Ubud ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

35 Ubud reiservaringen en tips

Geweldig

40%

Tof

43%

Wel oké

17%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Willem
    op 10-05-2019
    26 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Van alles wat”

    Er is veel te doen in Ubud. Je kunt naar de monkeytemple (toeristische trekpleister, waardoor de apen je beklimmen om de bananen te pikken), een scooter huren en de binnenlanden van Bali ontdekken, uit eten in allerlei lekkere restaurantjes, souvenirs shoppen in de vele winkeltjes etc. Wij hadden vantevoren geen verblijf geboekt (in het hoogseizoen wel vantevoren doen!). Ter plaatse kun je beter onderhandelen over een kamer, waardoor wij voor weinig geld in een luxe kamer sliepen met een zwembad.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kay Roedelof
    op 08-05-2019
    35 landen bezocht • 42 reviews • 28 waarderingen
    4

    “Omringd door jungle”

    Ubud is een heerlijk druk stadje, waar veel gebeurd, veel toeristen zijn. In en om Ubud is het ontzettend druk qua verkeer.
    Toch krijg je het gevoel dat je in het spirituele en culturele hart van Bali bent, met name door de vele tempels, traditionele gebouwen en de bevolking die hier meer dan ergens anders in Balinese kleding loopt (uitgezonderd van de echt niet-toeristische gedeeltes van Bali).
    Ik denk dat Ubud van alle plaatsen in Bali de meeste bezienswaardigheden heeft (al is het al in de directe omgeving).
    Heerlijk om hier een week te verblijven. En dan nog heb je te weinig tijd om alles te zien.
    Hoogtepunten: Tegallalang rijstterrassen, Pura Gunung Kawi, Pura Tirta Empul.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Robbin
    op 18-04-2019
    20 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Groene hart van bali”

    Ubud is een goede plek om je souvenirs in te slaan, leuke boetiekjes. Het monkey forest is leuk om te zien, maar pas wel op: wij hebben een toerist in zijn hals gebeten zien worden. Ook pakken de apen spullen af, waar je vervolgens weer voor moet betalen om ze terug te krijgen (via mensen die weten hoe de apen terug te lokken met balletjes). Een traditionele voor dans bekijken is aan te raden, evenals zelf mountainbikes huren en hiermee de stad en groene omgeving verkennen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Thom
    op 15-04-2019
    57 landen bezocht • 27 reviews • 2 waarderingen
    4

    “Scooter huren!”

    We hebben in Ubud een scooter gehuurd, dat kan in elke straat voor weinig geld. Ook als onervaren scooter rijder kan dit prima (het was onze eerste keer). Je kunt naar de Buddha to Buddha fabriek rijden, naar Monkey Forest gaan (aapjes voeren), souvenirtjes kopen en heerlijk uit eten gaan. Het is een heel sfeervol klein plaatsje, waar je echt even kunt genieten.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Davy Goossens
    op 13-04-2019
    13 landen bezocht • 27 reviews • 2 waarderingen
    4

    “Gave fietstoer”

    Vanuit Ubud hebben we een mooie fietstoer gemaakt, welke bijna 30km lang naar beneden ging. Hierdoor hoefde je zelf alleen maar te remmen en op te letten natuurlijk. Het dorpje zelf is wel vrij druk en toeristisch, maar wel erg leuk om doorheen te lopen. Ga hier ook zeker in de avond heen en wandel een rondje door het centrum.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Daphne Smit
    op 13-04-2019
    28 landen bezocht • 52 reviews • 25 waarderingen
    3

    “Het kunstenaarsdorp”

    Ubud is druk, je vind hier veel backpackers en niet alleen de twintigers, maar ook de oudere die hier jaren geleden al zijn geweest. Dan maakt Ubud toch wel uniek. De stad zelf is voorzien van vele kleine straatjes, winkeltjes en restaurants. In de omgeving vind je ook mooie, groene rijstvelden erg leuk om door te wandelen of te fietsen. Als je op Bali bent is het zeker de moeite waard om hier een dagje door te brengen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eefje Beulen
    op 11-04-2019
    30 landen bezocht • 26 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Rijstvelden & Cultuur”

    Ubud toch wel een heel bekend plekje in Bali dat je absoluut niet teleur gaat stellen. Geniet van een prachtige zonsopkomst over de rijstvelden, doe een Yoga class bij de Yoga Barn, ga een drankje doen in een van de gezellige barretjes. Bezoek de apen in Monkey Forrest en woon een traditionele dansvoorstelling bij. Een kleine opsomming van wat er allemaal te beleven valt in dit leuke plaatsje. de sfeer is er super goed! Wel is het heel toeristisch en druk maar goed dit moet je maar voor lief nemen voor dit pareltje.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bob Arnoldus
    op 08-04-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Ubud 2018”

    Ubud is een leuke stadje midden in de jungle (zo voelt het). Overal kom je loslopende apen tegen en dat is hier heel normaal. er zijn veel leuke tentjes om koffie te drinken en er zijn veel hostels waar je voor een prikkie kan verblijven. Het is een populaire bestemming dus ik denk dat het snel drukker gaat worden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nienke
    op 06-04-2019
    28 landen bezocht • 13 reviews • 2 waarderingen
    5

    “I love ubud”

    Heel relax dorpje. If you like Being Zen! Je kan hier helemaal tot rust komen en zit vrij dichtbij een aantal leuke uitstapjes bijvoorbeeld monkey forest of een houtzagerij. Je kan er winkelen, wandelen tussen de rijstvelden en wederom heerlijk eten.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sebastiaan Berswerda
    op 30-11-2017
    29 landen bezocht • 29 reviews • 20 waarderingen
    5

    “Gezellig plaatsje centraal op Bali”

    Van onze twee weken op Bali hadden we graag langer in Ubud gebleven. Het Monkey Forest is een uitstapje waard, je kunt daar ook mooie foto's maken van de maki's (pas wel op je spullen!). Rijstvelden zijn op korte rijafstand en qua restaurants is er ook genoeg aanbod om elke avond lekker uit eten te kunnen gaan. De hele sfeer die het stadje uitademt geeft je een heerlijk vakantiegevoel!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Bali vakantie boeken – onze tips!

Top-5 Bali aanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Corendon – ook all inclusive
    Bekijk aanbiedingen
  3. Prijsvrij – online deals
    Bekijk aanbiedingen
  4. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  5. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Ubud reiservaring en tips!

Ben jij in Ubud geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?