• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Zion National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

24 Zion National Park reiservaringen en tips

Geweldig

79%

Tof

17%

Wel oké

4%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Marc op 07-05-2019

  “Wandelwalhalla”

  Zion NP is wat mij betreft het wandelwalhalla van de Verenigde Staten. Je hebt er op een relatief klein stukje grond extreem veel verschillende wandelingen die je kan ondernemen. Ze variëren van een rolstoeltoegankelijk pad tot aan een wandeling over een rotsrichel waarbij je jezelf moet vasthouden aan een ketting langs de rotsen. De mooiste wandeling die we daar gemaakt hebben is The Narrows Hike waarbij je tussen tientallen meters hoge rotswanden door een rivier heen wandelt. De campings in het park zijn ook zeker de moeite waard, zo mooi heb ik ze in Europa nog nooit gevonden.

 • Laura Oude Vrielink op 26-04-2019

  “Ons favoriete national park ”

  Als je ergens heerlijk kunt hiken dan is het in Zion National Park. We hebben genoten van drie hikes, maar er zijn veel meer hikes te doen. De natuur is er prachtig! Onze persoonlijke favoriet: Angels Landig. Behoorlijk pittig en eng, maar het uitzicht is zo de moeite waard.

 • Marielle Hartog op 24-04-2019

  “Wandelaars opgelet!”

  Yes, Angels Landing is net een dag geleden weer geopend en de wandeling gaat door! Klimmen en klauterend komen we stap voor stap een stukje dichterbij de top. Maar het laatste stuk wordt bikkelen, want dit is een smalle rots waar een dun touwtje je naar boven helpt. Voorzichtig passeren mensen en komen we tot slot op de top! WAUW, wat een uitzicht. Ik heb er geen woorden voor. Beide kanten zijn onwijs mooi.

  Ook 'the Narrows' is echt een aanrader. Je wandelt door de rivier, eerst tegen de stroming in. Het is een heel eind, maar je kunt ook halverwege terug keren. Je kunt hiervoor ook schoenen huren en krijgt dan ook een wandelstok (dit is aan te raden met de sterke stroming i.c.m. evenwicht).

 • Jordy (JOAT Travel) op 26-11-2017

  “Eco Friendly Zion”

  Zion is een prachtige vallei, je parkeert hier je auto bij het visitors Center en wordt met de bus het park in gebracht, auto's zijn niet toegestaan. Bussen rijden zeer regelmatig en je kunt bij alle busstops op en af stappen.
  de meeste speciale Hikes zijn de narrows waarbij je aan het einde van de vallei door de rivier loopt om zo de smalle canyon groeve te ervaren. daarnaast is er voor de thrill seeker de angels landing hike.
  Neem snacks en drinks dus voor vertrek mee het park in aangezien je in Zion niet het gemak hebt van een eigen auto.

  Meer info over de hikes in dit park stuur mij gerust een bericht.

 • Margit Yana op 13-11-2017

  “The Narrows”

  Wij hebben in Zion alleen een tocht door de narrows gedaan en één uitzichtpunt bezocht, maar ik ben ervan overtuigd dat je rustig 2 volle dagen hier kan besteden. Super leuk van de Narrows is dat je door het water loopt, je staat echt in een canyon. Wel goed de informatie over het weer en de gevaren in de gaten houden, wat door een hevige regenbui kan de narrows ineens overstromen en dit heeft in het verleden voor problemen gezorgd. Je kan het zo gek maken als je zelf wil, je loopt de canyon in en dezelfde weg weer terug. Wij werden toch elke keer verleid nog even om de volgende hoek te kijken. Een warme temperatuur is wel fijn want je wordt nat.

 • Sanne op 12-11-2017

  “Zion NP”

  Zion national park is echt een park om te wandelen en om er meer voor uit te trekken. Houd er rekening mee dat Zion niet een park is, waarbij je zoals bij Bryce Canyon of Grand Canyon bij uitzichtpunten stopt en weer de shuttlebus instapt. Vanuit de canyon overlook heb je een mooi uitzicht. De wandeling is goed te doen voor mensen met een mindere conditie en wij vonden de wandeling erg leuk. Soms zijn de paden wat smal en kan je de diepte in kijken, waardoor de wandeling misschien moeilijker is voor mensen met hoogtevrees.

 • Bart Ruis op 12-11-2017

  “Capitol Reef”

  Vlakbij het zion national park ligt het Capitol Reef. Capitol reef is een grote kloof. Je kunt hier zelf met een auto naartoe. Om hier te komen moet je bij het bordje Upper MCkley twist canyon inslaan. Meer infromatie hierover kunnen ze geven bij het lokale visitor centre. De weg die je moet rijden kost je ongveer 1 dag en je hebt hiervoor een 4x4 auto nodig. Het is helemaal de moeite waard want he tuitzicht wat je hiervoor krijgt is fantastisch.

 • Lilian op 11-11-2017

  “Mooi park, jammer van de regen”

  Toen wij in Zion waren heeft het eigenlijk alleen maar geregend. Dat was echt balen, want ik had me erg op het park verheugd, maar de plannen vielen (letterlijk) in het water. Een stuk van de Riverside Walk gelopen richting de Narrows, maar toch maar omgedraaid, jammer. Het is een mooi park, zo in een soort vallei met om je heen hoge rotsen. Zeker als je het park door de tunnel binnnekomt en dan de vallei ziet liggen, dat is heel gaaf. Maarja, alles was een beetje grijs en druilerig.

 • Daphne op 10-11-2017

  “The narrows”

  Een van de gaafste wandeling die ik gedaan heb is in the narrows. Het is een wandeling die je tussen de rots wanden doet. Vanuit de camping kan je een bus, wij stapte uit bij een van de laatste haltes. Check voordat je gaat lopen of het veilig is, want als er ergens kilometers verder op gaat regenen is het erg gevaarlijk. Je loopt tijdens de wandeling veel in het water. De tweede keer dat ik er was kwam het water tot borst hoogte, maar gelukkig was dat maar een klein stukje, de rest van de dag hebben we dat niet gezien. Je kunt zo ver je wilt lopen, maar je moet wel dezelfde weg weer terug.

 • Niels van Wendel op 08-11-2017

  “Wandelpark bij uitstek”

  Achteraf gezien (na mijn reis door West-Amerika) vind ik Zion het mooiste park wat ik heb gezien in Amerika.

  Als je van wandelen houd, moet je zeker naar Zion National Park gaan. Omdat er veel verschillende wandel routes zijn, kun je je hier uren vermaken. De wandelroutes zijn er in diverse niveaus. De mooiste route vond ik door The Narrows; Je gaat uren wandelen door een canyon, wat heel bijzonder aanvoelt. De wandeling de Angels Landing Trail schijnt ook heel mooi te zijn, maar dit is voor de mensen zonder hoogtevrees, waarvan ik er niet een ben.
  Daarnaast was ook de camping die bij dit park hoort een aanrader.

Amerika reis boeken – onze tips!

Top 5 Amerika reisaanbieders
 1. TUI – flydrives & rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 2. Tenzing Travel – advies op maat!
  Bekijk aanbiedingen
 3. De Jong Intra – individuele rondreizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 5. Djoser – groeps- en kampeerreizen
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Zion National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Zion National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief