• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Birmingham ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

6 Birmingham reiservaringen en tips

Geweldig

17%

Tof

33%

Wel oké

50%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Charlotte Verboom op 19-05-2019

  “Lekker shoppen!”

  Wellicht ben ik bevooroordeeld omdat ik hier een half jaartje heb gewoond, maar ik vind Birmingham fijn! Het is een perfecte shopbestemming, maar je kunt er ook lekker stappen en wat cultuur opdoen. Birmingham heeft een groot centrum. Je vindt hier alle winkels die je ook in Londen hebt. Voordeel van Birmingham: het is een stuk rustiger en je kunt in het centrum alles gewoon lopend bereiken. Je hebt talloze restaurants en bars waar het tot laat gezellig is. Talloze hotels in diverse prijsklassen, voor ieder wat wils. Mijn tip: EasyHotel of Briar Rose. Perfecte locaties! Voor degene die wat meer willen dan alleen winkelen is het prachtig om langs de canals te lopen, kun je naar het museum of naar de prachtige bieb. Ik zou zeggen: geef Birmingham eens een kans als alternatief voor Londen.

 • Kelly van Kollenburg op 24-04-2019

  “Heel leuk!”

  Al 5 keer terug geweest en het verveelt nooit. Een super mooie stad en de mensen zijn ook super vriendelijk. De tower brigde, buckingham palace en de big ben zijn erg leuk en bekend. Het tate modern museum is ook erg mooi en de moeite waard.

 • Sander op 18-04-2019

  “Veelzijdige stad met oude en nieuwe delen”

  Deze stad is een mix tussen hele oude gebouwen zoals het stadhuis en hele nieuwe zoals het opvallende centraal station. Werkelijk door deze hele stad zie dit door elkaar staan wat een leuk contrast geeft. Ook is er 1 lange straat met allemaal clubs en cafés waar je lekker avondje op stap kunt. Ook zijn er een aantal heerlijk authentiek Pubs zoals The Malt House en Shakespeare Inn. Hoewel minder bekend als stedentrip is het 2e stad van Engeland en bied het zeker afwisselende activiteiten om te doen.

 • Dea op 26-11-2017

  “Grappig om gezien te hebben”

  We zijn in Birmingham geweest omdat mijn dochter en vriendin naar een concert gingen.
  Leuk om gezien te hebben, maar wat in Birmingham echt perfect is: het openbaar vervoer, voor heel weinig geld kom je overal.

 • Bart op 25-11-2017

  “Mooi”

  Birmingham is een typisch Engelse stad met veel bezienswaardigheden. Sea life trekt veel bezoekers, en is dan ook een aanrader als je van dieren houdt. Wat ik aan zou raden is wandelen door Sutton Park. Dit gigantische park is heerlijk om tot rust te komen, en de natuur is hier erg divers. Van bos, naar moeras naar weiden. Prachtige natuur! De oude kerken in de stad geven een goed beeld van Birmingham en zijn aan de buitenkant al een parel, maar aan de binnenkant helemaal. St. Martins church was persoonlijk mijn favoriet, doordat deze zo uitbundig versierd is in vergelijking met de andere kerken.

 • Kay Roedelof op 22-11-2017

  “Wel leuk”

  Birmingham is geen toeristenstad. Vooral een werkstad,kantoorstad. Wel groot. Naast een gezellig centrum zijn er weinig bezienswaardigheden. Mooie oude historische gebouwen worden afgewisseld met lelijke verpauperde stukken. Wordt wel veel gebouwd in de stad aan nieuwe projecten/infrastructuur etc. Wellicht over een aantal jaar een stuk interessanter?

Engeland vakantie boeken – onze tips!

Top-5 Engeland reisaanbieders

Deel jouw Birmingham reiservaring en tips!

Ben jij in Birmingham geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief