Los Angeles ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

37 Los Angeles reiservaringen en tips

Geweldig

5%

Tof

27%

Wel oké

38%

Niet zo

19%

Vreselijk

11%

  • Profiel Nadia
    op 02-11-2017
    27 landen bezocht • 27 reviews • 7 waarderingen
    2

    “Druk, drukker, drukst”

    Hier gaan wij waarschijnlijk niet meer naar toe. Het Hollywood sign is leuk van een afstandje. De stranden zijn typisch Amerikaans. Maar de stad staat 24-7 vast. Het verkeer is verschrikkelijk, er is geen doorkomen aan. Verder zijn de mensen wel vriendelijk en waren de Universal Studios helemaal geweldig. Maar andere steden zoals San Francisco en San Diego hebben veel meer charme en karakter.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 31-10-2017
    0 reviews • 0 waarderingen
    3

    “Druk”

    L.A. is leuk om een keer geweest te zijn en dan snel weer door te gaan. Een bezoekje aan de stranden en de Hollywood blvd is een must! maar verder is er ook weinig aan, je staat uren in de file om van a naar b te komen.
    Warner Bros studios is erg leuk! daarnaast hebben wij vanuit Long beach nog een whale watch tour gedaan, dit was zeker de moeite waard. We hebben meerdere groepen dolfijnen gezien en een Blauwe Walvis.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Dianneke
    op 29-10-2017
    21 landen bezocht • 44 reviews • 15 waarderingen
    3

    “Zie de highlight en ga dan door...”

    Voordeel aan LA is dat je hier gemakkelijk alles bij elkaar vind om de rest van je reis te kunnen kamperen. Een wallmart is zo gevonden, waar je alles voor onderweg kunt kopen. Verder is de walk of fame leuk om snel even over heen te lopen. Het hollywood sign is prima van veraf te fotograferen.
    Wat wel mooi is, is het nachtelijke uitzicht vanaf the observatory.
    Voor de Grand Theft Auto liefhebber zijn er veel plekken die hij/zij de game ook gezien zal hebben, een feest der herkenning.
    De kust en Malibu beach is leuk, vooral omdat het in zo veel films terug te zien is. Al voelt het wel als een karikatuur van zichzelf.
    Verder is LA naar mijn smaak te groot. Wel gaaf is om vanuit LA de stad weer uit te rijden. Wat een ontzettende afstanden kan je in die stad rijden voordat je eruit bent. Ongelooflijk groot. Lang blijven in deze stad is mijns inziens sonde van de tijd. Wij reden door naar San Diego, een erg leuke stad (zie mijn Amerika review) en Santa Barbara was de plek waar we overnachten voorafgaand aan onze terugvlucht. Dit omdat we bij aankomst na een dag bijkomen van de Jetlag en een dag sightseeing in LA het genoeg vonden in deze stad.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel MC Houtepen
    op 29-10-2017
    13 landen bezocht • 26 reviews • 21 waarderingen
    3

    “Voor de echte toerist”

    Los Angeles is een echte stad voor de typische toerist. Het financiële centrum stelt weinig voor (het grootste deel van de gigantische stad is een soort van groot bungelowpark), maar er zijn zeker een hoop dingen te beleven. Hollywood heeft the sign en de sterren boulevard. De kust heeft veel stranden waar je goed kan surfen en huizen waarvan je zou willen dat je het kon betalen. Al deze toeristische dingen trokken mij persoonlijk wat minder aan, maar de aanliggende stadjes zoals bijvoorbeeld Santa Barbara zijn dan weer wel weer echt fantastisch.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Max
    op 28-10-2017
    22 landen bezocht • 13 reviews • 0 waarderingen
    2

    “LA, leuk voor een keer”

    Ik had grote verwachtingen bij deze wereldberoemde stad, helaas is het tegen gevallen. Het is leuk om de stad een keer te zien en om over het beroemde Malibu beach te lopen, maar daar blijft het bij. Een dag een bezoek brengen aan de hoogtepunten zoals de Walk of Fame is meer dan genoeg. De stad heeft weinig sfeer.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Denise Rooimans
    op 28-10-2017
    11 landen bezocht • 26 reviews • 5 waarderingen
    2

    “Los Angeles”

    Het begin van onze rondreis maar ik vond het maar een vieze stad! Pretpark is leuk om te bezoeken maar ik was blij dat we snel daar weggingen, die wegen daaromheen continue files en ik vond de mensen daar niet zo vriendelijk.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Friso Annema
    op 28-10-2017
    40 landen bezocht • 39 reviews • 20 waarderingen
    2

    “Enorme teleurstelling”

    Los Angeles was voor mij de grootste teleurstelling van Amerika. Het is een lelijke stad, welke in de alle series en films veel leuker lijkt dan het in werkelijkheid is. De Walk of Fame and Beverly Hills waren leuk om een dagje rond te lopen, maar daarna adviseer ik om snel naar omgelegen strandplaatjes te trekken, om te genieten van de stranden. Als enorme Lakers fan was ik erg teleurgesteld in deze stad.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Carola Den Uil
    op 28-10-2017
    13 landen bezocht • 27 reviews • 3 waarderingen
    3

    “Niet wat ik verwacht had ”

    Misschien lagen me verwachten te hoog voor deze vrij bekende stad in Amerika. het is een leuke stad om een keer gezien te hebben. Ik raad iedereen aan om hier zeker niet te lang te blijven. Het hollywood sign, is zeker leuk voor de fotos. De stad zelf vond ik heel erg tegenvallen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mariska
    op 27-10-2017
    54 landen bezocht • 74 reviews • 12 waarderingen
    3

    “Niet de leukste Amerikaanse stad”

    Ik vond de Universal studios leuk, uiteraard even over Hollywood Boulevard met de bekende sterren lopen, het Hollywood teken zien en even langs Rodeo Drive, Santa Monica en 'muscle beach', maar voor de rest vond ik LA echt tegenvallen. Afstanden zijn er enorm maar weinig tot geen openbaar vervoer (of : niet veilig) dus zonder auto kom je nergens.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laurent Kubben
    op 26-10-2017
    25 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    3

    “LA, weinig spectaculair”

    Leuk om een keer te zien en door te rijden, een toertje Bel Air is ook de moeite waard.
    ga naar het hollywood sign, bezoek Rodeo drive, loop een rondje door het centrum en ga vervolgens verder met je reis.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Los Angeles reiservaring en tips!

Ben jij in Los Angeles geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief