Canggu ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

12 Canggu reiservaringen en tips

Geweldig

33%

Tof

33%

Wel oké

17%

Niet zo

17%

Vreselijk

0%

  • Profiel Kay Roedelof
    op 08-05-2019
    35 landen bezocht • 42 reviews • 28 waarderingen
    4

    “Hipster central”

    Is dit Bali? Ja, dit is ook Bali!
    Mijn eerste bestemming op het eiland, leuke laidback sfeer, veel backpackers / hipsters / Instafamous meisjes.
    Klinkt niet leuk, is het wel, mede door de leuke restaurantjes. Heb je even geen zin in Indonesisch? Dan heb je in Canggu een enorme keuze in Westers voedsel, vaak veel beter gepresenteerd, beter van smaak en met name veel goedkoper dan in Europa.
    Geen must om direct aan het strand te verblijven, Canggu draait om het totaalplaatje, alles bij elkaar maakt het echt een leuke bestemming. Wel super druk qua verkeer.. en dat gaat in de toekomst waarschijnlijk alleen nog maar erger worden.
    Tanah Lot tempel ligt in de buurt, maar vond ik tegenvallen (enorm druk).

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Barbara Martens
    op 27-04-2019
    20 landen bezocht • 26 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Yoga en feestjes!”

    In Canggu kun je kiezen voor de leukste surflesjes, de hipste etentjes, goede feestjes én een yoga retreat! Wat een aanrader! Na al die drukte een paar dagen he-le-maal niks! Wat fijn! Ik heb een yoga retreat gevolgd bij Be Kind! In een prachtige villa kun je zolang als je wilt genieten van yoga-lessen, massages, juicedetox, digital detox en rust!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nathalie Nagtegaal
    op 30-11-2017
    21 landen bezocht • 18 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Surfcity”

    Wij waren hier in totaal met 6 personen en hadden in Villa via AIRBNB gehuurd met zwembad. Heerlijk huis en locatie. Via de eigenaar scooters gehuurd zodat we de omgeving konden ontdekken.
    Mooie stranden en lekkere eettentjes. Ook qua winkelen kan je hier terecht. Vanaf Canggu ook een dagje naar Potato Head geweest, super chille strandtent met zwembad, alleen wel minimaal besteding qua geld. Maar als je er de hele dag zit dan kom je daar wel aan. Helaas kun je hier zover wij konden vinden nergens in de zee zwemmen door de hoge golven, maar voor surfers is dit the place to be.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Igor
    op 23-11-2017
    14 landen bezocht • 28 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Even genieten”

    Canggu was in onze opinie de beste plek die we hebben bezocht op Bali. De sfeer was er erg relaxed en de mensen waren vriendelijk. Cunggu is een heerlijk surfersplaatsje waar je overdag goed kan surfen (als pro) of k het kan leren (als beginner). Waarna je in de avond goed kan feesten op het strand.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sarah Brouwer
    op 22-11-2017
    30 landen bezocht • 30 reviews • 19 waarderingen
    5

    “Sterkste golven ooit”

    Als ik aan Canggu denk, denk ik aan de enorme sterke stroming in het water. Dit allemaal positief. Ik was hier met vriendinnen en herinner mij dat we de hele dag als kleine kinderen ons mee hebben laten voeren door de sterke golven. Bestel een drankje en je mag vaak gebruik maken van de ligbedden. Ons hotel zat niet in het drukke gedeelte, wat prettig was maar 's avonds moesten wij wel een flinke wandeling maken voordat we bij een eet gelegenheid waren. Dat is dus even een keus die je kan overwegen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Zoe
    op 21-11-2017
    24 landen bezocht • 27 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Heerlijk surfplaatsje”

    Canggu is een van de fijnste plaatsjes van Indonesië. De sfeer is enorm relaxt en heerlijke stranden. Dit plaatsje wordt vooral veel door surfers bezocht. Ook heb je hier een aantal leuke barretjes en restaurantjes, zoals Old Man's en Betelnut. Het dorpje wordt omgeven door prachtige rijstvelden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Linda van Zalinge
    op 18-11-2017
    15 landen bezocht • 26 reviews • 1 waardering
    4

    “Surfen in Canggu”

    Canggu is niet groot. Integendeel, het is gewoon klein! Toch zijn er veel mensen die er lang zijn. Het eten is heerlijk in Canggu, er zijn leuke bars en de sfeer is relaxed. Aanrader: eten bij MyWarung, niet duur, maar wel heerlijk. Wat de meeste mensen zeker doen in Canggu, is surfen. Er zijn allerlei plekken waar iedereen op zijn eigen niveau kan surfen. Je kunt zelf gaan surfen, maar er zijn ook genoeg instructeurs om je lessen te geven. De stranden zijn niet mooi, maar dat wisten we wel. Daar kwamen we ook zeker niet voor.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel A
    op 04-11-2017
    14 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    3

    “Populair, maar nog te toeristisch en 'niet Bali' ”

    Veel mensen hebben mij Canggu aangeraden, maar ik vond het toch tegenvallen. Het strand is niet mooier dan op andere plekken en de plek is overspoeld met toeristen. Voor het echte Bali moet je niet hier zijn, maar in het noorden of oosten van het eiland!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Rudi Peeters
    op 01-11-2017
    17 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    2

    “Iets te toeristisch!”

    Als je dan toch in het zuiden van Bali wil verblijven, zou ik niet voor Canggu kiezen. De stranden zijn af en toe ronduit vies. Alles is er behoorlijk duur, en met Bali heeft het niks te maken. Dan kun je zelfs nog beter naar Kuta/Legian/Tuban gaan. Bali heeft veel meer te bieden dan het zuiden!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Willemijn Buijn
    op 30-10-2017
    35 landen bezocht • 27 reviews • 15 waarderingen
    4

    “van surferdude tot vegan tot yogafanaat”

    Heel fijne plek. Redelijk uitgestrekt dorp/gebied met meerdere stranden en meerdere soorten stijlen qua accomodatie. bv een deel met luxe hotels en luxe beachtent tot easy beachtent met backpackers omgeving vibe. Heerlijke vegan ontbijtjes overal. Lokaal eten moet je even zoeken. Maar in de Lonelyplanet staan twee warungs die die goedkoop en erg goed zijn.
    Scooter huren aan te raden. Toeristisch maar veel beter te doen dan Sanur of Kuta.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Indonesië reis boeken – onze tips!

Top-5 Indonesië reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Canggu reiservaring en tips!

Ben jij in Canggu geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?