Los Angeles ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

37 Los Angeles reiservaringen en tips

Geweldig

5%

Tof

27%

Wel oké

38%

Niet zo

19%

Vreselijk

11%

  • Profiel Suze Westervoorde
    op 12-05-2019
    56 landen bezocht • 27 reviews • 14 waarderingen
    4

    “Los Angeles”

    LA is een stad waar veel te doen is maar wel erg uitgestrekt. Leuk zijn bezoekjes aan Beverly Hills en Hollywood waar je natuurlijk naar de Walk of Fame kunt gaan. Het fijne aan LA is dat het strand altijd dichtbij is. Het OV in de stad is wel echt een drama en bovendien zijn er vaak veel files.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eva van Kempen
    op 02-05-2019
    21 landen bezocht • 27 reviews • 6 waarderingen
    1

    “Arm en rijk op 1 strip”

    Na bezoek aan deze stad heb ik gezworen er nooit meer naar toe te gaan. Het verschil tussen arm en rijk wordt hier pijnlijk duidelijk. Er zijn veel homeless, ook op de Hollywood Boulevard, wat erg verdrietig is om te zien. De afstanden zijn ook erg groot en het openbaar vervoer slecht geregeld, wat er voor zorgt dat je veel tijd kwijt bent aan reizen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laura Oude Vrielink
    op 26-04-2019
    23 landen bezocht • 28 reviews • 9 waarderingen
    2

    “Doen als je er langs komt”

    Wij vonden dit de minste stad tijdens onze rondreis door West-Amerika. De stad is vies, groot en je hebt echt een auto nodig om de bekende bezienswaardigheden te bekijken. De sterren, het hollywood sign en de pier zijn leuk, maar verder is het niet heel boeiend.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kim Wilbers-van Schaick Zillesen
    op 12-03-2019
    1 review • 0 waarderingen
    1

    “Los Angeles”

    LA is een drukke stad. Het verkeer is een nachtmerrie. Fijn als je van fake houdt (zoals Beverly Hills, Disneyland, muscle beach), maar hou je van natuur, vriendelijke mensen, mooie stranden en lekker eten? Ga dan naar San Diego!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Deborah
    op 29-11-2017
    29 landen bezocht • 26 reviews • 36 waarderingen
    4

    “LA in 3 dagen”

    Omdat we maar weinig tijd hadden hebben we een hop-on hop-off bus genomen. Toeristisch maar wel heel handig als je in een korte tijd toch alle highlights wilt zien. Beverly Hills, Rodeo Drive en het Iconisch Hollywood sign zijn zijn zo herkenbaar dat het voelt alsof je er al veel vaker bent geweest. Ons hotel was in Venice Beach en waar het met name in de ochtend (met jetlag geen probleem!) heel mooi is om naar het strand te gaan. Op onze laaste dag zijn we nog naar Universal Studios geweest.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. Jaspers
    op 28-11-2017
    28 landen bezocht • 52 reviews • 19 waarderingen
    1

    “Niet de moeite”

    Los Angeles is geen ideale stad om te bezoeken. Ook is het geen mooie stad. We verbleven in Long Beach, dichtbij het schip de Queen Mary. Vanuit hier was het bijzonder moeilijk om het openbaar vervoer te nemen naar plaatsen die de moeite waard waren. Het openbaar vervoer is vreselijk. Lichtpuntje was Santa Monica en Venice Beach, al kun je hier ook niet komen met de metro. Hier kun je fijn mensen kijken. De Walk of Fame in Hollywood is niet de moeite waard.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel ivonne
    op 27-11-2017
    17 landen bezocht • 14 reviews • 60 waarderingen
    3

    “Los Angeles, als je in de buurt bent”

    Los Angeles is wel leuk als je toch in de buurt bent om op te zoeken maar niet om er specifiek heen te gaan.
    Santa Monica, de pier, is wel leuk, maar niet bijzonder. Het is een kermis op een pier. Ze hebben wel een mooi strand, dat zeker wel.
    Venice Beach zijn de reviews erg te spreken over, maar wij vonden het wel meevallen. Een aantal graffiti muren, maar vooral draaide alles om drugs, sex en piercings/tattoo's. En genoeg zwervers daar.
    Beverly Hills viel het meest tegen, we hebben er uitgebreid doorheen gereden maar het is gewoon een rijke wijk maar de enorme rijkdom vond ik er niet eens vanaf spatten.
    Hollywood was gewoon heel irritant. Eigenlijk heel leuk om al die sterren op de stoep te zien en je favoriete ster op te zoeken maar werd helemaal gek van alle tours die daar aangeboden werden. En als er geen tour aangeboden werd, werd er wel een demo CD aangeboden waar ze dan een fooi voor wilde (en dan nog meekijken in je portemonnee) Maar, Hollywood moet je wel gezien hebben als je in LA bent.
    Wat wel goed is bevallen is Griffith Observatory. dat was heel gaaf om zo over de stad heen te kijken en de Hollywood letters te zien. Mooi gebouw ook. Dus dat was een heel positief punt aan LA.
    We zijn uiteraard ook naar de studios geweest. Gekozen voor Warner Bros. omdat Universal meer een pretpark zou zijn. Warner Bros. is heel goed bevallen. Wat een leuke tour is dat. Uiteraard kan je niet op de nieuwste sets kijken maar wel op een ER set en zie je veel props en sets voor films.
    Wat het hoogtepunt van LA was, was de Dodgers game. Als je in LA bent, ga dan naar een honkbalwedstrijd en geniet van deze Amerikaanse gewoontes. Eet een hotdog, zwaai met een enorme vinger en kijk naar de kiss cam.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Suzanne Thomasson
    op 26-11-2017
    27 landen bezocht • 26 reviews • 24 waarderingen
    4

    “Fietstour is geweldig!”

    Zodra je in Los Angeles bent, moet je zeker even langs Hollywood, dat is logisch. Erg bekend van films natuurlijk. Bij de Walk of Fame kwamen we ook nog Arnold Swarzenegger tegen, erg cool! Hier dus ook een soort fotoshoot gedaan. Daarnaast is het echt top om een fietstocht te doen hier. Wij werden echter verplicht om een helm op te doen, wat ik erg apart vond.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Daphne Smit
    op 23-11-2017
    28 landen bezocht • 52 reviews • 24 waarderingen
    4

    “Stad en strand”

    File, daar kun je niet aan ontkomen als je met de auto rondrijdt in LA. Daarom zijn we alleen maar met de auto naar het hotel gereden en weer weg. Verder hebben we ervoor gekozen om alles lopend te doen. Het meest bizarre aan deze stad vond ik de overgang van een luxe moderne stad met grote gebouwen en winkels naar het strand. Heerlijk relaxen in je bikini met vele gebouwen op de achtergrond. Zeer bijzonder.
    In LA is het zien en gezien worden, je ziet mensen die echt moeite doen om er goed uit te zien, zij flaneren over de boulevard. Erg leuk om hier mensen te gaan kijken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Arie
    op 22-11-2017
    18 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    3

    “Hollywood, universal en walk of fame”

    Een van de redenen om naar LA te gaan is natuurlijk voor de pretparken, het hollywood teken en de walk of fame. Het hollywood teken is vrij moeilijk te bezichtigen. het is lastig om het hele teken mooi op de foto te krijgen omdat je er neit goed kunt komen. Universal studios was geweldig. Prachtig gethematiseerd pretpark. De walk of fame is leuk om over te lopen, een paar foto's te maken, maar ook weer niet super bijzonder. Wel leuk is de santa monica pier met de kermis en het strand ernaast.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Los Angeles reiservaring en tips!

Ben jij in Los Angeles geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?