Marmaris ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

15 Marmaris reiservaringen en tips

Geweldig

20%

Tof

20%

Wel oké

27%

Niet zo

20%

Vreselijk

13%

  • Profiel Sonja
    op 30-04-2019
    8 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    3

    “Zon vakantie”

    De bestemming voor de typische zon vakantie. Restaurantjes, savonds langs de boulevard nog wat slenteren. En voor de jeugd is er een bar street om wat stapavonden te kunnen hebben. De stranden vielen wat tegen. De Jeep tour was wel een aanrader, hiermee kwam je wat meer in het berg gebied met mooie natuur en baaien.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Caroline
    op 24-04-2019
    12 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    3

    “Toeristisch en Nederlands, desondanks nog best mooi”

    Marmaris zit vol met Nederlanders aangezien alle goedkope pakketreizen vanuit Nederland hiernaartoe gaan. Het is er erg toeristisch en alles is ingericht op de toeristen. In de buut is er weinig te beleven dus het is echt een bestemming voor een strandvakantie.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Birgitta Lakeman
    op 14-08-2018
    1 review • 4 waarderingen
    5

    “Marmaris”

    Alles is top .strand mensen zijn aardig .goedkoop.gezellige haven en veel schoppen.dus als je van gezelligheid houd kom dan naar marmeris.echt een aanrader voor jong en oud .mooie stranden en veel zon top vakantie gehad

    4 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sarah Brouwer
    op 23-11-2017
    30 landen bezocht • 30 reviews • 19 waarderingen
    2

    “Hamam ”

    Marmaris is een typische toeristenstad. Het is er warm en je kan op de vele markten een Adidas pak kopen in de kleur van je wens. Zelf word ik niet zo blij van dit soort toeristen hubs. Maar, wat leuk aan Marmaris is zijn de prettige Hamams. Hier kan je een massage krijgen en even uitstomen. Ga daarna een van de vele pleinen zitten en bestel een Turkse thee. Klein en enorm sterk, daar kan geen enkele koffie tegenop.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Moontje
    op 15-11-2017
    16 landen bezocht • 26 reviews • 17 waarderingen
    2

    “Nederland, maar dan in Turkije”

    Als ik op vakantie ga wil ik altijd zo veel mogelijk proeven van de cultuur van het land en de mensen die er leven. 8 jaar geleden ging ik naar Marmaris omdat ik nog nooit in Turkije was geweest en er een leuke aanbieding beschikbaar was. Voor die periode in mijn leven was het een prima bestemming. Ik was minder bereisd en had wat minder eisen. Als ik er aan terugdenk vond ik het echter erg teleurstellend. Persoonlijk vind ik dat je er erg veel Nederlanders ziet. Als je ongeluk hebt beginnen de obers er zelf in het Nederlands tegen je te praten omdat zij dit inmiddels geleerd hebben. Dit spreekt mij niet aan. Overal waar je loopt vraagt men waar je vandaan komt. Als je zegt dat je uit Nederland komt, wordt er ‘kijken kijken niet kopen’’ naar je geroepen. Dit vond ik erg jammer. Daarnaast vind ik dat er weinig van de Turkse Cultuur zichtbaar is. Ik heb wel een leuke duiktour gedaan. Dit raad ik ook zeker aan wanneer je hier van houdt en niet gelijk allemaal vreemde dieren wil tegenkomen. Hou je van cultuur en natuur? Dan is Marmaris niet de bestemming voor jou!

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ilona Broer
    op 05-11-2017
    11 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    5

    “Marmaris de plek voor een heerlijke vakantie”

    Prachtig weer, mooie omgeving , schone straten, en alleen in de bazaar last van opdringerige verkopers. Turkije en Marmaris hebben mij in alle opzichten positief verrast. Heel veel mooie gezellige plekjes bij marmaris om te eten, alleen erg jammer dat ze heel erg op Nederlanders gericht zijn. Verder is het een erg gastvrije streek.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Yolanda van de Burgwal
    op 05-11-2017
    26 landen bezocht • 31 reviews • 20 waarderingen
    1

    “Mensen waren onvriendelijk”

    Marmaris is als bestemming wel oke, je kunt naar de zoutvlakte, naar een zwavel meer etc. Er is genoeg te doen. De sfeer op de terrassen en in de stad waren niet zo prettig. Mensen waren over het algemeen vooral op je geld uit en niet erg behulpzaam. Wat wel heel lekker is in Marmaris is de Hamam. Neem lekker een ontspannen behandeling. En laat je bij de massage niet vanalles aanpraten, want bij de vervolgbehandeling vragen ze wel extra geld. Ze zijn gehaaid.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Debby Bodelier
    op 29-10-2017
    13 reviews • 0 waarderingen
    4

    “Toeristisch”

    Ik ben hier een aantal jaren terug geweest. Het was erg toeristisch en vooral gericht op all inclusive formules. Een nadeel hier vind ik dat je niet lekker de zee in kunt, maar gebruik moet maken van geplaatste zandzakken, omdat er veel keien liggen. Ook waren er erg veel engelsen en russen die om 10 uur al begonnen met drinken, waardoor ze in de middag zat waren.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Carola Den Uil
    op 28-10-2017
    13 landen bezocht • 27 reviews • 3 waarderingen
    4

    “stapvakantie ”

    Met vriendinnen is dit wel een ideale vakantiebestemming. savonds zijn er hele leuke discotheek en kan je er goed uit gaan. Terwijl je over dag weer lekker kan bijkomen op het strand. alles ligt lekker dicht bij elkaar, en van een evt taxi zijn de kosten ook niet hoog. Mensen zijn heel vriendelijk en willen je graag helpen. je merkt wel dat ze heel erg op toeristen in spelen en ook veel Nederlands spreken en verstaan wat voor mij dan weer het echte vakantiegevoel wegneemt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marco Sterk
    op 28-10-2017
    20 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    1

    “Nooit meer....”

    Het is al weer een flinke tijd geleden dat ik in Marmaris geweest ben maar het heeft geen goede indruk achter gelaten. De drukte, in ons geval een vies hotel en het strand was ook niet mooi en/of schoon. Wel hebben we een dagtour de binnen landen in gedaan, dat was dan wel weer erg mooit. Ik denk dat ik gewoon een slechte ervaring hier heb gehad wat ik lees toch wel andere positieve reacties

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Marmaris vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Marmaris reiservaring en tips!

Ben jij in Marmaris geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?