• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Meer van Genève ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

5 Meer van Genève reiservaringen en tips

Geweldig

0%

Tof

60%

Wel oké

40%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Kara Fransen op 21-04-2019

  “Mooi maar duur”

  Zwitserland heeft alles, ondanks de beperkte oppervlakte van het land. Het valt op dat de Zwitsers een rijk leven hebben. Alles is duur maar de landschappen zijn prachtig. Een aanrader om met de wagen delen (of helemaal) van de Grand Route te volgen, zeker de moeite als autotour!

 • op 12-04-2019

  “Mooie stad met fijn meer”

  Leuke stad waar je vele dure auto's zal tegenkomen en waar je gemakkelijk het water in kan (Het meer van Geneve) De fontein op het meer is het bekendste beeld en ook het mooiste van de stad. De prijzen liggen hoger in de stad dan gemiddeld ergens anders maar daarvoor krijg je wel een schone stad.

 • Rachel op 26-11-2017

  “Prachtig uitzicht over 'Lemon Lake'”

  Genève is een leuke stad om een paar dagen te vertoeven. Mooi gelegen in de Alpen met een prachtig meer, is deze stad een fijne uitvalsbasis waar je heerlijk kunt winkelen, wandelen, eten en tot rust komt. De vele restaurants bij het meer geven een prachtig uitzicht. De stad is leuk om te voet te ontdekken! Er zijn veel designerwinkels maar daarentegen ook leuke, kleine boutiques waar je naar hartenlust kunt shoppen.

 • Tom Hagendoorn op 13-11-2017

  “Prijzig, gedateerd maar uniek”

  Laat ik beginnen met het belangrijkste. De prijzen wat betreft eten en drinken zijn hier schrikbarend hoog! In een traditioneel Zwitsers restaurant kaasfonduen kostte 55 euro per persoon. Je had dan de kaasfondue met alleen brood en een glas frisdrank.
  Genève bezoeken als dagtrip is dan ook een aanrader, omdat de kosten anders erg hoog oplopen. Omdat mij bekend was dat het geld in deze stad zat, had ik moderne en mooie bouwstijlen verwacht, dit viel echter redelijk tegen en leek soms wat grauw. De ligging nabij de Alpen, het meer van Genève met de enorme fontein, de mooie horlogewinkels en de soms wat grappige straatjes maken de straat echter uniek, en geschikt voor een leuk dagje weg.

 • Yvonne Albers op 06-11-2017

  “Dure zakenstad met fontein”

  Totnutoe ben ik 3 keer in Geneve geweest, gewoonweg omdat het dichtbij onze camping lag. Het is een leuke stad om gezien te hebben. Zeker de fontein (hoogste van Europa), is leuk voor de kinderen. Er zijn veel winkels, maar alles is super duur. Zelfs de McDonalds was hier duur. Verder is het wel grappig dat veel zakenlui hier op elektrische stepjes rondrijden.

Zwitserland vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Meer van Genève reiservaring en tips!

Ben jij in Meer van Genève geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief