Introductie: waar staat de Amalfikust om bekend?
Ten zuiden van de Golf van Napels ligt de beroemde Amalfikust, ook wel de Amalfitaanse kust of internationaal de Amalfi Coast genoemd. De schilderachtige kuststrook – die wordt beschouwd als één van de mooiste kustlijnen ter wereld – behoort tot de provincie Campanië en loopt van Positano in het westen tot aan Vietri sul Mare in het oosten.
Ook Sorrento, Salento en Capri worden vaak in één adem genoemd met de Amalfikust, hoewel deze plaatsen er officieel niet bij horen. Vanwege hun nabije ligging raden we echter zeker aan er een kijkje te gaan nemen.
Keuzes maken tijdens een rondreis langs de Amalfikust is trouwens best lastig; de gehele kustlijn staat sinds 1997 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De smalle autoweg die langs de Amalfikust loopt – de SS 163 Amalfitana – is één van de mooiste en beroemdste ter wereld. In het hoogseizoen wordt het er – helaas – ontzettend druk en is het vooral een kwestie van filerijden.

De Amalfikust: de perfecte bestemming voor een roadtrip.
Wat is de beste reistijd voor de Amalfikust?
Vooropgesteld: een bezoek aan de Amalfikust is het hele jaar door de moeite waard. Het hangt vooral van je persoonlijke voorkeuren af welke periode het meest geschikt is. Mocht je – naast rondreizen – ook willen zwemmen en van de zon willen genieten, dan zijn de maanden tussen mei en september ideaal. De temperaturen liggen dan tussen de 25 en 30 graden.
- Houd er wel rekening mee dat de Amalfikust in de zomermaanden behoorlijk druk én duur kan zijn. Dit geldt vooral voor de maanden juli en augustus, als de Italianen zelf ook vakantie hebben.
- Liever de drukte vermijden? In september en oktober is het meestal nog warm genoeg om te zwemmen (20 – 25 °C) en is het een stuk rustiger.
Kom je naar de Amalfikust toe voor een culturele of een wandelvakantie? Dan raden we de maanden april en mei aan. De temperaturen schommelen tussen de 16 en 20 graden; ideaal om op ontdekkingstocht te gaan! Ook staan de gele citroenbomen en de paarse bougainvillea dan prachtig in bloei.
De Amalfikust kan ook in het laagseizoen (november t/m maart) bezocht worden, al kunnen winkels en restaurants in kustplaatsen als Positano, Amalfi en Ravello dan gesloten zijn.

Het piepkleine Atrani heeft een historisch centrum én een charmant strand.
Is de Amalfikust duur?
Een vakantie aan de Amalfikust kan best duur zijn. Met name in het hoogseizoen liggen de prijzen van accommodaties en huurauto’s er hoog. Ook buiten de deur eten neemt een flinke hap uit je vakantiebudget, vooral in drukbezochte steden als Amalfi, Salerno en Positano.
Je kunt een vakantie aan de Amalfikust echter zo duur maken als je zelf wilt; er zijn ook genoeg budgetvriendelijke hotels, restaurants en activiteiten te vinden. Al met al ben je waarschijnlijk nog steeds duurder uit dan op veel andere bestemmingen in Europa, maar je krijgt er wel een onvergetelijke ervaring voor terug.
Waar verblijven aan de Amalfikust?
De Amalfikust is slechts vijftig kilometer lang en de wonderschone stadjes hier (vooral het deel bij Positano, Praiano, Ravello en Amalfi) zijn maar klein en herbergen vooral vrij prijzige – en vaak snel volle – hotels.
Wie liever een ruimere keuze aan meer betaalbare accommodaties heeft, kan kiezen voor de stadjes Sorrento of Salerno. Beide wat grotere Italiaanse plaatsen vol flair en gezellige terrassen, nét buiten de officiële Amalfikust. Voor welk van de twee je ook kiest; beide steden zijn uitstekende uitvalsbasissen om de daadwerkelijke Amalfikust te ontdekken.

Positano, ‘de Parel van de Amalfikust’.
Wat is het mooiste deel van de Amalfikust?
Hier een specifiek antwoord op geven is best lastig, de hele kuststrook zit vol fotogenieke plaatsen en adembenemende landschappen. Toch zijn er een paar plekken die er tussenuit springen, waaronder Positano. Het stadje wordt vaak omschreven als ‘de Parel van de Amalfikust’ en heeft grote beroemdheid verworven met haar kleurrijke huizen, smalle straten en stranden met kristalhelder water.
Een andere plek die vaak genoemd wordt is Ravello, een charmant dorpje met indrukwekkende tuinen en villa’s dat hoog op een heuvel ligt.
Ook de naamgever van de kuststrook – Amalfi – is een lust voor het oog. De stad is gelegen aan de voet van de Monte Cerreto en kent een bijzondere architectuur met als absolute hoogtepunt de beroemde kathedraal van Amalfi. Tot slot noemen we het door steile kliffen omringde Furore nog. Dit dorpje staat bekend om de ‘Fjord van Furore’, een diepe kloof die dwars door het dorp heen loopt.

Uitzicht op de Amalfikust vanuit de tuinen van Villa Rufolo in Ravello.
Amalfikust vakantie boeken – onze tips!
Top 5 Amalfikust vakantie aanbieders
- TUI – diverse rondreizen en fly & drives
→ Bekijk aanbiedingen - Eliza was here – kleinschalige adresjes met huurauto
→ Bekijk aanbiedingen - Prijsvrij – online deals
→ Bekijk aanbiedingen - dé VakantieDiscounter – online deals
→ Bekijk aanbiedingen - 27 VakantieDeals – Amalfikust fly & drive deals
→ Bekijk aanbiedingen
Zelf je Amalfikust vakantie regelen
Is de Amalfikust leuk? Ervaringen van bezoekers!
Dat de Amalfikust een van de mooiste kuststroken op aarde is, dáár is bijna iedereen het wel over eens. Op onze Facebookpagina Verslaafd aan Italië zijn de reacties van bezoekers dan ook lovend. Eén kritiekpunt is er wel: het is er in de zomer té druk, en dan is het vaak filerijden op de smalle weg langs de kust.
Een greep uit de vele recente Amalfikust ervaringen en tips:
“Van het hoger gelegen kunstenaarsstadje Ravello via een trap uit de Romeinse tijd naar het strand lopen, een bootje huren in Amalfi-stad, de kust vanaf het water is betoverend, aanmeren voor Positano en dan heerlijk eten aan het strand aldaar. Oldtimer Alfa Cabrio huren en daarmee heerlijk rijden langs de prachtige kust. De ultieme Amalfi ervaring!”
– Regina Oostenbrug
“De Amalfikust is geweldig. Wij hebben het per boot gedaan. De boot stopt op vier plekken waar je uit stapt en dan van het land geniet. Zeker een aanrader!”
– Flora van Well
“Het is daar zo mooi, de kust, de dorpjes langs de uitlopers van de Apennijnen. Sorento is mijn favoriet (hoort officieel niet bij de Amalfikust, red.): de kust, de eilandjes, de Vesuvius, een bezoek aan Pompei, Napels, de binnenlanden, boottochten: het is te veel om op te noemen.”
– Ineke Berkenbos
“Wij zaten in appartement L’antica Pigna Chatea in Vico Equense, een goede uitvalsbasis voor een bezoekje aan Amalfikust, Napels, de Vesuvius en Pompeï. Zeer tevreden over het appartement; ruim en van alle gemakken voorzien. De gastvrouw was behulpzaam en ook eigenaar van het restaurant Dal Patriarca waar we heerlijk gegeten hebben.”
– Willem Reede
“Heel mooi! We logeerden in Sorrento en bezochten Positano, Pompeii, Napels, Capri…. vespa gehuurd en langs de kust gereden, prachtige uitzichten! Voor de rust moet je er niet heen, het is er heel druk… een auto huren is bijna geen optie daar. We deden alle verplaatsingen met de vespa of de trein.”
– Tamara Luyckx
“Amalfi is schitterend, maar ga er niet heen in juni/juli/augustus. Je kunt dan nergens parkeren, je doet een uur over 1 km van de weg. Iedereen is gefrustreerd omdat ook zij die ene foto op dat bochtje willen maken, terwijl er 500 auto’s achter je staan. Amalfi is een MUST do, maar in het voor- of najaar.”
– Ruud van den Akker
“Let op: het kan er érg duur zijn. Eet je ijsje in staand! Wij lieten ons in Amalfi ook vangen: €7 voor een ijsje. Toen we stonden aan te schuiven kwam er iemand naar ons en zei: ‘daar is nog een tafeltje vrij’. Wij gaan zitten…. was het ineens €14 voor datzelfde ijsje!”
– Tamara Luyckx
“Amalfi en Positano staan hoog op het lijstje bij de meeste bezoekers, dus daar is het druk. Andere plekken worden onterecht overgeslagen terwijl die net zo mooi of mooier zijn. Denk aan onbekende plekken als Raito, Conca dei Marini, Furore (niet het fjord, maar de terrassen die zich uitstrekken tot aan de provincie grens met Napoli), etc.
In het hoogseizoen, wanneer de straten van Positano overvol zijn, tref je op deze plekken bijna niemand en ook dat is gewoon de Amalfikust. Mijn tip is daarom om verder te kijken dan de meeste bezoekers doen, pas dan ervaar je hoe de Amalfikust echt is. Daarnaast: Laat in het hoogseizoen de auto staan, maak gebruik van de veerboten of stap op een e-Bike of vespa.”
– Felicia Giordano
“Tip voor Positano, kom voor de grote drukte aan! Wij hebben op 10 minuten wandelen een goedkoop verblijf gevonden – b&b Il Canneto – en ze gaven daar de tip om Positano vroeg te bezoeken, voordat de toeristenboten aanmeren”
– Valérie Monsieurs
“Vier keer ben ik aan de Amalfikust geweest. Drie keer heb ik de Seintiero Degli Dei gelopen, waarbij één keer de volledige route. Twee keer heb ik gedeeltelijk de ‘het hoge pad’ gelopen en vervolgens via het ‘lage pad’ weer terug. Het uitzicht op Positano is prachtig! Ook heb ik een keer de ‘Valle dei Mulini‘ gelopen vanuit Amalfi, ook een aanrader.”
– Edwin Lobker

Het wandelpad Sentiero Segli Dei (‘Pad van de Goden’) langs de kust van Amalfi.

Ultieme vrijheid: scooteren langs de Amalfikust.
VIDEO: Amalfikust filmpje
Amalfikust in 2024: wat is nieuw, wat is leuk?
Het toerisme aan de Amalfikust blijft zich ontwikkelen. Hetzelfde geldt voor dit artikel dat we zo actueel mogelijk proberen te houden. Daarom zetten we ieder jaar opnieuw de laatste ontwikkelingen en trends voor je op een rijtje. Ook hebben we een klein overzicht gemaakt met de leukste festivals, evenementen en feestdagen. Wat ga jij doen tijdens jouw vakantie aan de Amalfikust?
Leuke festivals & evenementen:
- Ravello Festival: muziek- en kunstfestival met een groot aantal optredens in Villa Rufoso, Ravello (2 juli t/m 30 augustus 2024).
- Amalfi Coast Music and Arts Festival: muziekoptrendens in Maiori (3,5 km ten oosten van Amalfi) met klassieke muziek en opera (29 juni t/m 30 juli 2024).
- Ravello Sunrise Concert: concert van een orkest tijdens de zonsopgang in Ravello (11 augustus 2024 van 05.00 – 07.30 uur)
- Festa del Pesce: vis- en seafood festival op het Fornillo strand in Positano op de laatste zaterdag in september.
- I Suoni Delgi Dei (The Sounds of the Gods): gratis klassieke openluchtconcerten, alleen te bereiken door ‘het Pad van de Goden’ te bewandelen. Data voor 2024 worden nog bekend gemaakt.
Bijzondere feestdagen: Bevrijdingsdag (25 april), Feest van de Republiek (2 juni), Maria Hemelvaart (15 augustus) en Allerheiligen (1 november).

De tuin van Villa Rufoso, het decor van menig concert in Ravello.
Van plan om de Amalfikust te bezoeken in 2024? Dan is het verstandig om je goed in te lezen. Zo kun je sinds 2023 een boete krijgen als je te lang doet over foto’s maken in Positano. De burgermeester heeft deze bijzondere maatregelen in het leven geroepen, omdat er tijdens piekmomenten heuse files zouden ontstaan bij het gebied tussen Piazza Martiri dell’Olivetta en Calata Marconi én bij een deel van de Umberto I pier.

Voortaan in een rap tempo foto’s schieten in Positano.
Ook in het nabij de Amalfikust gelegen Sorrento zijn ze een stuk strenger geworden voor toeristen. Zo is het niet meer toegestaan om in badkleding door het centrum te wandelen. Het niet naleven van deze regel kan je duur komen te staan (boete €500).
In het hoogseizoen van 2022 gold er ook een beperking voor het betreden van de 35-kilometer lange kustweg tussen Vietri sul Mare en Positano. Zo mocht je – afhankelijk van de getallen op je nummerplaat – de weg alleen op bepaalde momenten betreden. Huurauto’s met een even getal mochten tijdens de spitsmomenten op de ene dag, huurauto’s met een oneven getal op de andere dag. Het is nog niet duidelijk of deze maatregel naar het hoogseizoen van 2024 wordt doorgetrokken.

