• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Parijs ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

130 Parijs reiservaringen en tips

Geweldig

35%

Tof

53%

Wel oké

9%

Niet zo

3%

Vreselijk

0%

  • Profiel Naomi
    Naomi op 10-05-2019
    13 landen bezocht • 16 reviews • 32 waarderingen
    4

    “Romantisch Parijs”

    Samen met m'n man zijn wij naar Parijs geweest met de auto. We verbleven in een super Holiday Inn hotel met een heerlijk queensize bed. Vlakbij het hotel zat de metro. Het beste kun je een dagkaartje kopen zodat je de hele dag gebruik kunt maken van de metro. Wij zijn naar de Eifeltoren geweest, hebben een kaartje gekocht en hebben bovenop het puntje gestaan. Hier heb je een super mooi uitzicht over de stad. Pas wel op want er lopen mensen rond die je handtekening vragen voor een petitie of zogenaamd een sieraad van je hebben gevonden. Ook hebben we langs de winkels van de Change Elysee geslenterd. Dit is vooral leuk om te kijken, er stond bij ons zelf een gouden auto in de etalage. 's avonds hebben we heerlijk gegeten in een restaurant vlakbij het hotel. Ook is het 's avonds niet onveilig om met de metro te reizen en zo zijn we 's avonds nog naar Louvre geweest. Heel mooi verlicht allemaal. In juni ga ik weer en dan zou ik graag de Sacre Coeur bezoeken en met een rondvaartboot mee willen over de Seine.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eleanne
    Eleanne op 09-05-2019
    25 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    5

    “L'amour”

    Parijs heet niet voor niets de stad van de liefde. De charme druipt er letterlijk vanaf. Het is een verademing om lekker rond te wandelen in het mooie Montmartre of om juist de must-sees van deze metropool op te zoeken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. van Kooy
    J. van Kooy op 06-05-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    4

    “City of Love”

    Parijs wordt natuurlijk de Stad van de Liefde genoemd en dat is natuurlijk niet zonder reden. Al die kleine straatjes en mooie huisjes geven een heerlijk romantisch gevoel. Ontdek dan ook Montmartre met al haar kunstenaars die je graag willen schilderen. Spreek wel een prijs af voordat je hier aan begint want anders ga je het zeker voelen in je portemonnee.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elena
    Elena op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Romantisch”

    Parijs blijft een romantische stad, ook al klinkt het zo cliché. Het blijft natuurlijk een trekpleister voor toeristen, maar dit is niet voor niks. Zo is er voor iedereen wat te doen, ook al zoek je liever de drukte niet op. Zo kun je lekker uit eten in de randen van Parijs waar het stukken minder druk is.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Puck Bruinsma
    Puck Bruinsma op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 14 waarderingen
    4

    “Multiculturele ervaring ”

    Parijs is door het hele jaar heen een bijzondere plek. Er is altijd wat te doen en er zijn zo veel verschillende wijken dat je in allemaal weer een ander beeld krijgt van de stad. Er zijn zo veel verschillende dingen te zien en te doen dat er voor iedereen wel iets te doen is.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jacob Riemersma
    Jacob Riemersma op 05-05-2019
    14 landen bezocht • 13 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Het mooie Parijs!”

    Een geweldige stad! wij verbleven in een airbnb in montmatre, wat echt de perfecte plek is om te verblijven. Vanuit hier kun je alle kanten op. S´avonds zijn we vaak Montmatre in geweest, hier hangt een gezellige en ontspannen zweer. Het eten is in deze buurt prijziger dan in andere regio´s van Parijs. Wij hebben een wandeltocht gedaan van de Arc de Triomphe naar de Champs Elysee, dit staat in 100% Parijs. Hierdoor kom je in leuke straten met winkels en restaurants. Ook hebben wij de Eiffeltoren bezocht, wat leuk is om te zien maar bijzonder. Je voelt op bepaalde plekken wel dat Parijs wat te verduren heeft gehad, er is namelijk veel politie op de been. Wat ons wel een veilig gevoel gaf.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ilse Bouwknegt
    Ilse Bouwknegt op 03-05-2019
    26 landen bezocht • 26 reviews • 10 waarderingen
    3

    “Parijs in een dag”

    Een vriendin en ik hadden een dagje Parijs geboekt. Persoonlijk ben ik geen groot fan van Parijs. De stad is erg mooi, maar het voelt een beetje afstandelijk. Daarentegen, zijn er wel veel bezienswaardigheden en kun je je er prima voor een paar dagen vermaken!
    Ik ben zelf er fan van de Louvre, maar er is zoveel meer! Het is er niet goedkoop, maar voor een dag was het prima te doen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Simone Schaeks
    Simone Schaeks op 03-05-2019
    13 reviews • 10 waarderingen
    4

    “Je raakt niet uitgekeken!”

    Parijs is leuk. Er zijn mooiere steden, maar toch vermaak ik me hier altijd prima. Slenter door de vele mooie wijken, eet heerlijke croissants en drink een lekker wijntje of eet een Franse uiensoep. Voor ieder wat wils. Het allerleukst vind ik Parijs tijdens de kersperiode. Dan straalt de stad echt sfeer uit!

    Hier een selectie van mijn favo hotspots.

    - Kerstmarkten op de Champs-Elysees en bij de Eiffeltoren
    - Quartier Latin
    - de Notre Dame
    - Musée d’Egouts en Rue Cler
    - de Eiffeltoren
    - le jardin des Tuileries
    - Galerie Lafayette
    - Hidden Paris
    - Disneyland

    (https://www.simscupoftea.com/?s=parijs)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 01-05-2019
    0 reviews • 0 waarderingen
    5

    “Stad van de liefde <3”

    Enorm bijzondere stad met een sterk romantisch karakter. Alles in Parijs heeft wat moois en een soort spark over zich heen. Natuurlijk moet je de bijzondere toeristentrekpleisters van Parijs hebben gezien, maar ga ook vooral rondwandelen in Montmartre.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hein van Wijngaarden
    Hein van Wijngaarden op 01-05-2019
    27 reviews • 32 waarderingen
    5

    “Bruisende stad, 24/7”

    Bezoek de Champs Elysee, de Montmatre met alle schilderij verkopers en kleine straatjes, heel mooi! De Seine met een boot, hierdoor krijg je vanaf het water een magnifiek uitzicht van Parijs. Eiffeltoren hoeft geen betoog.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Parijs stedentrip boeken – onze tips!

Top 5 Parijs stedentrip aanbieders

Deel jouw Parijs reiservaring en tips!

Ben jij in Parijs geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief