Kuta ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

19 Kuta reiservaringen en tips

Geweldig

5%

Tof

21%

Wel oké

32%

Niet zo

26%

Vreselijk

16%

  • Profiel Reizende Annie
    op 13-05-2019
    23 landen bezocht • 15 reviews • 3 waarderingen
    1

    “Overslaan”

    Kuta, wat zal ik er van zeggen. Het strand was tijdens ons bezoek bezaaid met afval, er liepen veel dronken toeristen rond en de muziek schalde overal luid uit de speakers. Niet echt ons idee van een leuke vakantiebestemming. Ik heb werkelijk waar niets leuks aan Kuta kunnen ontdekken, behalve dat het vliegveld hier zit. Wat mij betreft kun je Kuta makkelijk overslaan tijdens je reis op Bali.

    Mocht je toch in Kuta zijn en verblijven, bezoek dan wel de gedenkplek van de aanslagen in Kuta van 2002.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mark Janssen
    op 11-05-2019
    26 landen bezocht • 39 reviews • 14 waarderingen
    2

    “Verschrikkelijk toeristisch ”

    Kuta is verschrikkelijk toeristisch. Vooral veel Australiers houden hier een zuipvakantie. Alles ingesteld op toerisme, en je kan nergens het authentieke indonesie vinden. Vanuit het vliegveld is het goed te bereiken, maar je kan dan beter een klein stukje door rijden richting Seminyak. Dit is ook wel toeristisch, maar een stuk minder heftig dan Kuta. De stranden in Kuta zijn ook absoluut niet mooi.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sanne
    op 17-04-2019
    23 landen bezocht • 27 reviews • 12 waarderingen
    2

    “Tegenvaller”

    Kuta ligt vlak bij het vliegveld dus de ideale plek om je reis in Bali te beginnen. Na alle fantastische verhalen over Bali te hebben gehoord had ik hoge verwachtingen bij Bali, een soort van Eat, Pray, Love gevoel, keek ik even raar op toen ik in Kuta terecht kwam. Het viel dus wel even tegen. Kuta is niet echt het mooie, relaxte Bali wat men schetst maar meer een soort van feestoord voor Australiers, indien je hier niet naar op zoek bent zou ik snel verder gaan naar een andere plek!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sandra
    op 17-04-2019
    27 landen bezocht • 53 reviews • 33 waarderingen
    2

    “Cherso voor Australiers”

    Kuta en Seminyak liggen gunstig gelegen van de airport dus is het voor de hand liggend om het plaatsje aan te doen als laatste stop voordat je Bali verlaat.
    Kuta heeft het Bali gevoel niet (meer). Veel toeristen, pusherige verkopers, overal is hetzelfde te koop... Authenticiteit is een verloren gegaan in dit plaatsje. Seminyak ligt er naast en heeft veel boutique hotels, de sfeer is hier wat rustiger.
    Voor wie luxe opzoekt en niet zoveel heeft met de cultuur en komt voor het lekkere weer en het strand dan kun je hier naar toe gaan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Annet De Reiziger
    op 14-12-2017
    27 reviews • 23 waarderingen
    1

    “Like you be in Australia”

    Plek in Bali waren Australiers heen gaan. Niet erg maar wel vreselijk dat ze doen alsof kuta (bali) van hun is. Dit zeggen ze ook en de balinees is voor hun niks waard. Vreselijk! Ga je naar bali dan is hier de luchthaven, maar voor echte bali blijf niet alleen in kuta. Of je moet van deze scene houden. Savonds veel dronken australiers die ruzie zoeken met iedereen die hun maar verkeerd aan kijkt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Wendy
    op 21-11-2017
    38 landen bezocht • 44 reviews • 18 waarderingen
    1

    “Verschrikkelijk”

    Indonesie is geweldig, Bali ook, maar Kuta vond ik verschrikkelijk.
    Het is zo extreem toeristisch en vol met (wannabe) backpackers, ik vond er niks aan.
    Nou hou ik ook niet zo van strand, ja voor een paar uurtjes maar niet veel langer, en ook niet zo van uitgaan, dus misschien als je daar wel van houdt dat dit dan voor jou wel "the place to be" is.
    Buiten alle dronken Australiers vond ik de lokale bevolking ook heel irritant. Ze blijven je aanklampen: "Massage? massage? Miss; braid hair?, Taxi taxi!" En dat straten lang. Heel onindonesisch eigenlijk.
    Was er dan niets positiefs aan? Jawel; het eten, maar dat is overal op Bali goed en de zonsondergang, maar daar kun je elders ook van genieten.
    Ik kan er kort over zijn: sla deze plek over! Het heet niet voor niets Kut-a

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel RJ DB-Kailola
    op 20-11-2017
    4 reviews • 5 waarderingen
    3

    “Het Lloret del mar voor Australiers”

    Kuta is het Lloret del Mar voor de Australiers. De plaats is helemaal afgeladen tijdens Australische vakantie seizoen. Hotels in overvloed je struikelt er bijna over net zoals de Kmarts en circle keys(kleine supermarkets) kuta is vol en de stranden zijn niet bijzonder. Uitgaan was altijd wel leuk in kuta vooral.in legian maar dat word met jaren minder. Kuta is geen goede weergave voor bali its so crowded. Leuk voor een dag of 2 om even in het westerse onder te dompelen of als je jong bent.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Tineke Wink
    op 18-11-2017
    13 landen bezocht • 26 reviews • 15 waarderingen
    3

    “Heel leuk uitgaan, maar super toeristisch”

    In Kuta vond ik het altijd een hele onderneming om van A naar B te gaan. Ik werd continue aangeklampt door verkopers (massage? taxi?). Ik werd een beetje gek van het opdringerige gedrag van deze mensen. Toch heb ik het nog wel een paar dagen uitgehouden in deze stad, als je alleen reist is het namelijk een perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en uit te gaan. Uitgaan en de hele dag bij het zwembad liggen is ook leuk voor een paar dagen. Maar voor het echte Bali moet je hier niet zijn. Mooie natuur vind je hier niet en het is er te massaal en toeristisch.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Moontje
    op 15-11-2017
    16 landen bezocht • 26 reviews • 20 waarderingen
    2

    “Kuta: sla het over”

    Bali is geweldig, maar Kuta zou ik overslaan. Kuta is namelijk één van de meest toeristische plekken op Bali en dat is in dit geval helaas niet positief. Je ziet weinig terug van wat Bali zo mooi maakt: de cultuur en de natuur. Dit gedeelte van Bali is volgebouwd met winkelcentra en kroegen waar je bij wijze van spreken frikandellen kunt eten. Daarnaast vind je er bijna overal dronken toeristen en zijn de stranden beladen met toeristen. Als je Bali wilt bezoeken zou ik naar andere plekken gaan zoals Seminyak & Ubud.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eva
    op 07-11-2017
    17 landen bezocht • 6 reviews • 1 waardering
    5

    “Kuta, Surfspot. ”

    Kuta is een leuke stad in Bali waar je je als backpacker prima kunt vermaken met surfen en uitgaan.
    De uitgaansgelegenheden zijn hip.
    Kuta is minder geschikt als je niet van druk bezochte stranden houd, het is hier namelijk erg toeristisch.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Bali vakantie boeken – onze tips!

Top-5 Bali aanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Corendon – ook all inclusive
    Bekijk aanbiedingen
  3. Prijsvrij – online deals
    Bekijk aanbiedingen
  4. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  5. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Kuta reiservaring en tips!

Ben jij in Kuta geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?