Antwerpen ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

80 Antwerpen reiservaringen en tips

Geweldig

18%

Tof

63%

Wel oké

15%

Niet zo

5%

Vreselijk

0%

  • Profiel Suze Westervoorde
    op 12-05-2019
    56 landen bezocht • 27 reviews • 14 waarderingen
    5

    “Veel leuker dan Brussel”

    Antwerpen is een erg fijne stad in Vlaanderen. De diamantenbuurt is leuk om te bezoeken. Bovendien heeft het veel schattige plekjes om wat te drinken. Het fijne aan Antwerpen is ook dat er gewoon Nederlands wordt gesproken. Daar krijg je dan wel voor terug dat het echt als een uitje voelt. Ik kan Antwerpen eigenlijk alleen maar aanraden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annemijn
    op 10-05-2019
    18 landen bezocht • 39 reviews • 37 waarderingen
    2

    “Mwah”

    Hoewel Antwerpen prima te doen is vanuit Nederland, zou ik deze stad niet gauw aanraden. Ja, het is prima als je een avondje gaat bowlen of er naar de film gaat, maar er is weinig sfeer in de stad en met de mooie bezienswaardigheden valt het ook mee. Rijd liever nog een stukje door richting Gent of Brugge.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Freya de Weijer
    op 09-05-2019
    22 landen bezocht • 54 reviews • 21 waarderingen
    3

    “Sfeervolle bourgondische stad”

    Antwerpen is een leuke stad om een aantal dagen te verblijven. Het is te omschrijven als een sfeervolle bourgondische en gezellige stad met veel terrasjes en winkeltjes. Op zondag is het zeker de moeite waard om naar de vogeltjesmarkt te gaan. Verder kan je een mooie route lopen langs de kade.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ilse Bouwknegt
    op 08-05-2019
    26 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Antwerpen met school”

    Wij waren in Antwerpen met school geweest en het was echt een leuke ervaring. Wij waren toen niet echt geinteresseerd in musea of echte must sees, maar we hebben er heerlijk gewinkeld en rond gewandeld en ons goed vermaakt! Ik kan Antwerpen echt aanraden voor een gezellig dagje shoppen, en voor een volgende keer zou ik persoonlijk ook zeker meer van de oudheid van de stad tot me willen nemen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Guus Berns
    op 06-05-2019
    17 landen bezocht • 39 reviews • 4 waarderingen
    2

    “Niet mijn favoriete stad ”

    Diverse steden in België bezocht, en Antwerpen trekt mij toch het minste. De stad doet een beetje 'viezig' aan en heeft naar mijn mening minder schoonheid dan bijvoorbeeld Brugge of Gent. Het plein met het stadhuis is wel zeker een bezoek waard. Je kunt trouwens wel erg goed shoppen in Antwerpen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elena
    op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 8 waarderingen
    3

    “Gezellig”

    Antwerpen; zo dichtbij maar voor je gevoel zo ver weg. Ga eens een keer winkelen in Antwerpen in plaats van Amsterdam. Antwerpen heeft namelijk genoeg te bieden voor de ultieme shopervaring. De mensen zijn vriendelijk, kunt lekker uit eten gaan maar ook een beetje cultuur snuiven! Sluit je dag af met een lekker getapt Belgisch biertje.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Puck Bruinsma
    op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 13 waarderingen
    4

    “Gezellig een weekendje weg”

    Leuke stad voor een weekendje weg met vrienden of familie. Veel te doen en te zien. Mooie gebouwen en lekkere restaurantjes. er doorheen wandelen is alleen al de moeite waard omdat er van alles te zien is. Een aanrader als je van architectuur houdt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Francoise Verdonschot
    op 04-05-2019
    36 landen bezocht • 14 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Gezellige stad”

    Gezellige, Bourgondische stad. Leuke voor een korte weekendtrip. Goed voor een museumbezoek (Museum aan de Stroom, Rubens House). Verder is Antwerpen ook een goede winkelstad met veel hippe ontwerpers. Ook leuk om een Chateaubriand te eten in één van de vele restaurants of een heerlijke Belgische wafel. Met oudjaar is deze stad ook erg gezellig. Er wordt veel georganiseerd en er is een groot vuurwerk aan het water. Tip: kom al een avond eerder dan is de gehele kerstmarkt nog open.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hubert
    op 04-05-2019
    13 landen bezocht • 33 reviews • 7 waarderingen
    5

    “Mooie oude stad”

    Antwerpen is een leuke oude stad met een mooi plein waar op zaterdag een leuke markt wordt gehouden. Door de hele stad vind je gezellige terrassen waar je kan genoten van een Belgische biertje. Het Rubens museum en museum aan de stroom zijn een bezoekje waard. Daarmaast heb je ook vele bierbrouwerijen waar je een rondleiding kunt bezoeken. Vanuit Nederland is het een leuke dagtrip.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Dion Koesoemo Joedo
    op 04-05-2019
    29 landen bezocht • 26 reviews • 15 waarderingen
    4

    “Levendige stad Antwerpen”

    Antwerpen is een superleuke stad om een dag of een weekend naartoe te gaan. Het is vrij groots opgezet, met een enorm lange winkelstraat. Voor shopliefhebbers dus zeker de moeite waard, ook omdat ze weer net andere merken en winkels hebben dan in Nederland. Daarnaast heeft de stad veel 'danscafé's' waar je 's avonds een drankje kunt drinken en uit kunt gaan. Een speciaalbiertje op een van de terrassen op het plein is ook aan te bevelen. Zeker met mooi weer!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Antwerpen stedentrip boeken – onze tips!

Deel jouw Antwerpen reiservaring en tips!

Ben jij in Antwerpen geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?