Sequoia National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

9 Sequoia National Park reiservaringen en tips

Geweldig

44%

Tof

44%

Wel oké

11%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Lichelle de Bruijn
    op 07-04-2019
    30 landen bezocht • 13 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Wow!”

    De reusachtige bomen in het Sequoia National Park laten je wel heel klein voelen! Tijdens een rondreisdoor California, kan een bezoek aan het Sequoia park niet ontbreken. Na een lange rit, vanaf Las Vegas, door Death Valley, kwamen wij aan bij het park. De rit er naartoe is adembenemend, steeds klim je iets hoger, en overal zijn dieren te vinden. California laat je echt zien dat alle landschappen in een staat te vinden zijn. Van bergen met sneeuwtoppen, tot woestijn, tot kust.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jordy (JOAT Travel)
    op 30-11-2017
    21 landen bezocht • 34 reviews • 38 waarderingen
    4

    “Mix een view van boven en beneden”

    met een rondreis door californie een absoulute must see. spendeer 1 volledige dag in dit park. Mix de Moro rock trail ( prachtige uitzicht over het Sequoia Forest) met een wandeling door Giant Forest om de bomen van dichtbij en beneden af te kunnen bekijken. Uniek stukje oerbos wat iedereen een keer gezien moet hebben. besparen? overnacht dan in Bakersfield, Visalia of Fresno eraan liggende welke kant je route op gaat.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. Jaspers
    op 28-11-2017
    28 landen bezocht • 52 reviews • 19 waarderingen
    3

    “Bassie en Adriaan”

    Ik geloof dat meer dan de helft van de mensen die hierheen gaan, dit doen omdat ze het kennen van Bassie en Adriaan. Enfin. Het park is mooi, fijn om te bezoeken, en er zijn genoeg campgrounds om vanuit te wandelen. Let op dat je je eetbare spullen in beerveilige metalen kisten doet wanneer je er overnacht. Aanrader: Moro Rock trail: vanaf deze grote kale rots heb je een mooi uitzicht over het park, en zie je ook echt de hoogteverschillen in bomen goed. Let op: het kan hard waaien op de rots. Na een aantal trails, zoals die naar Tharps Log, heb je het wel gezien met de dikke bomen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ann
    op 17-11-2017
    24 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Giga bomen”

    Dit park is erg de moeite waard, de sequoia bomen zijn gigantisch en je voelt je net een kabouter als je door het park gaat. Wij hadden geluk dat het weer helder was en er geen wolkje in de lucht was, waardoor we een fenomenaal uitzicht hadden vanaf de moro rock trail. Het is even een klim, maar het is het waard! Het is wel koud boven op de top, dus neem zeker een extra trui mee! Rijd ook door grote boom heen, ik vond dit echt bijzonder om te zien. Wij hebben eigenlijk zonder plan rondgelopen, en keken onze ogen uit! In het park wordt gebruik gemaakt van duidelijke wegwijzering, waardoor je snel weet waar je moet zijn.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bart Ruis
    op 11-11-2017
    18 landen bezocht • 13 reviews • 2 waarderingen
    4

    “Het grote bomen bos”

    Het sequoia nationaal park staat bekend om zijn dikke sequoia bomen. Door het park is een wandel route gemaakt die je langs deze immense bomen lijdt. Je komt langs de Marisposa grove, een idilisch huisje tussen de grote bomen. Sommige bomen zijn omgevallen en hier kun je leuk over klimmen. Het park is erg leuk om te bezoeken met kleine kinderen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Niels van Wendel
    op 08-11-2017
    19 landen bezocht • 26 reviews • 7 waarderingen
    5

    “Groots”

    Sequoia NP is een mooi park met de grootse Sequoia bomen. De bomen zijn zo hoog waardoor je je heel klein voelt. Met behulp van de goed begaanbare wandelpaden kun je het park goed bekijken. Tokopah Falls vonden wij een hele leuke wandeling.
    Wat je uiteraard ook niet mag missen, bij een bezoek met de auto is de Tunnel Log. Dit is een omgevallen boom waar een tunnel uitgezaagd is. Toch leuk tijdens de lange rij tochten.

    Ook de camping in dit park is een aanrader.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel MC Houtepen
    op 29-10-2017
    13 landen bezocht • 26 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Letterlijke highlights, die Sequoia bomen”

    Sequoia National Park is een van de vele prachtige natuurparken die het Zuid-Westen van Amerika kent. Het park staat vol met letterlijke highlights, de sequoia bomen. Ze zijn prachtig en gigantisch. The General Sherman tree is de allergrootste die je gaat tegenkomen. Er zijn overal goed begaanbare wandelpaden aangelegd, zodat iedereen overal kan komen. Ook in dit park kun je prachtig kamperen. Met een beetje geluk (zoals wij hadden) ga je ook nog wat beren tegenkomen. Meer natuurschoon kun je bijna niet wensen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Denise Rooimans
    op 28-10-2017
    11 landen bezocht • 26 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Sequoia National Park”

    Je voelt je enorm klein daar in dat park maar het is een mooie bestemming tijdens je rondreis door West - Amerika. Wij hadden helaas niet veel tijd om hier door te brengen doordat we teveel wilden doen tijdens onze rondreis, tip: meer tijd inplannen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Dianneke
    op 24-10-2017
    21 landen bezocht • 44 reviews • 15 waarderingen
    5

    “We liepen zo de wolken in. ”

    Bij de ingang van het park kan je de Moro rock trail lopen. De route is niet lang, maar vooral een aantal trappen omhoog. Toen wij er waren was het een behoorlijk bewolkte dag. Wat heel bijzonder was is dat we steeds verder omhoog, letterlijk de wolken inliepen. Op een heldere dag zou je vanaf hier een fantastisch uitzicht moeten hebben. De route bestraat uit 350 treden omhoog tot een hoogte van 205 meter.
    Omdat het park sowieso vrij hoog gelegen ligt is het hier een stuk koeler dan in sommige andere parken. Een dikke trui en een lange broek is tijdens een reisperiode in oktober geen overbodige luxe tijdens een bezoek aan dit park.
    De andere high lights zijn natuurlijk de stronk waar je met de auto onder door kan rijden en de General Sherman tree.
    Ik heb ook erg genoten van de uitzichten op de route naar het park. Het is een prachtige route waarbij je met de auto steeds verder omhoog slingert.
    Na parken als Bryce en Death valley is dit park weer zo'n groot contrast en een een goede reden om ook dit park niet over te slaan bij een rondreis door West Amerika.
    Vanwege de hoogte van het park en de kou zou het mijn advies zijn om net als ons, een wat lager gelegen camping te betrekken en een trip naar het park te maken met een auto. Wij hebben dit park in de herfst bezocht.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
  1. TUI – flydrives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Tenzing Travel – advies op maat!
    Bekijk aanbiedingen
  3. De Jong Intra – individuele rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Sequoia National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Sequoia National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?