• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Liverpool ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

7 Liverpool reiservaringen en tips

Geweldig

0%

Tof

86%

Wel oké

14%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Ewout Vrolijk op 24-05-2019

  “Prachtige stad voor een weekend weg”

  Deze Engelse havenstad heb ik recent een paar keer bezocht. Zelf vind ik dit een erg gezellige stad. Wanneer je keer een stedentrip in Engeland wil gaan maken denk een keer aan deze stad. Niet alleen wegens de oorsprong van de Beatles. Er zijn veel leuke barretjes waar veel live muziek wordt gespeeld.

  Ze hebben in een gebied de oude dokken en fabrieken opgeknapt en daar leuke barretjes, shops en clubs ingemaakt.

 • Charlotte Verboom op 19-05-2019

  “Tof!”

  Ik vond Liverpool verrassend tof. De stad is enorm opgeknapt. Je vindt er allerlei oude fabriekspanden die zijn opgeknapt tot hippe hotels. Je kunt in Liverpool prima shoppen en lekker op stap. Er is veel historie te vinden. Hierdoor kan iedereen zich hier zeker vermaken. MIjn tip: combineer Liverpool met een dagje Manchester. Je bent er zo met de trein! Liverpool is mijn go-to tip voor een weekendje Engeland. De vliegtickets zijn vaak goedkoop (65 euro met Easyjet), het is superkort vliegen en echt wel even "weg van huis".

 • Sander op 18-04-2019

  “Sfeervolle en gezellige stad”

  Had er minder van verwacht, maar Liverpool is een sfeervolle stad. De stad ademt voetbal, maar heeft naast de vele pubs ook een leuk haven gebied met verschillende restaurants, attracties en musea waaronder natuurlijk The Beatles museum. Perfect voor een stedentrip met vrienden die van voetbal houden!

 • Rudy op 27-11-2017

  “Veel pubs”

  Liverpool is een gezellige stad en er is veel te beleven, maar het draait voornamelijk om de hoeveelheid pubs en voetbalwedstrijden. De vele pubs zijn sfeervol en je kunt hier gemakkelijk avonden en middagen door brengen, wat we ook veel gedaan hebben. Voor een weekend met vrienden is het helemaal top om bij te kletsen in een kroeg en veel bier te drinken en voetbal te kijken, maar verder is er niet te veel te beleven. Ik zou aanraden om naar een voetbalwedstrijd te gaan, als je daarvan houdt, er heerst hier een erg leuke sfeer tijdens de wedstrijden! Leuk voor een weekendje, maar langer ook niet.

 • Bart op 25-11-2017

  “Wel gezellig”

  Liverpool is een gezellige stad, en dan voornamelijk door de vele pubs die je in het centrum kunt vinden. Werkelijk in iedere pub zijn mensen en is de gezelligheid dan ook niet ver te zoeken. Wij hebben voornamelijk in pubs gezeten en in de pubs naar voetbal gekeken, maar ook wel wat door het centrum rondgewandeld. De stad heeft wel een leuke sfeer, maar in een weekend tijd heb je alles wel gezien. Wil je een gezellig vriendenweekend? Dan is Liverpool een aanrader! Als je echt op zoek bent naar cultuur, dan zou ik voor een andere stad in Engeland kiezen, zoals bijvoorbeeld Londen of Birmingham.

 • Jaap van der Smissen op 24-11-2017

  “Pubs and football”

  Liverpool is niet bijzonder maar wel een keertje leuk om naar toe te gaan voor een voetbalwedstrijd. Anfield is een attractie op zich maar met een voetbalwedstrijd erin is het magisch. Wij hadden gelukkig dat Liverpool goed speelde en zelfs won. Dat bevorderde de sfeer natuurlijk. Voor en na de wedstrijd hebben we in een van de vele pubs in het centrum gezeten die gezellig zijn. Voor een weekendje met je partner zou ik niet snel voor Liverpool kiezen. Mits die ook voetbalgek is.

 • Jordy op 20-11-2017

  “Geniale pubs”

  Ik ben hier met een vriend heen geweest naar zijn familie. We verbleven hier dus ook bij zijn familie en bezochten met name vele pubs. Liverpool heeft een levendig centrum zowel overdag als s'avonds. Het is onwerkelijk om te zien hoe iedereen hier gekleed uit gaat. Dit vonden wij een attractie op zich. Veel van Liverpool behalve de pubs hebben wij niet gezien. Maar voor een mannenweekend is dit absoluut een aanrader!

Engeland vakantie boeken – onze tips!

Top-5 Engeland reisaanbieders

Deel jouw Liverpool reiservaring en tips!

Ben jij in Liverpool geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief