27 Vakantiedagen

Visum nodig voor de Filipijnen?

Houders van een Nederlands en Belgisch paspoort krijgen bij aankomst in Manilla (of Cebu) gratis een visa on arrival waarmee je 30 dagen in het land kan blijven. Je moet hiervoor wel een paspoort hebben dat minstens zes maanden geldig is en een retourticket (of een ticket waarmee je het land verlaat) kunnen voorleggen. Hier zijn ze streng op dus zorg zeker dat je dit hebt!

Als je van plan bent langer te blijven dan 30 dagen, dan kan je op voorhand bij de Filipijnse ambassade in Nederland of België een visum aanvragen waarmee je tot 59 dagen in het land mag blijven. Kostprijs hiervan is €27. Contacteer ook op voorhand de ambassade zodat je exact weet welke documenten je moet meebrengen.

Je kan ook in de Filipijnen je visum verlengen voor een extra 38 dagen. Dit is mogelijk in alle grote steden en kost je zo’n 2000 PHP (rond de €40). Hierbij moet je ook verplicht een ACR-I (Alien Certificate of Registration card) aanvragen, waarvoor je ook nog eens zo’n €50 betaalt.

Lees verder: Gezondheid >

Top 3 Filipijnen specialisten

Undiscovered

Undiscovered

Specialist in Nederland voor individuele rondreizen naar de Filipijnen. Uitzonderlijke belevingen op bijzondere locaties; weg van de massa en geheel naar jouw wens!
Bezoek website


Shoestring

Shoestring

Verre reizen specialist Shoestring biedt verschillende scherp geprijsde Filippijnen groepsreizen, waaronder een 16-daagse groeps- én singlereis langs de highlights van Luzon en Palawan.
Bezoek website


Koning Aap

Koning Aap

Koning Aap biedt een avontuurlijke rondreis naar de Filipijnen aan waarbij je o.a. de eilanden Luzon en Palawan aandoet.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Filipijnen

Undiscovered
1. Undiscovered

Individuele rondreizen .
Bezoek website

Shoestring
2. Shoestring

On a budget.
Bezoek website

Koning Aap
3. Koning Aap

Avontuurlijke rondreis.
Bezoek websiteBekijk Filipijnen rondreizen
Vanaf €0 incl. vliegticket

Vliegtickets Filipijnen

Vind de goedkoopste vliegtickets naar de Filipijnen
V.a. 445