• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Bangkok ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

108 Bangkok reiservaringen en tips

Geweldig

36%

Tof

52%

Wel oké

8%

Niet zo

4%

Vreselijk

0%

  • Eleni Saarloos op 17-04-2019

    “Chaos!”

    Bangkok is vooral erg chaotisch. Nu moet ik erbij zeggen dat dit destijds onze eerste kennismaking met Azië was en het dus goed zou kunnen dat mijn mening nu anders is. De parken zijn fijn om bij te komen. Wij hadden een fijn hotel, Lamphu tree house. Zeker een aanrader. Dit lag wat rustiger en met een klein zwembad erbij. Ideaal, aan het eind van een warme dag. Het Grand Palace is mooi, maar erg druk. De watertaxi is erg leuk, maar pas op dat je niet opgelicht wordt. Khao san road vond ik wel erg toeristisch, maar wel leuk om eens gezien te hebben. En daarna snel weg ;)

  • Jolien Oomens op 15-04-2019

    “Groot en druk (in positieve zin)”

    Ik houd van Bangkok. Van de chaos en van de drukte, en van de charme. Ik vind het een ideaal begin of eindpunt van je reis door Azië. Lekker op terrasjes mensen kijken, langs tempels lopen en de buitenwijken ontdekken.

  • debbie op 14-04-2019

    “Mag je zeker niet missen”

    Bangkok is een stad waar je van moet houden. De een vind het geweldig, de ander wil zo snel mogelijk doorreizen. Bangkok heeft een aantal mooie bezienswaardigheden, waaronder het koninklijk paleis en verschillende tempels. Wij hebben met een TukTuk voor ongeveer 5 euro de hele middag door de stad gereden en bezienswaardigheden bekeken. Een echte aanrader is een Thaibokswedstrijd. Er zijn 2 stadions waar vele wedstrijden georganiseerd worden. Ook zijn wij een halve dag naar de Drijvende markt in Damnoen saduak geweest. Dit hadden wij vanuit thuis al geboekt. Wij vonden dat geweldig. Onderweg zijn we gestopt bij de treinmarkt; een markt op een treinrails. Wanneer er een trein aankomt, moeten de kraampjes razendsnel inpakken en daarna weer uitpakken. Grappig om te zien. In de avond is er genoeg te doen in Bangkok en het eten is heerlijk, ook op de kraampjes op straat. Eenmaal per maand in het weekend is de Chatuchak markt. Hier verkopen ze alles, werkelijk alles. Niet alles is geheel legaal, maar dat lijkt ze niet veel uit te maken. Bangkok is een aparte ervaring. Overal is er eten en overal zijn er TukTuks Het is druk en het ruikt erg vreemd (uitlaatgassen / eten / etc etc), maar een stad die je zeker niet mag missen!

  • Samira Poldervaart op 10-04-2019

    “Bangkok”

    Bangkok is een leuke stad! Goede uitvalsbasis om je reis te beginnen door Thailand en even te acclimatiseren. Haal op straat je eten en wandel door de night market. Fiets door china town en bezoek de prachtige tempels!

  • Robin op 09-04-2019

    “Chaotisch maar prachtige hoofdstad”

    Bangkok is erg druk maar leeft volop. Overal zijn streetfood stalletjes waar je verrukkelijk eten kan proberen. Er zijn veel winkeltjes om souveniers te kopen aan het eind van een rondreis door Thailand en Bangkok biedt meerdere prachtige tempels die allemaal het bezoeken waard zijn.

  • Suus op 08-04-2019

    “Chaotisch, druk, echt aziatische luchtjes toplocatie”

    Bangkok is een bezoek waard, het is een drukke stad maar erg divers. Ik vond het een hele beleving om een fietstocht te doen. Daarnaast is er genoeg moois te zien het Paleis van de Koning, de liggende Boeddha, winkelen in China Town, de gouden boeddha. Onderweg lekker eten. Wij waren hier met Songkran Thais nieuwjaar, ik heb nog nooit zo leuk nieuwjaarsfeestje meegemaakt. Lekker met water spelen, jong en oud.

  • Britt Jespers op 06-04-2019

    “Chaos en gezelligheid”

    Heel veel mensen vinden Bangkok een verschrikkelijke stad, maar daar ben ik het zeker niet mee eens. Er is echt heel veel te doen en te zien in Bangkok. Wat ik je zeker aan zou raden, is om naar een skybar te gaan. Vooral rond zonsondergang en als de zon al onder is, zie je overal lichtjes. De bekende tempel Wat Pho moet je zeker niet overslaan. Als je naar het grand palace wil gaan (wat ik je ook zeker zou aanraden) dan moet je zorgen dat je er vroeg bent. Dan nog is het druk en chaotisch. Wat wij wel echt hebben geleerd in Bangkok, was dat de auto's geen rekening hielden met zebrapaden. Wanneer je contact zocht met de bestuurders, reden ze door, dus eigenlijk moest je gewoon lopen niet naar de auto's kijken. Een spannende en bijzondere ervaring. Khao San Road is een plek om gezelligheid en andere backpackers op te zoeken, dus sla deze straat zeker niet over. Dit is een stad waar nog zoveel te zien is, dat ik er zeker nog terug ga komen.

  • Annet De Reiziger op 02-12-2017

    “Ga naar de bioscoop...”

    Hier kan je weken doorbrengen. Veel tempels en buddahs te bezichtigen. Ik ben nu al meerdere malen geweest en als ik in Bangkok ben ga ik altijd naar de bioscoop. Er zijn er een aantal en deze liggen in de grote shoppingmalls. Allemaal makkelijk te bereiken voor leuke prijs met de klong of skytrain.

  • Lieke van der Heiden op 30-11-2017

    “Overweldigende, maar gave stad”

    Bangkok vond ik bij mijn eerste bezoek overweldigend, groot en chaotisch. Ik moest er een beetje aan wennen. Ik vind het vooral een stad met mooie bezienswaardigheden zoals het paleis en leuke wijken zoals China town. Verder kan je er natuurlijk heerlijk eten en is het een goedkope bestemming.

  • Boaz op 30-11-2017

    “Blijf ver weg van Kao Shan Rd”

    Bangkok is DE hub als het gaat om toerisme. Niet erg, maar een KaoShan Rd 'begrijp' ik niet zo goed. Maar als je daar ver van blijft en Bangkok in gaat zoals het bedoelt is, dan is het een te gekke stad. Urban, hip, energiek.

Thailand reis boeken – onze tips!

Top-5 Thailand reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Van Verre – individuele rondreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Local Hero Travel – bijzondere ontmoetingen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Bangkok reiservaring en tips!

Ben jij in Bangkok geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief