Visum nodig voor Vietnam?

Voor houders van een Nederlands en Belgisch paspoort is het nodig om een toeristenvisum aan te vragen voor Vietnam. Met dit toeristenvisum kun je 30 dagen verblijven in het land. Het is belangrijk dat je paspoort nog zes maanden na terugkomst uit Vietnam geldig is. Je kunt een visum van tevoren in Nederland aanvragen bij de ambassade. Dit kost in Nederland €78 en in België €90. Je kunt ook een visum regelen bij een van de buurlanden. Bangkok en Phnom Penh zijn de goedkoopste en populairste steden om een visum voor Vietnam aan te vragen. Hier kost een visum gemiddeld $60. De aanvraag duurt één tot vijf dagen. Een visum on arrival voor Vietnam kun je online aanvragen hier Visum Vietnam of hier Visum Vietnam. Helemaal makkelijk: sinds begin 2018 is het ook mogelijk om een e-visum aan te vragen. Deze optie is niet alleen eenvoudige, maar ook voordeliger dan de andere opties. Het E-visum Vietnam kun je op de website van het Vietnam Immigration Department aanvragen. Het enige wat je verder nog nodig hebt, is een scan van je paspoort en een pasfoto.

Lees verder: Gezondheid >

Top 3 Vietnam specialisten

Original Asia

Original Asia

Original Asia is een creatieve en innovatieve touroperator met veel oog voor detail. De mooiste privé-reizen, geheel op maat en altijd perfect afgestemd op jouw wensen.
Bezoek website


Van Verre

Van Verre

Stel jouw eigen rondreis op maat samen naar Vietnam met onze reisspecialisten. Zij helpen je graag met advies en ideeën.
Bezoek website


Local Hero Travel

Local Hero Travel

Je “Local Hero” Hong maakt jouw reis uniek met haar insider tips. Gelijk persoonlijk contact en lokaal geregeld.
Bezoek website

Boek je rondreis naar Vietnam

Original Asia
1. Original Asia

De mooiste privé-reizen, geheel op maat.
Bezoek website

Van Verre
2. Van Verre

Reizen op maat naar Azië.
Bezoek website

Local Hero Travel
3. Local Hero Travel

Voordelig boeken bij een lokaal reisburo.
Bezoek websiteBekijk Vietnam rondreizen
Vanaf €749 incl. vliegticket

Vliegtickets Vietnam

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Vietnam
V.a. 457