27 Vakantiedagen

Visum nodig voor Vietnam?

Voor houders van een Nederlands en Belgisch paspoort is het nodig om een toeristenvisum aan te vragen voor Vietnam. Met dit toeristenvisum kun je 30 dagen verblijven in het land. Het is belangrijk dat je paspoort nog zes maanden na terugkomst uit Vietnam geldig is. Je kunt een visum van tevoren in Nederland aanvragen bij de ambassade. Dit kost in Nederland €78 en in België €90. Je kunt ook een visum regelen bij een van de buurlanden. Bangkok en Phnom Penh zijn de goedkoopste en populairste steden om een visum voor Vietnam aan te vragen. Hier kost een visum gemiddeld $60. De aanvraag duurt één tot vijf dagen. Een visum on arrival voor Vietnam kun je online aanvragen hier Visum Vietnam of hier Visum Vietnam. Helemaal makkelijk: sinds begin 2018 is het ook mogelijk om een e-visum aan te vragen. Deze optie is niet alleen eenvoudige, maar ook voordeliger dan de andere opties. Het E-visum Vietnam kun je op de website van het Vietnam Immigration Department aanvragen. Het enige wat je verder nog nodig hebt, is een scan van je paspoort en een pasfoto.

Lees verder: Gezondheid >

Top 3 Vietnam specialisten

ANWB

ANWB

De ANWB heeft een ruim aanbod Vietnam rondreizen, zowel in groepsvorm als individueel met privéchauffeur.
Bezoek website


Sawadee

Sawadee

Sawadee is gespecialiseerd in groeps- en familiereizen en heeft meer dan 10 verschillende Vietnam in zijn assortiment, waaronder ook een speciale reis voor 22-35ers.
Bezoek website


333 Travel

333 Travel

Een echte Vietnam-specialist met tientallen individuele Vietnam-rondreizen, ook naar de minder bekende hoeken van het land. Met bouwstenen of op aanvraag stellen ze ook privéreizen op wens samen!
Bezoek website

Boek je rondreis naar Vietnam

ANWB
1. ANWB

Groeps- en privéreizen.
Bezoek website

Sawadee
2. Sawadee

Groeps- en familiereizen.
Bezoek website

333 Travel
3. 333 Travel

Individuele reizen.
Bezoek websiteBekijk Vietnam rondreizen
Vanaf €113 incl. vliegticket

Vliegtickets Vietnam

Vind de goedkoopste vliegtickets naar Vietnam
V.a. 457