Bangkok ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

108 Bangkok reiservaringen en tips

Geweldig

36%

Tof

52%

Wel oké

8%

Niet zo

4%

Vreselijk

0%

  • Profiel Ewout Vrolijk
    op 24-05-2019
    27 landen bezocht • 13 reviews • 9 waarderingen
    3

    “Leuk stad met een fijne sfeer.”

    Bangkok was de eerste stad van Thailand die we bezochten. Het is een levendige drukke stad. Om van ons jetleg af te komen zijn we de dag na aankomst door Bangkok gefietst. Ze hebben een leuke fiets toer in de ochtend om te zien hoe Bangkok ontwaakt. In Bangkok zijn veel tempels die je kan bezoeken. In de avond is voor de backpack toerist khao san road leuk. Ben je zelf daar minder van dan is er op een van de vele rooftops bars van de stad ook genoeg vertier te vinden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel K. Stolk
    op 22-05-2019
    45 landen bezocht • 13 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Voor de liefhebber”

    Bangkok, je moet er van houden. Het is er druk, warm en chaotisch, kan erg overweldigend zijn maar is zeker een must see! Een leuke manier om Bangkok te verkennen is een fietstour. Onder begeleiding van een gids fiets je door Bangkok langs vele bezienswaardigheden. Voor wie er van houdt kun je er uitstekend winkelen. De metro is ook een prima manier om je te verplaatsen of natuurlijk met de boot over de rivier. Je kunt een boot huren, maar het is ook leuk om je met de lokale bootjes te verplaatsen net als de locals doen. Op zich wijst het zich vanzelf. Het is wel lekker om een hotel met zwembad te zoeken, zodat je na een warme dag lekker in het zwembad op 10 hoog kunt bijkomen en afkoelen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annemie Alberts
    op 20-05-2019
    9 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Mooi startpunt voor een reis door Thailand”

    Eerste kennismaking met de Thaise cultuur en het overheerlijke thaise eten. Verschillende mooie wijken. Zeker doen: Kao San Road (backpakkers buurt), Sukhumvit met grote en luxe warenhuizen, Gouden Boedha, boottochtje, fietstocht bij Ko van Kessel.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Willemijn Buijn
    op 20-05-2019
    35 landen bezocht • 27 reviews • 15 waarderingen
    4

    “ik hou ervan”

    Ik hou wel van een beetje chaos. Kao San road was dan wel te veel. Wat vreselijk. Neem vooral de boottaxis!! Stap gewoon her en der uit. Ga heel fout eens naar een rooftopbar. Mega duur maar wel leuk om een keer mee te maken.
    Fietstocht zeker even boeken. Deze wordt ook door een NL bureau gedaan. Leuke internationale groep. Lekker eten onderweg en goede verhalen en je komt op plekken die je niet snel zelf had gevonden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nathalie Wisse
    op 12-05-2019
    29 landen bezocht • 13 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Meegaan in de chaos op zoek naar eten”

    Oké, ik zal eerlijk zijn. Mijn reden van komst was eigenlijk maar één ding: eten! (dat is een kleine leugen want natuurlijk ben ik geïnteresseerd in de cultuur en stad zelf ;)). Door de chaos van de stad heen vind je mooie bezienswaardigheden, een heel vies en druk Chinatown en heel veel heerlijk streetfood.
    Highlight: bestelde pad Thai in papier gewikkeld opsmikkelen op het dak van ons airbnb. Wat wil een mens nog meer? ;)

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hilde Neuvel
    op 08-05-2019
    6 reviews • 3 waarderingen
    5

    “Wereldstad, je kijkt je ogen uit”

    Bangkok is een zeer drukke en chaotische stad, maar als je die drukte niet vervelend vindt, is het een stad waar je je zeker een week kan vermaken. Als Bangkok je eerste bestemming is in Thailand kijk je je ogen uit. Een tip is om de rooftopbar boven op het Lebua hotel te bezoeken, hier is de film Hangover opgenomen. Er is wel een dresscode, maar geen entree.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eva van Kempen
    op 02-05-2019
    21 landen bezocht • 27 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Wat een verrassing!”

    Ik vond het boven verwachting een erg leuke stad. Er is veel te doen, maar iets wat er voor mij boven uit stak was de boottocht voor 14 cent. Heerlijk met een (fris?) windje over de rivier varen! Vergeet ook niet om een hogere toren op te gaan, zodat je mooi uitzicht krijgt over de stad.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marianne de Jong
    op 30-04-2019
    30 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    5

    “Bangkok - River Kwai (floating market)”

    Vanuit Damnoen Saduk vaar je naar de kleurrijke drijvende markt waar diverse thaise vrouwtjes hun handelswaar aanbieden. Je kunt hier zelf een deel met een bootje doorheen varen, maar ook een deel is overdekt waar je kunt wandelen en vanaf de wal bij de vrouwtjes kunt kopen. De handelswaar is heel divers, zo verkopen ze bijvoorbeeld zinnenhoedjes, vers fruit en drinken maar hebben ze ook een wok waar ze loempia gebakken banaan of de lekkerste wokgerechtjes bereiden, zeker een aanrader!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bart
    op 28-04-2019
    26 landen bezocht • 39 reviews • 5 waarderingen
    2

    “Mooie bezienswaardigheden, maar niet mijn stad.”

    Ik kan begrijpen dat er mensen zijn die zweren bij Bangkok, maar de stad is mij te druk en te chaotisch. Wat ik wel erg leuk vond om te doen was een fietstocht door Bangkok met een lokale gids (niet geboekt bij Ko van Kessel)

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Patrick van der Linde
    op 28-04-2019
    40 landen bezocht • 31 reviews • 7 waarderingen
    4

    “Zeker bezoeken”

    Bangkok is een stad van uitersten. De temperaturen en de luchtvochtigheid zijn er ongelooflijk hoog. Er wonen heel veel mensen en er hangt regelmatig smog. Maar dit in combinatie met de vele bezienswaardigheden die de stad heeft, maakt het een bijzonder plekje. Ondanks de enorme chaos lijkt alles in Bangkok toch redelijk goed geregeld. Taxi's zijn betaalbaar en met een tuktuk ben je al helemaal goedkoop uit. Bangkok is niet per se de mooiste stad ter wereld. Maar het biedt wel een top ervaring die je niet snel zal vergeten. En bovendien vanuit Bangkok ben je binnen no-time op één van de eilandjes van Thailand of in het bergelijke noorden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Thailand reis boeken – onze tips!

Top-5 Thailand reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Bangkok reiservaring en tips!

Ben jij in Bangkok geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?