Antelope Canyon ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

35 Antelope Canyon reiservaringen en tips

Geweldig

69%

Tof

26%

Wel oké

6%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Annette
    op 15-09-2019
    61 landen bezocht • 27 reviews • 15 waarderingen
    5

    “Nog nooit zoiets gezien”

    Deze excursie hebben we geboekt bij Ken's tours en ze geven je een rondleiding door de Lower Canyon. Alhoewel mensen ons hadden gewaarschuwd dat de excursie dagen tot weken van tevoren volgeboekt zouden zijn, namen we toch de gok. We hadden geluk en zagen 2 kaartjes voor 2 dagen later. Je moest er ruim van tevoren aanwezig zijn als het tijd is ga je per groepje door de Canyon heen. Er gaat een gids mee die veel vertelt over het ontstaan van de Canyon en geeft tips over foto's maken en waar je moet kijken. Ze maakt zelfs foto's van je. Sommige delen waren vrij smal om doorheen te lopen, maar heb nooit het idee gehad claustrofobisch te worden. Een minpuntje is dat het erg toeristisch is. Ik heb aardig wat gezien van de wereld, maar heb nog nooit zoiets gezien als dit. Hier moet je gewoon een keer geweest zijn.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ewout Vrolijk
    op 24-05-2019
    27 landen bezocht • 13 reviews • 9 waarderingen
    5

    “Misschien wel mooiste plek van mijn reis”

    Antilope canyon, bij het plaatsje Page heb je antilope canyon liggen. Wanneer je zo het gebied zo ziet liggen is het niet voor te stellen wat voor mooie kloof net onder het het aardoppervlak daar bevind. Het is een zeer smalle kloof waar je door heen loopt. Het lijnen spel op de wanden is mooi op te zien. Helemaal top is wanneer de zon nog een beetje help en daardoor zonnestraal mooi door de Canyon schijnt.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marc
    op 07-05-2019
    16 landen bezocht • 26 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Prachtige grot die zeker het bezoeken waard is.”

    Antilope Canyon is een bezienswaardigheid die je zeker niet moet overslaan. Je kunt het tripje het beste van tevoren reserveren want het is een drukbezochte attractie en het aantal bezoekers is beperkt. Je gaat er naartoe achterin een pickuptruck die door het losse zand crost richting de Canyon. Eenmaal daar aangekomen duik je een kloof in die je vervolgens brengt in 1 van de mooiste Canyons waar ik ooit geweest ben. De gids vertelt je wat mooie verhalen en helpt je met het maken van mooie foto's. Als je geluk hebt speelt hij ook nog een stukje traditionele muziek op zijn blokfluit :)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Gonneke Karel
    op 30-04-2019
    21 landen bezocht • 13 reviews • 12 waarderingen
    5

    “Mooiste wat ik ook heb gezien”

    De Antelope Canyon kun je op meerder plekken bezoeken. Waar je ook gaat, een toer is verplicht en die zitten al snel vol. Daarna moet je verplicht in een lange rij door de canyon lopen, wat natuurlijk niet zo leuk is, maar als je daar doorheen prikt dan beleef je wel wat. De kleuren zijn magisch. Wij werden er helemaal stil van. De gids hielp ons met de mooiste foto’s maken en vertelde zoveel leuke dingen. Als we er weer zijn zouden we zo nog een keer gaan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laura Oude Vrielink
    op 26-04-2019
    23 landen bezocht • 28 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Mooi maar wel vrij druk”

    Wij zijn in de Upper Canyon geweest. Het is een smalle spleet in de grond uitgeslepen door de het water, welke alleen onder begeleiding van de Navajo indianen bezocht kan worden. Er kan gekozen worden voor een Upper en Lower Canyon. De Upper bestaat uit prachtige oranje zandlagen die golvend over de wand lopen. Bij de tour van 12.00 uur schijnt de zon prachtig naar binnen wat het nog extra magisch maakt. Nadeel van de Upper Canyon is dat het vrij druk is, je loopt in file door de kloof heen. Dat haalt de magie ook zeker wel weg. Lower Canyon schijnt de zon niet naar binnen maar schijnt wel minder druk te zijn.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Inge Van Zoggel
    op 25-04-2019
    21 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Prachtig, maar toeristisch”

    Antelope Canyon is een absolute aanrader. Het was prachtig om te zien. Een nadeel was dat je in de file liep met alle andere toeristen. Bij elke plek waar een mooie foto genomen kon worden stond een rij. Je werd zelfs geïnstrueerd hoe en waar de mooiste foto’s te maken. Ondanks dit, toch zeker gaan!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marjolein Versteeg
    op 15-04-2019
    28 landen bezocht • 15 reviews • 2 waarderingen
    5

    “De moeite waard!”

    Je bent korte maar mooie ervaring rijker na het bezoeken van Antelope Canyon! Je wordt meegenomen door een gids die je de canyon laat zien. De route door de canyon is 1-1.5km, dus het is geen dagactiviteit, maar niettemin de moeite waard. De gidsen maken mooie foto’s. Wel toeristisch, dus je hebt helaas geen mogelijkheid om de Canyon voor jezelf te hebben.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annie Buster
    op 12-04-2019
    35 landen bezocht • 26 reviews • 22 waarderingen
    5

    “Antelope Canyon: niet aan voorbij rijden!”

    wij hebben de upper Antelope Canyon bezocht onder leiding van een Navajo gids die tevens een muzikant bleek te zijn. Hij had een fluit meegenomen en speelde in de Antelope canyon prachtige deuntjes. We hadden de dag van tevoren geboekt bij de receptie van onze camping in Page en hadden nog plek (wij waren in de maand september daar). Het staat bekend als een drukke plek vol toeristen, maar eenmaal in de canyon merkten we daar niet zo veel van, want de gidsen hielden rekening met elkaar en hielden de groepen perfect gescheiden. Het was dus net of we als groepje alleen in de canyon waren. We hadden ook volop tijd om foto's te maken en die zijn schitterend gelukt. Het was indrukwekkend. De gids wees alles goed aan. Dat er om de hoek een andere groep stond te wachten, daar merkten we niets van. De Lower Antelope Canyon was overigens gesloten vanwege te veel water. Maar de upper Antelope Canyon heeft dat meer dan goed gemaakt. Niet te missen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sebastiaan Berswerda
    op 30-11-2017
    29 landen bezocht • 29 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Verbluffend!”

    Dit was toch wel de highlight van onze trip door de Verenigde Staten. Mogelijk ken je de foto's van de Windows Screensavers maar het is dus ook daadwerkelijk mogelijk om deze foto's zelf te maken. We hadden een klein groepje van slechts zes mensen waardoor er genoeg tijd was om foto's te (laten) nemen en de unieke fotolocaties te weten te komen. Het is de moeite om hiervoor om te rijden want het maakt absoluut een onvergetelijke indruk.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel ivonne
    op 27-11-2017
    17 landen bezocht • 14 reviews • 60 waarderingen
    4

    “Antelope Canyon is erg mooi maar ook prijzig”

    We zijn alleen in de upper canyon geweest. Er zitten best veel minpunten aan een bezoek, maar neemt niet weg dat de Antelope Canyon zeer indrukwekkend is. De vormingen in het zand, het licht wat er door heen valt, heel bijzonder.
    Maar als je kijkt hoe het georganiseerd is... Je moet perse met indianen mee op een tour, anders kan je er niet in of uberhaupt bij komen. Omdat ze een soort monopoly hebben, rekenen ze ook echt een hoge prijs, volgens mij was het tussen de 40 en 60 dollar per persoon. Daarnaast is het in de Canyon ook nog druk, en dat terwijl het smal is en je liever niet tegen de muren aan gaat staan om de mooie vormen te behouden (deze zijn kwetsbaar daarom mag je ook geen tassen mee nemen).
    Daarnaast "rukt" de gids ook vaak de camera uit je hand om de foto mooi te maken, eerlijk, een amateur zal niet snel lukken om dit mooi op de foto te leggen maar toch. Het was dus heel commercieel opgezet.
    Maar jeetje, wat is het een prachtig fenomeen.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Antelope Canyon reiservaring en tips!

Ben jij in Antelope Canyon geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?