• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

New Orleans ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

5 New Orleans reiservaringen en tips

Geweldig

40%

Tof

60%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Eva van Kempen op 02-05-2019

  “Franse invloeden”

  Wat een leuke stad! De mensen zijn ontzettend vriendelijk, al hebben ze wel een sterk accent ;-). Verwacht er veel krab en andere zeedieren te eten, wat erg lekker was. De kleine bandjes op straat en in de kroegen maakt de stad een muzikaal feestje!

 • Deborah op 29-11-2017

  “Muzikaal New Orleans!”

  Ik was er 2 keer beiden voor hurrican Katrina de verwoestingen aanbracht, de eerste keer met Mardi Gras, een ervaring rijker zullen we maar zeggen :)!
  Heel de dag feest wat tot in de hele vroege uurtjes doorgaat. Kettingen om, naar de parades kijken, hurricans bestellen & Crawfish eten, naar de Piano Bar (wees bereid om hiervoor in de rij te staan) en door Bourbon street dwalen. Ook buiten Mardi Gras weekend om hangt er een gezellige feestelijk stemming in dit deel van de stad waar je overal muziek hoort en blije mensen ziet.

 • op 08-11-2017

  “Heerlijk swingende stad.”

  Heb in New Orleans heerlijke dagen gehad. De stad bruist en ademt muziek en creativiteit. Er is vaak iets te doen en straatartiesten ga je zeker tegenkomen. Vanuit New Orleans kan je een moerastocht boeken. Erg leuk. Het French Quarter is erg leuk om doorheen te struinen. Vergeet hier niet de jambalaya te nemen, heerlijk.

 • Alessandra op 28-10-2017

  “De jazz van New Orleans bezoeken”

  In New Orleans vind je nog veel Franse invloeden, maar het is voornamelijk een culture hotspot en mix van van alles en nog wat. Als je in het zuiden bent, moet je zeker naar New Orleans gaan. Loop door de Bourbon street, ga een van de jazz tentjes in, bezoek het tijdens Mardi Gras en neem een hap uit de wereld beroemde en zoete beignets van Café Du Monde of een heerlijke po-boy.

 • Louise op 25-12-2015

  “Bruisend, muzikaal en smakelijk genieten ”

  Nieuw Orleans is gekenmerkt voor het leven door de verschrikkelijke orkaan Katrina. Dat is iets waar je niet om heen kunt. Er zijn nog genoeg gebouwen in puin maar dit betekend niet dat de stad bij de pakken neer is gaan zitten. Deze stad staat namelijk volop in het leven. Straten zoals Bourbon en Frenchman street bruisen van het leven en veranderen in de avond in één groot straat feest. In Frenchmen street heb je de kleine tentjes waar een aantal jazzmuzikanten elke avond weer de show van hun leven geven. Bourbon street is meer de feest straat met clubs en karaoke bars. Wat beide straten met elkaar gemeen hebben is de Creoolse keuken. Simpele tentjes met eten zo heerlijk!
  Als je het drukke leven van de stad wilt ontsnappen kan dit onder andere met een Honey Island Swamp tour. Daarnaast zijn er ook kerkhof, spoken en geesten tours voor de liefhebben.
  New Orleans is een ontzettend interessante stad maar ga 's avonds niet onnodig alleen op pad. In de hoofdstraten is niets aan de hand maar de kleine afgelegen straatjes zijn niet altijd even veilig alleen.

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
 1. TUI – flydrives & rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 2. Tenzing Travel – advies op maat!
  Bekijk aanbiedingen
 3. De Jong Intra – individuele rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw New Orleans reiservaring en tips!

Ben jij in New Orleans geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief