• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Zion National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

24 Zion National Park reiservaringen en tips

Geweldig

79%

Tof

17%

Wel oké

4%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Dianneke op 24-10-2017

  “De weeping rock trail, kort maar mooi. ”

  In Amerika ben ik er achter gekomen dat ik meer houd van 'in' een park zijn in plaats van over een park uitkijken zoals bij Bryce of de Grand Canyon. Zion is een park waar je echt 'in' kan zijn. Het is prachtig om op te kijken tegen reusachtige rotspartijen. Wij liepen de redelijk eenvoudige Lower Emerald Pool Trail (4e busstop) en vervolgens de Kayenta Trail. Bij elkaar ongeveer 5 km. Dit is goed te doen voor mensen die geen geoefende wandelaars zijn, zoals wij. Ook maakten we de wandeling naar de weeping rock. (Busstop 7) Een verrassend verkoelende plek waar water naar beneden sijpelt en van waaruit je van onder een rots mooi uitzicht op groen en een rotspartij hebt. Vanaf de route door het park hadden we fantastisch uitzicht op de imposante Great White Throne. Wij hadden 1 dag de tijd in dit park maar hier hadden we graag nog andere wandelingen gemaakt.

 • Megan op 23-10-2017

  “Mooi”

  Zion is een gaaf park om te bezoeken met mooie wandelroutes. Wat we zelf wat minder vonden waren alle reptielen en beesten die hier rond liepen/vliegen. Deze waren ook niet bang dus de ratten, vleermuizen, spinnen en slangen kwamen dichtbij. Wij zaten in een lodge dit was wel echt een typisch Amerikaans sfeertje.

 • debbie op 23-10-2017

  “Zion is uniek!”

  Zion National Park is een van de meest kleurrijke parken van Amerika. Als je komt aanrijden komen de grote heuvels met alle kleuren je al tegemoet. Je gaat naar de entree met je huurauto, betaald de fee en je mag de hele dag genieten in dit park. Wij waren er in Juli en vanwege de drukte moest de auto geparkeerd worden en mochten we de bus nemen om het park te verkennen. De bus heeft 9 stops in totaal. Bij elke stop heb je een ander uitzicht en begint een andere trail.
  De mooiste trail voor vele is Angel's landing. Let op hiervoor moet je getrained hebben en het is enkele reis zo'n 5 uur lopen. Neem dus je tijd als je deze wil doen. Ook the Narrows is een heel populaire tour. Deze gaat een stuk door de rivier. Wij hebben hier een stukje van gelopen. Een uniek beeld! Een kleine leuke trail is Wheeping Rock. Deze is maar 1km lang en geeft ook een heel mooi uitzicht. Zelfs als je geen trails doet, maar bij elke stopplek even uitstapt om om je heen te kijken, is Zion al de moeite waard!

 • Lizzie Lommerse op 02-04-2017

  “Grote contrasten”

  Geniet van het kleurenpalet in Zion National Park. De contrasten zijn zo spectaculair. De helderblauwe lucht steekt af bij de prachtige kleuren van de rotsen. Geniet van adembenemende uitzichten onderweg tijdens bijvoorbeeld de Angels Landing Trail (niet geschikt voor mensen met hoogtevrees).

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
 1. TUI – flydrives & rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 2. Tenzing Travel – advies op maat!
  Bekijk aanbiedingen
 3. De Jong Intra – individuele rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Zion National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Zion National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief