Brussel ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

53 Brussel reiservaringen en tips

Geweldig

4%

Tof

49%

Wel oké

34%

Niet zo

13%

Vreselijk

0%

  • Profiel K. Stolk
    op 22-05-2019
    45 landen bezocht • 13 reviews • 6 waarderingen
    2

    “tegenvallend”

    Brussel kon mij niet zo bekoren. Ik vond de bewoners niet erg aardig. Met een Brusselkaart heb je een bepaalde tijd toegang dat de belangrijkste musea. Manneke Pis was veel kleiner dan ik had gedacht. Je moet uitkijken dat je er niet overheen kijkt. Het atomium vond ik wel bijzonder.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sandra
    op 14-05-2019
    18 landen bezocht • 13 reviews • 8 waarderingen
    2

    “teleurstellend”

    Stedentrip naar Brussel, wat viel me dit tegen zeg! Eigenlijk heb je genoeg aan 1 a 2 dagen. Zal er zelf niet snel meer naar terug gaan, uiteraard wel de bezienswaardigheden bezocht zoals onder andere manneke pis, het plein wat toevallig heel mooi verlicht was toen wij er waren, het atomium en het europees parlement

    Weinig leuke eettentjes kunnen vinden...

    Helaas geen Brussel meer voor ons!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Freya de Weijer
    op 09-05-2019
    22 landen bezocht • 54 reviews • 21 waarderingen
    4

    “Leuke stad”

    Brussel is een leuke stad waar je zeker een keer geweest moet zijn. Brussel heeft een mooi treinstation en is een heerlijke stad om te winkelen. Verder is de markt erg leuk om zondag en in het centrum kan je heerlijk een belgisch biertje op het terras drinken en de plaatselijke chocolade proeven. Je kan hier heerlijk een dagje vertoeven. Rond de kestdagen is de stad mooi versierd en heel sfeervol, met veel en mooie kerstmarkten: om helemaal in de sfeer te komen!
    Daarnaast is het anatonium erg indrukwekkend, maar alleen goed te bereiken als je beschikt over een eigen auto waar je even langs kan rijden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ilse Bouwknegt
    op 08-05-2019
    26 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Brussel leuke stad!”

    Ook in Brussel was ik geweest met school. In deze stad hebben we wat meer gezien en zijn naar het Atomium geweest wat voor ons leuk was om te zien, maar verder niet heel speciaal. Ook in Brussel hebben wij heerlijk geshopt en de hele middag lopen zoeken naar Manneke Pis! Wat natuurlijk voor ons heel leuk was om gezien te hebben en de zoektocht erna toe. Ook naar Brussel zou ik zeker nog een keer heen willen. Verder moet je hier natuurlijk iets van chocola gehad hebben!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Guus Berns
    op 06-05-2019
    17 landen bezocht • 39 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Leuk in de decembermaand”

    In december een van de belangrijkste steden van Europa bezocht; Brussel. Een grote drukke stad die in de decembermaand letterlijk verlicht was. In het centrum was een grote kerstmarkt en veel live muziek. Ook een bezoekje aan het parlement mag niet ontbreken. Erg interessant om de vergaderzalen te zien.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elena
    op 06-05-2019
    18 landen bezocht • 27 reviews • 8 waarderingen
    4

    “Gezellig”

    Brussel is een stad om een keer geweest te zijn. Niet voor een lange tijd, twee dagen is genoeg. Bezoek het Europees Parlement en geniet van de vele eetgelegenheden. Met de fiets en een wafel in de hand is de stad goed vertoeven.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J. van Kooy
    op 06-05-2019
    17 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    3

    “Leuke stad voor een dagje”

    Brussel is een leuke stad om een dagje heen te gaan. Zeker met een interesse in (Europees) recht zit je hier goed. Bezoek het Europees Parlement en natuurlijk ook het Antonium. Het is ook erg leuk om een fiets te huren en met een kaart lekker zelf de stad te verkennen, maar goed dit geldt natuurlijk voor elke stad.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hein van Wijngaarden
    op 01-05-2019
    27 reviews • 32 waarderingen
    4

    “Statige stad!”

    Prima stad voor een paar dagen. Veel bezienswaardigheden, mooi centraal plein met allemaal gezellige eetgelegenheden. Bezoek Europess parlement. Advies: doe een georganiseerde fietstocht in deze stad, zo leer en zie je veel!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel
    op 01-05-2019
    0 reviews • 0 waarderingen
    4

    “Mooie stad!”

    Wij gaan ieder jaar in de winter naar de Ardennen. Hierbij hopen we elk jaar op lekker wat sneeuw. Met of zonder sneeuw, het is altijd mooi in de Ardennen. Door de mooie natuur vlakbij Malmedy/ Longfaye, kun je lekker wandelen. Ook kun je vanuit hier makkelijk naar bijvoorbeeld Monschau toe. Verder is België ook een leuk land om te citytrippen. Zo ben je vanuit het zuiden van Nederland, binnen 2 uur in leuke steden zoals Brugge, Antwerpen of Gent. In een weekend kun je ook Brugge en Gent combineren, doordat er een korte treinverbinding tussenzit.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Patrick van der Linde
    op 28-04-2019
    40 landen bezocht • 31 reviews • 7 waarderingen
    3

    “Mooi maar weinig bezienswaardigheden”

    Een dag in Brussel is meer dan genoeg. Tenzij je erg geïnteresseerd bent in de Europese Unie dan kun je, je er vast wel langer vermaken. Het leuke aan Brussel vond ik de mix tussen de Vlamingen en de Walloniërs. De Grote Markt in Brussel is mooi maar je hebt het allemaal al wel snel gezien. Dat was voor mij ook het grote nadeel aan Brussel. Als je een citytrip wil vullen met een heel wekkend kun je beter naar een andere stad gaan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Brussel stedentrip boeken – onze tips!

Deel jouw Brussel reiservaring en tips!

Ben jij in Brussel geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?