Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar IJsland maken? Vergelijk hieronder alle actuele IJsland rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

52 IJsland rondreizen gevonden

 • IJsland compleet Fly & Drive

  15-daagse fly-drive

  Op je gemak alles van IJsland zien, binnen twee weken, en alles geregeld? Dan is dit jouw IJsland rondreis! Volg de beroemde IJsland Ringweg, langs alle highlights in West-IJsland, Reykjavík, de zuidkust en het oosten.

  2495 incl. vliegticket Bekijken
 • Het beste van Zuid en West IJsland

  8-daagse individuele rondreis

  Reis in alle seizoenen met huurauto, verblijf in hotels en guesthouses Kies voor een prettige kennismaking met IJsland in het hoogseizoen, of juist voor een bijzonderee reisperiode. In het voorjaar is er kans op de laatste sneeuw, in juni en juli gaat de zon bijna niet onder en in de herfst is er kans om het noorderlicht te zien. Je rijdt langs de hoogtepunten van het zuiden en door het westen van IJsland, inclusief het schiereiland Snæfellsnes met de grote vulkaan. Zo zie je het land van vuur en ijs zeker van zijn mooiste kant.

  1225 excl. vliegticket Bekijken
 • IJsland - Rondreis Zuid-IJsland

  8-daagse fly-drive

  actieve rondreis met huurauto vanuit cottages, hotel en guesthouse

  1346 excl. vliegticket Bekijken
 • IJsland op eigen wijze

  13-daagse fly-drive

  Deze inmiddels klassieke autorondreis gaat het hele eiland rond en is zo opgebouwd dat je soms ook 2 nachten op 1 plek blijft. Ideaal voor reizigers die op een rustige manier IJsland willen ontdekken, met tijd om te fotograferen, wandelen en luieren.

  2075 incl. vliegticket Bekijken
 • 360° IJsland

  12-daagse individuele rondreis

  Watervallen die tientallen meters naar beneden storten en geisers die het water tientallen meters de lucht in spuwen. Slechts enkele IJsland hoogtepunten van deze 360° IJsland-rondreis. Vulkanen, gletsjers, maar ook pruttelende zwavelbronnen, stoomgaten en walvisstaarten maken de reis compleet. Je reist standaard in een pittig tempo, maar heb je meer tijd dan pas je de rondreis eenvoudig zelf aan door extra nachten en ervaringen toe te voegen.

  1845 excl. vliegticket Bekijken
 • Velkomin IJsland

  6-daagse individuele rondreis

  Even genieten van een andere wereld? Of je nu in de zomer of winter gaat, een IJsland rondreis is altijd indrukwekkend. Ontdek de vulkanenroute in het Zuiden en de Golden Circle met de Gullfoss-waterval en de enige spuitende geiser van IJsland. Wil je nog wat langer genieten voeg dan het schiereiland Snaefellsnes toe aan je reis. Een wandelparadijs, maar ook een van de plekken waar je IJsland letterlijk aan de binnenkant kunt zien. Reis je in de wintermaanden dan kun je er ook orka's spotten.

  449 excl. vliegticket Bekijken
 • IJsland: het woeste binnenland

  10-daagse fly-drive

  Deze spectaculaire autorondreis is erg populair bij mensen die van avontuur houden en het een uitdaging vinden om met een jeep (4WD) door de ruigste IJslandse landschappen te rijden.

  2095 incl. vliegticket Bekijken
 • IJsland - Laugavegur

  9-daagse groepsrondreis

  rugzaktrektocht langs berghutten

  1255 excl. vliegticket Bekijken
 • Excursiereis Magisch IJsland & het noorderlicht

  5-daagse groepsrondreis

  5-daagse Excursiereis Magisch IJsland & het noorderlicht

  849 incl. vliegticket Bekijken
 • Vier windstreken van IJsland

  19-daagse individuele rondreis

  Complete ronde over het eiland met Westfjorden, huurauto en verblijf in hotels, guesthouses De reis begint met het prachtige schiereiland Snaefellsnes. Van daaruit steek je perr veerboot over naar het ruige fjordenlandschap van de Westfjorden. Na de meer verlaten delen van IJsland volgen we de bekende hoogtepunten: vulkanen, gletsjers, het fotogenieke ijsbergenmeer, de geiser en watervallen. Dit is een fantastische reis voor reizigers die iets meer tijd hebben om alle verschillende aspecten van IJsland te zien en beleven.

  2645 incl. vliegticket Bekijken
 • 8-daagse winterarrangement IJsland

  8-daagse wintersportvakantie

  Beleef IJsland in de winter! Ga op zoek naar het Noorderlicht, ontdek de gletsjers en de Golden Circle. Neem zeker een goede camera mee, want weinig plekken in Europa zijn zo fotogeniek als IJsland.

  940 excl. vliegticket Bekijken
 • IJsland - Landmannalaugar, Thorsmörk & Myvatn

  14-daagse groepsrondreis

  Wandelvakantie langs berghutten en pensions

  2601 excl. vliegticket Bekijken
 • IJsland - Laugavegur & Myvatn

  14-daagse individuele rondreis

  rugzaktrektocht en rondreis langs berghutten en pensions

  2407 excl. vliegticket Bekijken
 • 4-daags winterarrangement Reykjavík

  wintersportvakantie

  Ontdek de hoofdstad Reykjavík en de Golden Circle en ga op zoek naar het magische noorderlicht. Neem je een goede camera mee? Weinig plekken in Europa zijn zo fotogeniek als IJsland.

  660 excl. vliegticket Bekijken
 • 8 daagse Fly & Drive West & South of Iceland

  8-daagse wintersportvakantie

  8-daagse Wintersport naar 8 daagse Fly & Drive West & South of Iceland in

  1071 incl. vliegticket Bekijken
 • Expeditie in het hoogland

  8-daagse individuele rondreis

  In de verte pieken witte gletsjers aan de horizon. Je 4wd huurauto hobbelt over gravelwegen en dan een rivier zonder bruggen⦠Avontuurlijk is deze korte maar krachtige fly-drive IJsland-rondreis zeker. Behalve de indrukwekkende watervallen en geisers in de Golden Circle, stap je aan boord van een traditionele vissersboot. Tuur over de horizon naar bultruggen, potvissen en speelse dolfijnen. Stap daarna in een natuurlijk hotspring voor wat verdiende ontspanning.

  1284 excl. vliegticket Bekijken
 • Groepsrondreis IJsland Winter

  groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door IJsland ontdek je het land van vuur en ijs; van betoverende uitgestrekte landschappen, vulkanen, lavavelden, geisers en gletsjers. IJsland is ook het land van het hippe Reykjavik, de trollen en elfen uit de oude sagen en van het ontspannen in één van de warmwaterbronnen. Beleef de winterse dagen en ontdek IJsland.

  1578 incl. vliegticket Bekijken
 • Het Beste van IJsland

  9-daagse groepsrondreis

  Comfortabele busrondreis naar de hoogtepunten van IJsland, verblijf in hotels Bij deze reis bezoek je bijna alle bezienswaardigheden van IJsland. Het is een comfortabele busreis onderr begeleiding van Nederlandssprekende reisleiding met overnachtingen in hotels. Bovendien zijn veel maaltijden inbegrepen. Ideaal dus voor wie veel wil zien en goed verzorgd wil genieten van IJslands mooiste plekjes. Er zijn vertrekken in augustus en september. In augustus zie je de ruige natuur van IJsland en in september heb je zelfs al de kans om het noorderlicht te zien!

  2695 incl. vliegticket Bekijken
 • Winter op zijn best

  12-daagse individuele rondreis

  Een IJsland rondreis in de winter heeft een bijzondere charme. Er zijn weinig toeristen waardoor het lekker rustig is op de meeste plekken. We plannen dit bijzondere winteravontuur op een relaxed tempo, zodat je de besneeuwde vulkanen, geisers en bevroren watervallen voor jezelf hebt. Overdag tuur je de zee over op zoek naar walvissen en âs avonds speur je de hemel af op zoek naar het noorderlicht.

  1371 excl. vliegticket Bekijken
 • 5-daagse rondreis Magisch IJsland & het Noorderlicht

  5-daagse wintersportvakantie

  5-daagse rondreis Magisch IJsland & het Noorderlicht

  849 incl. vliegticket Bekijken