• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Zion National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

24 Zion National Park reiservaringen en tips

Geweldig

79%

Tof

17%

Wel oké

4%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Anne op 08-11-2017

  “Zion NP; fantastische hike”

  De hike door The Narrows is een van mooiste hikes die ik ooit gedaan heb. Wanneer je iets langer doorloopt dan alle andere dagjesmensen ben je op een gegeven moment alleen in de diepe kloof. Het licht is prachtig en ik raad iedereen die in de buurt komt deze hike aan.

 • Hubert op 05-11-2017

  “Zion National Park”

  Zion is een mooi national park waar je leuke wandelingen kan maken. Een echte aanrader is de wandeling door de rivier, the Narrows. Deze wandeling kan alleen wanneer de weersvooruitzichten goed zijn er en er geen regen is voorspeld, anders wordt het erg gevaarlijk. Je bent een dag zoet met deze wandeling en je loopt contant door de Virgin River. In een mooie kloof met grote rotspartijen. Ook de Canyon Overlook trail is een leuke wandeling. Aan het eindpunt van deze wandeling heb je prachtig uitzicht over de Zion Canyon.

 • Noe op 05-11-2017

  “Geweldig park om te wandelen ”

  Zion National Park heeft veel concurrentie van andere nationale parken in de buurt maar moet je zeker niet overslaan. Het is een vrij klein park waar je voor een groot deel alleen met een shuttle bus door kan. Als je die neemt naar het verste punt van het park, dan kun je daar een wandelroute (trail) volgen naar de Virgin rivier. De trail loopt ongeveer 1 km over een aangelegd pad, maar gaat dan over in de rivier. Als je niet bang bent voor natte voeten, kun je nog een stuk stroomopwaarts lopen. Je kunt zelfs kampeerspullen meenemen om er een meerdaagse hike van te maken.

 • Jill Van Ouytsel op 04-11-2017

  “prachtig groen park”

  Wij waren jammer genoeg maar 1 dag in dit mooie park. Zelfs de rit naar het park was al mooi! We deden twee wandelingen. De eerste langs the lower Emerald pool (omhoog) en langs Kayenta trail (terug naar beneden ). De tweede wandeling was een stukje door de Narrows. Dit is een wandeling door het water. Eerst is het heel breed maar uiteindelijk wordt het smaller en smaller. Omdat er gewaarschuwd werd voor onweer en “flash floods”, zijn we niet het echte smalle stuk ingegaan. Maar zelfs een klein stukje hiervan wandelen is echt de moeite, de natte schoenen moet je er wel bij nemen. Er is maar 1 probleem in dit park tijdens de zomervakantie: het is er super druk en dit zorgt voor file om het park binnen te komen. In het hoogseizoen mag je niet zelf met je auto het park binnenrijden maar moet je shuttlebusjes nemen om overal naartoe te rijden, en zo duurt het allemaal wat langer om overal te geraken. Desondanks hadden we spijt dat we niet meer tijd hadden in dit park. Dit staat terug op ons to do lijstje.

 • Nadia op 02-11-2017

  “Angels landig ”

  Als voorbereiding op onze rondreis door west USA zag ik een youtube filmpje over de wandelroute Angels Landing. Natuurlijk was ik meteen verliefd. Mijn vriend vind altijd alles goed en is hartstikke sportief. Dus natuurlijk stond deze op onze lijst. Toen we Zion binnen reden waren we meteen verkocht. Uiteindelijk volle moed aan het begin van Angels Landing, wat een hele zware klim bleek, vooral het einde. Maar zoals altijd bij zware wandelingen de moeite waard. De laatste meters waren over rotsen met af en toe een ketting waar je je aan vast kon houden. Wat we niet verwacht hadden was dat een hele smalle strook van soms maar 1 meter breed of minder, ook voor tegenliggers was, dus voor mensen die aan het klimmen waren, maar ook mensen die al bezig waren aan de terugweg. Wat soms voor situaties zorgden waar je maar beter niet over na kunt denken, vooral niet als je naar beneden hebt gekeken. Lang niet iedereen haalde het einde van de trail, wij gelukkig wel. Ik kan je vertellen, het mooiste wat ik ooit heb gezien. We hebben bijna 2 uur boven genoten van het uitzicht op Zion valley. Helaas was ons water bijna op en moesten we terug naar beneden aangezien het midden op de dag was en de zon vol scheen. Als ik nog eens terug mocht naar een plek die ik al had bezocht, dan staat deze plek zeker op nummer 1.

 • MC Houtepen op 29-10-2017

  “Fantastisch park, zeker als je van wandelen houdt. ”

  Zion national park was de grote verrassing van onze rondreis door de Verenigde Staten. Als je van wandelen houdt moet je daar zeker naartoe! Er zijn veel verschillende trails, dus voor ieder wat wils! Verschillende watervallen om de wandeling wat interessanter te maken en veel verschillende moeilijkheidsniveaus. De wandeling door The Narrows is magistraal, je gaat uren wandelend door een canyon wat echt een magisch gevoel geeft (en prachtige foto's). Ga ook vooral een hamburger eten bij Wildcat Willy's, het restaurant zit net buiten het park. Heerlijke burgers en bere-gezellig. De mensen zijn erg gastvrij, zeker op de prachtige campings komt iedereen wel een praatje maken.

 • Diana Jong op 28-10-2017

  “na Zion park”

  Als je vertrekt uit het prachtige Zion richting Bryce dan is er meteen na de tunnel een kleine parkeerplaats. Vanaf daar start een vrij onbekende , spannende wandeling met mooie uitzichtem over Zion NP

 • Denise Rooimans op 28-10-2017

  “Zion National Park”

  Zion national park is prachtig om door heen te rijden! Met een camper wel een uitdaging met de smalle wegen... dat vond ik best spannend haha. De natuur is daar echt heel mooi en de foto's die je daar maakt lijken wel op een schilderij

 • Jessica Speelman op 28-10-2017

  “Angel's landing trail”

  Deze trail is niet geschikt voor mensen met hoogtevrees werd ons verteld. Dit klopt absoluut maar het is echt een prachtige ervaring. Eenmaal aangekomen op de Angel's landing heb je een prachtig uitzicht over het nationale park.

 • op 26-10-2017

  “Zion NP: the Riverside Walk”

  Schitterende hike trail gedaan in Zion: The Riverside Walk. Hike tocht van ca. 1,5 uur die uitkomt bij The Narrows. Na afloop verbleef ik in Zion Mountain Ranch: luxe, exclusief, schitterende lodges met uitzicht over de ranch. Echt een aanrader!

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
 1. TUI – flydrives & rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 2. Tenzing Travel – advies op maat!
  Bekijk aanbiedingen
 3. De Jong Intra – individuele rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Zion National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Zion National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief