Sanur ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

16 Sanur reiservaringen en tips

Geweldig

13%

Tof

38%

Wel oké

38%

Niet zo

6%

Vreselijk

6%

  • Profiel Herman Kater
    op 23-05-2019
    1 review • 3 waarderingen
    5

    “Sanur”

    Wij zijn nu voor de derde keer in sanur.
    S'avonds heerlijk relaxen na een vermoeiende dag.
    Noord Oost Zuid en West Bali gedaan met locals.
    De prachtige natuur.
    De rijstvelden.
    Schitterende watervallen.
    Geweldige tempels.
    Maak kontact met een locale bewoner en het zal je verbazen dat er nog heel veel meer te zien en te doen is dan men denkt.
    En daarbij is het ook veel goedkoper dan een touroperator.
    Omgerekend +/_€ 50.00 per dag en dat is niet pp maar voor al die meegaan in een zeer goeie auto.
    Wij zijn ook wel eens met 4 pers gegaan.
    Dus € 50.00 voor een auto met chauffeur /gids.
    Bij touroperator betaal je al snel € 75.00 pp en dan zit je in een gammel busje met versleten banden of zo.
    Volgend jaar weer naar Bali.
    Groetjes van een ondernemend ouder echtpaar.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sandra
    op 17-04-2019
    27 landen bezocht • 53 reviews • 33 waarderingen
    4

    “Sanur, rustig en luxe”

    Sanur is een plaatsje dat bij mij bekend stond als hotel complexen met expats en gepensioneerden. Het is er rustig, en oogt luxe met de vele strandtentjes met uitgebreide menu kaart. Heerlijk als je even tot rust wil komen en wil genieten van de luxe dat Bali ook te bieden heeft.
    Wanneer je budget reist dan zou ik Sanur overslaan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Davy Goossens
    op 13-04-2019
    13 landen bezocht • 27 reviews • 2 waarderingen
    4

    “Relaxen aan het einde van een mooie reis”

    In Sanur is niet heel veel te beleven. Alles draait hier om zee, strand, relaxen en eten. Een perfecte plek om een mooie rondreis af te sluiten. Geen plek om voor mij om een week door te brengen, maar een paar dagen is prima. Vanuit Sanur hebben we een mooie tour gemaakt om te gaan snorkelen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Daphne Smit
    op 13-04-2019
    28 landen bezocht • 52 reviews • 24 waarderingen
    3

    “Mooie badplaats”

    Wij vinden badplaatsen vaak te toeristisch en daardoor scoren deze niet zo hoog bij ons. Maar Sanur is wel precies wat je ervan kunt verwachten. Vele resorts, mooie stranden en heel veel eettentjes. De stranden zijn wel mooi schoon en het eten is er goed. Als je van ontspannen en relaxen houdt is dit een prachtige plek om naartoe te gaan.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marit Visserman
    op 20-11-2017
    20 landen bezocht • 26 reviews • 18 waarderingen
    3

    “Saai”

    We waren hier puur om de boot te pakken naar Nusa Lembongan, wat een goeie keus is geweest. Er is namelijk niet erg veel te beleven in Sanur, we waren blij dat we snel door konden naar een leukere plek!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mark Janssen
    op 19-11-2017
    26 landen bezocht • 39 reviews • 13 waarderingen
    3

    “Niet veel te beleven ”

    Voor gezinnen leuk en rustig. Als je op zoek bent naar wat drukte/gezelligheid moet je hier niet zijn. 's Avonds zijn er niet veel leuke plekken om wat te eten of een drankje te doen. De stranden zijn wel prima, maar niet bijzonder mooi. Het is hier niet echt druk kwa toerisme, dus ben je op zoek naar een rustige plek dan is Sanur wel aan te raden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Tineke Wink
    op 19-11-2017
    13 landen bezocht • 26 reviews • 15 waarderingen
    2

    “Geen Bali gevoel”

    Ik vond het een saaie stad vergeleken met andere plekken op Bali. Ik vond het strand niet zo geweldig en ik zag alleen maar gezinnen (waaronder veel te veel Nederlanders) waardoor het meer een vakantieoord was. Ook niet verkeerd natuurlijk, maar niet waar ik naar op zoek was. Ik zocht meer naar het authentieke Bali en dat kon ik hier niet vinden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nanda
    op 18-11-2017
    40 landen bezocht • 13 reviews • 13 waarderingen
    5

    “Beetje thuiskomen ”

    Sanur is zo'n oord waar het gewoon goed vertoeven is. We starten en/of eindigen er graag bij onze Indonesië reizen. Heerlijk om te acclimatiseren bij aankomst of te relaxen na een inspannende rondreis. Er heerst een rustig toeristisch sfeertje. Er is een doorgaande weg met veel restaurantjes waar vaak levende muziek is 's avonds. Aan de zeekant zij de luxere resorts met prachtige tuinen aan de andere kant de iets goedkopere. Er loopt langs de kust een prachtig pad dat je helemaal af kan lopen. Ik verbaas me er altijd wat over dat het zich zo als badplaats heeft ontwikkeld. Je kunt er namelijk helemaal niet lekker zwemmen. Het water komt hooguit tot je heup, veel zeewier en heel warm water. Meestal wordt er gevist door vissers die volledig ingepakt in zee staan. Je kunt je wel heerlijk op het strand laten masseren en genieten van de heerlijke restaurants langs de kust.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Linda van Zalinge
    op 18-11-2017
    15 landen bezocht • 26 reviews • 1 waardering
    3

    “Heerlijk zwemmen”

    Wat we wel prettig vonden aan Sanur, was dat het niet super druk was. Het is niet zo toeristisch als sommige badplaatsen op Bali. Je kon er echt even tot rust komen. Stranden zijn prima, je kunt er heerlijk zwemmen, omdat de zee daar best wel rustig is. Verder is Sanur best wel saai eigenlijk! Je moet er dus echt naartoe om uit te rusten. Er is een marktje, maar voor de rest is er dus weinig te doen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Roy
    op 13-11-2017
    20 landen bezocht • 56 reviews • 24 waarderingen
    4

    “Rustige tegenhanger van Kuta”

    Sanur is een heerlijk rustig gelegen plaatsje in het zuiden van Bali. Kuta is de place to be als je wil stappen en graag levendigheid wil, wil je meer rust en heerlijk eten, dan is Sanur een prima plek.

    Het is een langgerekt dorp, met veel hotels aan het strand en een leuke hoofdstraat met veel goede restaurants. Er is verder niet heel veel te beleven, maar als uitvalsbasis heel mooi. De resort zijn ook erg mooi!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Indonesië reis boeken – onze tips!

Top-5 Indonesië reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Sanur reiservaring en tips!

Ben jij in Sanur geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?