• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Death Valley ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

23 Death Valley reiservaringen en tips

Geweldig

13%

Tof

43%

Wel oké

26%

Niet zo

17%

Vreselijk

0%

  • Dick op 13-11-2017

    “Warm en doodse natuur”

    De naam zegt het eigenlijk al, maar het park doet vooral erg doods aan en het is er erg warm. Ik zou mede door de hitte niet aanraden om te gaan hiken in het park, maar er even doorheen rijden vond ik wel absoluut de moeite waard. Het park heeft een aantal mooie en bijzondere uitkijkpunten (Dantes View, Zabriskie Point). Het is echt een aanrader om de Artist’s Drive te rijden, ondanks dat het eigenlijk een dor landschap is is het er wel heel erg mooi, hier hebben de rotsen verschillende kleuren, extra mooi rond zonsondergang!

  • Sanne op 12-11-2017

    “Death Valley”

    Death valley vonden wij een mooi park. Houd rekening met de hitte en zorg ervoor dat je genoeg water bij je hebt. We vonden het een hele bijzondere plek en vonden het de moeite waard om er te overnachten en er niet alleen doorheen te rijden. Bij het Badwater Basin heb je een mooi uitzicht over de zoutvlakte. Met de auto kun je de Artists palet drive rijden, waarbij je veel verschillende kleuren in de rotsen ziet. Wij vonden dit een erg mooie route.

  • Hubert op 10-11-2017

    “De droogte na Las Vegas”

    Death Valley nationaal park is enorm heet, bij ons liep de temperatuur op tot 49 graden. Zorg dat je voldoende benzine, eten en water in de auto hebt zodat je op alles bent voorbereid, je wil hier niet stil komen te staan. De auto uit, dat gaat bijna niet maar in de auto kun je ook genieten van de immense uitgestrekte uitzichten. Er zijn een aantal punten waar het de moeite waard is om de auto te verlaten, Dantes view, Badwater, Zabritskie point, Devils Golf course en de Mesquite Flat Sand dunes. Die laatste is ook prachtig tijdens de zonsondergang.

  • op 08-11-2017

    “Death Valley”

    Death Valley daar was ik niet perse heel enthousiast over. Zoals de naam doe vermoeden is het een doodse dorre bedoeling. Zeker leuk om eens te zien en doorheen te rijden als je er toch bent maar wat mij betreft geen must see. Het uitzicht vanaf het viewing point is wel een foto waard.

  • Lilian op 05-11-2017

    “Warm en doods”

    We overnachtten niet in Death Valley, maar reden er alleen doorheen. Zabrisky point was indrukwekkend, bijzonder hoeveel kleuren een 'saaie' woestijn kan bevatten. Wel was het echt warm, 38 graden, en dat in mei. Omdat de camper niet verzekerd is in Death Valley, reden we met de airco uit en dat was erg heet. Het visitor centre was een fijne koele afwisseling en we kregen er veel informatie. Er groeit haast niets en er is dus ook nauwelijks schaduw. Op een gegeven moment heb je het wel een beetje gezien. Sommige plekken wel bijzonder, maar de woestijn van Petrified Forest (en de Painted Desert) vond ik een stuk indrukwekkender.

  • Mirthe Verstijlen op 05-11-2017

    “Indrukwekkend maar niet perse een must”

    Over death valley is veel geschreven. In mijn ogen niet perse een must see maar als je in de buurt bent...
    De droogte is indrukwekkend maar niet meer dan dat. Er valt feitelijk niets te beleven. Zorg voor een volle tank en eten en drinken om problemen te voorkomen ;)

  • Kevin Boelsma op 05-11-2017

    “Death Valley”

    Death Valley, de plek waar weinig tot niets groeit en dat vooral doordat het er zo ongelovelijk warm kan worden. Dat merk je dan ook wel, het is soms overleven geblazen om van schaduw naar schaduw te komen en als je dan denkt verkoeling in het zwembad te hebben gevonden, dan heb je het goed mis, want het water is daar ook gewoon warm. Ondanks dit is het toch een plek om te bezoeken, zelfs al kan je alleen maar zeggen dat je er bent geweest.

  • Jill Van Ouytsel op 04-11-2017

    “heet maar mooi”

    Death Valley is een plaats als geen andere. Het was er heet (45°C) maar dit hoort bij de ervaring vonden wij. Verre zichten waar geen mens (behalve de paar toeristen) of huis te zien is. Wij reden eerst langs Zabriskie point. Een mooi uitkijkpunt met mooie kleuren. Het is een kort maar heet wandelingetje er naartoe. We bezochten ook Badwater bassin. Op een bergflank staan een bordje waar het zeeniveau is aangeduid (je moet wel echt goed zoeken!). Wij reden ook langs Artist’s Drive waar we een stop hielden bij Artist’s Palette. Echt een prachtige plaats.

  • Denise Rooimans op 28-10-2017

    “Death Valley”

    Helaas de Death Valley niet in kunnen rijden met onze camper (hou hier dus goed rekening mee tijdens je rondreis!) Wij moesten hierdoor meer omrijden waardoor we minder tijd hadden in de andere nationaal parken dus bereid dit vantevoren goed voor!

  • Carola Den Uil op 28-10-2017

    “Tegen vallr ”

    Veel spannende verhalen over gehoord. Helaas was er niet veel aan. Het hoogtepunt was plassen op een wc met kogelgaten in de deur. Verder is het vooral een dooie, dorre bende waar je met de auto in 2 a 3 uur doorheen kan rijden.

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Death Valley reiservaring en tips!

Ben jij in Death Valley geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief