Death Valley ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

23 Death Valley reiservaringen en tips

Geweldig

13%

Tof

43%

Wel oké

26%

Niet zo

17%

Vreselijk

0%

  • Profiel Guido Damsteeg
    op 02-04-2020
    1 review • 0 waarderingen
    5

    “Death Valley”

    Mooi artikel! Ooit eerder geweest en toen weinig indruk gemaakt. Maar na wat research op internet en dit fantastische artikel toch beter gekeken en Death Valley is echt fraai!

    Ik heb een filmpje van de Artist's Drive gemaakt, geen oscar winning materiaal, maar leuk om een indruk te krijgen:
    https://www.rondreizennoordamerika.nl/artists-drive-artists-palette-death-valley/

    Hopelijk vinden jullie het wat!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ewout Vrolijk
    op 24-05-2019
    27 landen bezocht • 13 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Warm”

    Death valley, toch wel een hele vreemde plek om te zijn. Het kan hier ontzettend heet zijn. Maar wij waren hier in april. We zijn naar de bekende plekken geweest zoals badwater(laagste punt in Noord-Amerika) Dante View(mooi uitzichtpunt) en Artist's Drive and Palette(mooi weg en stenen van verschillende kleuren). Wij hadden een hotel in death valley en dan is het leuk om nachts sterren te gaan kijken. Doordat in de omgeving bijna geen lichtvervuiling is het zo donker in death valley dat de sterren heel helder zijn.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jelmer Laernoes
    op 30-04-2019
    23 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    3

    “Leuk om een keer gezien te hebben”

    Als je toch in Amerika bent moet je zeker weten even langs Death Valley rijden, maar als je niet in de buurt bent mis je niet heel veel. Ja het is er warm en op sommige plekken kun je het zout horen knisperen. De vlakte is enorm, maar het uitzicht veranderd eigenlijk niet. Je kunt er ook overnachten, maar wij gebruikten het om van A naar B te komen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marjolein Versteeg
    op 15-04-2019
    28 landen bezocht • 15 reviews • 1 waardering
    3

    “Avontuurlijk maar weinig te zien”

    We zijn met onze campervan (op afraden van het verhuur bedrijf) door Death Valley gereden, dit kostte ons ongeveer 2,5 uur. Onderweg valt er weinig te zien, kale vlaktes met veel stenen. Toch doet dit landschap wat met je, de airco moet uit omdat de motor anders oververhit raakt en je merkt dat de auto moeite heeft met sommige hellingen. Het is er ook relatief rustig, waardoor je echt het gevoel kan hebben dat je door niemandsland reist. Ondanks dat we ons geen moment onveilig hebben gevoeld, gaf Death Valley ons wel de nodige avontuurlijke vibes!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nienke
    op 06-04-2019
    28 landen bezocht • 13 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Star wars canyon”

    In de death valley word veel geoefend door de american army met de nieuwe f13 straaljagers. Ze vliegen laag over langs de rocks. Grandioos om te zien. Verder wel wat leuke trails waar je ondanks de hitte wel even kan lopen op de zoutvlakten.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sebastiaan Berswerda
    op 30-11-2017
    29 landen bezocht • 29 reviews • 18 waarderingen
    4

    “In the middle of nowhere...”

    Als je op doorreis bent en je een beetje tegen warmte kunt, overweeg dan om een overnachting te maken in Death Valley. Wij waren er in september en het was er zo'n 44 graden. Voldoende drinken dus! 's Avonds heb je een prachtig zicht op de sterren, 's ochtends vroeg zie je nog de sporen van de dieren (slangen en we zagen een coyote), daarna wordt het erg warm. Toch is deze woestijnvlakte een bijzonder natuurfenomeen en heeft het zeker indruk op me gemaakt.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. Jaspers
    op 28-11-2017
    28 landen bezocht • 52 reviews • 19 waarderingen
    3

    “Ja. Het is droog.”

    Zelf kwam ik er eind september, toen je in de camper net weer airco mocht voeren. In het midden van de zomer wordt dit afgeraden omdat de wagen oververhit kan worden. Maar zelfs nu was de hitte redelijk ondraaglijk. Toch leuk om doorheen te rijden, tussen de heuvels. Het laagste punt van Noord-Amerika ligt hier, in een kleine zoutvlakte. Ik zou zeggen dat Death Valley wellicht niet een bestemming op zich is, maar het is leuk om er doorheen te rijden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel ivonne
    op 27-11-2017
    17 landen bezocht • 14 reviews • 60 waarderingen
    3

    “Death valley klinkt indrukwekkender dan dat het is”

    Death valley, als je er in de buurt ben, dan moet je er wel doorheen rijden. Het hoogtepunt was het badwater. Die zoutvlakte is zeker indrukwekkend. Maar omdat het maar 1 vlakte is, maakt het niet uit hoever je loopt, het uitzicht veranderd niet.
    Zabriskie point is leuk om te zien met zonsondergang. Daar zijn de meeste kleuren te zien in Death Valley, maar op het moment zelf vielen de kleuren tegen, maar later op de foto ziet er gaaf uit.
    Ik denk wel dat Death Valley indrukwekkender is met echt de bekende hitte, tijdens mijn bezoek was het rond de 30 graden en dan voel je niet die hitte uit de grond komen. Dus een tip, ga in de periode dat het echt goed heet is.
    Death Valley is enorm groot, je rijd ook zo een aantal uur erin voordat je eruit kan weer. Wij hebben de zonsondergang gezien bij Zabriskie point maar moesten nog vervolgens zeker 2 uur door het park heen rijden voor onze overnachting buiten het park. Na zonsondergang is het ook direct pikdonder. De sterrenhemel is fantastisch, maar je wilt er niet met pech langs de weg komen te staan. De blinkende oogjes van de katachtigen die daar leven, en je komt misschien maar 1 keer in het uur een andere auto tegen.
    Wat mij helemaal tegenviel was dat de Racetrack (de bewegende stenen) niet te bezoeken was tenzij je een special clearence 4wiel aandrijving auto bij je had. Daar had ik me het meest op verheugd.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jordy (JOAT Travel)
    op 26-11-2017
    21 landen bezocht • 34 reviews • 38 waarderingen
    2

    “Dry Heat”

    Death Valley de naam zegt het al, dodelijk droog en heet in vooral de zomermaanden.
    leuk om te kunnen zeggen dat je op het warmste plekje in amerika bent geweest maar zeker niet een van grote natuurlijke highlights die ik zelf zou aanraden. wel een mooi uitje om te doen als je toch via de Sierra Nevada je weg richting Las vegas maakt

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Gudrun
    op 18-11-2017
    18 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Heet!”

    Vooral een dorre omgeving waar je compleet bezweet je auto instapt. Vooral rust aan doen en niet te snel willen! Als je overnacht in een range in Death Valley is het aan te raden lekker te zwemmen, het water koelt echter zelfs niet af. Mooi om mee te maken, maar ik vond het net te heet om fatsoenlijk mijn gang te gaan.

    Tips: neem genoeg water en eten mee als je gaat wandelen. Een aanrader is de Golden Canyon Trail, een wandeling van ongeveer 3,5 km die je een mooi uitzicht geeft over Death Valley.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Death Valley reiservaring en tips!

Ben jij in Death Valley geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?