• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Los Angeles ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

37 Los Angeles reiservaringen en tips

Geweldig

5%

Tof

27%

Wel oké

38%

Niet zo

19%

Vreselijk

11%

  • Gudrun op 18-11-2017

    “Leuk!”

    Los Angeles was leuk, maar ik ben er maar één dag geweest. Ik had er meer dagen willen rondstruinen om een goede indruk te krijgen. Bezoek Hollywood en het Hollywood teken en geniet vooral van de sfeer. Let op met het verkeer: het is enorm druk en je staat giga in de file. De filmstudio's zijn goed te bezoeken en leuk om niet te missen. Met een treintje wordt je door het park gereden en met een beetje geluk zie je nog wat filmopnames of een bekende studio.

    Tips: ga een dagje strandhangen op Venice Beach, één van de populairste stranden! Het is ook een uitstekende plek om te surfen. Plak een dag eraan vast en ga naar Disneyland of de Universal Studios. Beverly Hills is leuk om te bezoeken als je nog wat loze uurtjes hebt: kwijl voor de etalages van dure merken!

  • Danny van Engeldorp op 16-11-2017

    “Los Angeles”

    Ik vond deze stad persoonlijk wat minder. Veel files en moeilijk te bereiken. Je kan er wel leuke uitstapjes maken maar gezien de omvang van deze stad raad ik het aan om in Santa Monica/Venice Beach te verblijven.

  • Claire Groot op 15-11-2017

    “Bezoek de kuststeden”

    LA vond ik ongelovelijk relax. Niet per se de stad zelf maar meer de steden erom heen zoals Santa Monica, Venice Beach en Malibu Beach en het wat verder gelegen Laguna Beach. Deze steden zijn heel gezellig hebben ontzettend veel leuke barretjes en winkeltjes en je kunt lekker over de boulevard flaneren en een tijd aan het strand doorbrengen. Venice Beach staat natuurlijk bekend om muscle beach hoewel dit een beetje vergane glorie is, wat wel heel leuk is om rolschaatsen of een fiets hier te huren en de boulevard walk af te gaan. Santa Monica staat bekend om de pier met de kermis deze moet je echt bij avond bezoeken dat is zo een bijzonder gezicht. Ook heb je hier veel leuke restaurants en barretjes om de avonduren in door te brengen. LA zelf heeft ook leuke plaatsen zoals Belrose Avenue hier heb je veel leuke boetiekjes. Ik herinner me Buddha's Belly nog, ik zou niet weten of dit restaurant nog bestaat maar zo ja is dit een absolute aanrader!

  • Camiel op 13-11-2017

    “Los Angeles”

    Wij vonden Los Angeles een beetje tegenvallen. Naast de Walk of Fame, Hollywood en Beverly Hills vonden wij dat er weinig noemenswaardig te zien was. Daarnaast vonden wij de vele daklozen in de stad best schokkend. Los Angels was dan ook leuk voor 1 dag, maar veel langer zouden wij hier niet blijven.

  • Sanne op 12-11-2017

    “Los Angeles”

    Wij vonden Los Angeles vooral leuk door de uitstapjes naar het Universal Studios en naar het Griffith Observatory. Bij Universal Studios kan je een pass kopen, waarbij je direct door mag lopen. Omdat er in Universal Studios ook single lines zijn, bleek dat we ook zonder deze pas, door deze rijen vaak direct konden doorlopen. Dit was zelfs in het hoogseizoen. De stad zelf vonden wij niet echt de moeite waard. Wel is de ligging heel mooi, door de uitstapjes die je kunt maken naar de kust. Vanaf het Hollywood and Highland centre heb je een mooi uitzicht op de Hollywood letters.

  • op 08-11-2017

    “LA klinkt mooier dan het is”

    Los Angeles is wat mij betreft geen aanrader. Hollywood en de Walk of Fame zijn leuk echter enorm toeristisch zoals te verwachten is. De stad zelf is geen trekpleister. Veel bedrijven en industrie. Een gezellig stadscentrum heb ik niet kunnen ontdekken. Met de auto door Beverly Hills rijden is wel aan te raden. De enorme huizen die je treft zijn gaaf eens te zien. Het naastgelegen Santa Monica en Venice Beach zijn wel erg leuke plaatsen om te bezoeken en te verblijven. Santa Monica Pier leent zich goed voor een dag strand en vermaak.

  • Niels van Wendel op 08-11-2017

    “Geen aanrader”

    Wanneer je naar West Amerika gaat zou ik niet adviseren om naar LA te gaan. La heeft niet echt een leuk centrum en het straalt weinig sfeer uit. Wat wel leuk was om te zien was het Hollywood sign, de sterren boulevard en de Santa Monica Pier. Echter valt er in LA verder niet zoveel te beleven.

    Wat wel een leuk tripje is (niet ver van LA), is om naar Santa Barbara te gaan, waar de pier de grootste trekpleister is. In Santa Barbara kun je ook heerlijke visgerechten eten.

  • Hubert op 05-11-2017

    “De uitgestrekte stad Los Angeles”

    Los Angeles is een grote stad zonder een echt centrum. Je hebt echt een auto nodig om de stad te kunnen ontdekken. Een tripje naar het uitzichtpunt bij de welbekende Hollywood letter is een aanrader. Ook een ritje door beverly hills is leuk om te doen. Er rijden daar de meest dure auto's rond en je kunt een auto route rijden langs huizen van bekende mensen. The bekende walk of fame is daar en tegen iet zo bijzonder, iets te Amerikaans. Ook een bezoekje aan de vele stranden is een must do, zoals Malibu Beach. Op een kleine van de stad Los Angeles vind je het pretpark Six Flex Magic Mountain, Walibi next level. Hier vind je de grootste achtbanen van de wereld en als je hier van houd, zeker naar toe gaan!

  • Jill Van Ouytsel op 04-11-2017

    “grootse stad die ons niet helemaal kon bekoren”

    Alles in Los Angeles is groots. De Hollywood Boulevard met de Walk of Fame is wel leuk voor een kort bezoekje. Wij deden ook een wandeling van Venice Beach naar Santa Monica Pier . Dit is leuk tegen zonsondergang voor leuke foto's van de kermis op de Santa Monica Pier. Wij deden ook een dagje Universal Studio's. De stad kon ons niet helemaal overtuigen.

  • Michiel op 03-11-2017

    “Een cinema op een begraafplaats”

    Zoiets kan toch alleen maar in Amerika hoor je wel al eens vaak. Maar het volgende overtreft echt alles, in de zomermaanden wordt op het "Hollywood forever cemetery" waar beroemdheden zoals Michael Jackson begraven liggen, de begraafplaats omgetoverd tot een openlucht cinema waar lokals doodleuk picknickend genieten van een film tussen de graftombes.

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Los Angeles reiservaring en tips!

Ben jij in Los Angeles geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief