om de tunnels van verse lucht te voorzien. Zonder dat je het weet heb je al honderden meters over de tunnels gelopen zonder iets te zien. De tunnels zijn enorm laag, smal en donker. niks voor mensen met claustrofobie! Het is onbegrijpelijk hoe de soldaten in de tijd hier gepakt en beladen vliegensvlug konden ontsnappen. Er is zelfs een ziekenhuis en er zijn keukens ondergronds. Ook de intussen blootgelegde vallen en putten met messcherpe pijlpunten waar de amerikanen invielen en een gruwelijke dood stierven laten je huiveren. Bij de schietstand kan je een paar kogels kopen en schieten met authentieke geweren (let op voor de terugslag) en bescherm je oren! In de stad kan je ook een bezoek brengen aan het War Remnants Museum. De gruwelijkste foto’s van verminkte napalm slachtoffers, Amerikaanse soldaten die met aan flarden gescheurde lijken rondlopen. Vietnamezen die halfdood achter een jeep meegesleurd worden,…. Vooral de foto’s van verschrikkelijk verminkte gezichten en kinderen zijn niet voor gevoelige zielen Je kan hier ook oude wapens en bommenwerpers bekijken.

  Reageren

  Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

  Annuleren


Deel jouw Ho Chi Minh City reiservaring en tips!

Ben jij in Ho Chi Minh City geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Top 3 Vietnam specialisten

Original Asia

Original Asia

Original Asia is een creatieve en innovatieve touroperator met veel oog voor detail. De mooiste privé-reizen, geheel op maat en altijd perfect afgestemd op jouw wensen.
Bezoek website


Van Verre

Van Verre

Stel jouw eigen rondreis op maat samen naar Vietnam met onze reisspecialisten. Zij helpen je graag met advies en ideeën.
Bezoek website


Local Hero Travel

Local Hero Travel

Je “Local Hero” Hong maakt jouw reis uniek met haar insider tips. Gelijk persoonlijk contact en lokaal geregeld.
Bezoek website

Meer Vietnam reisorganisaties

Djoser
Djoser

Groeps- en gezinsreizen.
Bezoek website

Shoestring
Shoestring

Budgetreizen Vietnam.
Bezoek website

333Travel
333Travel

Rondreizen en reizen op maat.
Bezoek website

Riksja Vietnam
Riksja Vietnam

Zelf samenstellen.
Bezoek website

FOX Verre Reizen
FOX

Groeps, individuele -en singlereizen.
Bezoek website

NRV
NRV

Voordelig Vietnam.
Bezoek website

VNC Asia Travel
VNC Asia Travel

Je Vietnam reis op maat.
Bezoek website

Sawadee
Sawadee

Ook fietsreizen!
Bezoek website

Better Places
Better Places

Lokale specialisten.
Bezoek website

Bezienswaardigheden Vietnam

Alle bezienswaardigheden in Vietnam

Vliegtickets naar Vietnam


Meer over vliegen naar Vietnam

Hotels in Vietnam zoeken

Hotels in Vietnam zoeken

Boek je rondreis naar Vietnam

Original Asia
1. Original Asia

De mooiste privé-reizen, geheel op maat.
Bezoek website

Van Verre
2. Van Verre

Reizen op maat naar Azië.
Bezoek website

Local Hero Travel
3. Local Hero Travel

Voordelig boeken bij een lokaal reisburo.
Bezoek websiteBekijk 182 Vietnam rondreizen
Vanaf €795 incl. vliegticket

Vliegtickets Vietnam

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Vietnam
V.a. 552 Meer over vliegen naar Vietnam