Leeg in het voor- en najaar, overvol in het hoogseizoen.
Hoewel de Amalfikust ontdekken met een huurauto zeker een aanrader is, worden er ook steeds meer andere vakanties aangeboden. Zo groeit het aanbod wandelvakanties gestaag (te boeken bij Djoser, SNP Natuurreizen en Sawadee) en ook het huren van een scooter wordt er met het jaar populairder.
Wil je nog veel meer weten over de Amalfikust? Lees dan hieronder rustig verder voor álle highlights, bezienswaardigheden én onze verblijftips!
Verblijftips: 3x leuke hotels
De mooiste steden en dorpjes bij de Amalfikust
De dorpen aan de Amalfikust hebben een schitterende ligging. De meeste zijn vrij toeristisch, maar er zijn ook schilderachtige kleine dorpjes aan de kust die maar weinig vakantiegangers zien. Hieronder onze selectie van onze favoriete dorpen, zowel bekend als onbekend.
Positano
Het kleurrijke en schilderachtige Positano is spectaculair gelegen op een rots. Langs de kust loopt een brede boulevard en vanaf daar gaan, in plaats van straatjes, vrijwel alleen maar (steile) trappetjes het dorp in. Met een gemiddelde portemonnee is een verblijf hier geen aanrader, Positano is vooral geliefd onder de ‘rich and famous’. Maar een dagje bezoeken, is zeker een aanrader. Bezoek sowieso de gele kerk van Santa Maria Assunta en drink een drankje bij het strand om van het mooie uitzicht te genieten. Lees hier meer over Positano.
Tip: in de middag kan het in de smalle straatjes van Positano erg druk worden, kom daarom vroeg!

Positano.
Sorrento
Sorrento is dé citroenenhoofdstad van Italië, maar ook één van de populairste badplaatsen (met zonnesteigers en zandstranden) op het gelijknamige schiereiland. Het levendige centrum zit vol winkels, restaurants, terrasjes en discotheken, maar ook archeologische bezienswaardigheden en wordt omringd door citrusgaarden en mooie parken.
Officieel behoort Sorrento tot de Golf van Sorrento, maar velen kiezen voor een verblijf in de badplaats om de Amalfikust te kunnen ontdekken. Onder meer TUI biedt vliegvakanties naar Sorrento aan.
Tip: populaire dagtrips vanaf Sorrento zijn bezoeken aan het mondaine prachteiland Capri (duur, maar erg de moeite waard voor een dagtrip!) of de ruïnes van Pompeï. Uiteraard kun je ook de fascinerende miljoenenstad Napels bezoeken, de bakermat van de pizza.
Praiano
Het rustige Praiano (tip!) is ook prachtig gelegen op de kliffen en beroemd om zijn weegschalen en schrijnaltaren. Er is beneden een fraai klein strandje te vinden, er zijn enkele winkeltjes, restaurantjes en barretjes en bijzondere historische bezienswaardigheden zoals de Chiesa Parochiale de San Gennaro kerk.
Vanaf Praiano heb je geweldig uitzicht over de gehele Amalfikust met aan het begin Positano en Capri en aan het ‘eind’ de Golf van Salerno. Bekijk hotels & appartementen in Praiano.

Praiano.
Furore
Gelegen tussen de starre rotsen en de zee ligt het nog minder bezochte dorpje Furore, dat verdeeld is over de klif en geen echt dorpscentrum heeft. Het wordt ook wel de ‘geschilderde stad’ genoemd, want vanaf de klif naar beneden zijn vele graffiti schilderingen te zien. Je vindt in Furore ook een prachtig, fotogeniek strandje gelegen als een soort fjord tussen de rotsen: Fiordo di Furore!
Amalfi stad
De Amalfikust is vernoemd naar het historische stadje Amalfi: een gezellig doolhof van nauwe straatjes, bogen, trappen en hofjes met overhangende tuinen. Het is het culturele en historische hart van de regio en een van de populairste toeristische plaatsen aan de Amalfikust. Het stikt er van de citroen- en limoncellowinkeltjes, restaurantjes en gezellige cafés. Bekijk hotels & appartementen in Amalfi stad.

Amalfi.
Ravello
Het romantische Ravello ligt niet aan zee, maar in de heuvels boven Amalfi. Het is een paradijs voor kunstenaars en kunstliefhebbers met talloze boetiekjes, fraaie overhangende tuinen, smalle steegjes en overwelfde doorgangen. Het uitzicht over de zee is vanaf Ravello werkelijk adembenemend. Ook zijn hier enkele klasse restaurants te vinden. Betaalbare verblijftip: Hotel Bonadies.

Ravello.
Atrani, Cetara & meer
- Het pittoreske Atrani is zo’n dorpje aan de Amalfikust dat nog niet op de toeristenradar staat: ideaal voor een rustig verblijf. Atrani heeft een schitterend dorpspleintje en enkele smalle, steile straatjes daaromheen. Er is ook een klein strand en er zijn meerdere goed betaalbare restaurantjes en twee of drie leuke barretjes. Atrani wordt omringd door heuvels vol terrassen met olijven, citroenen en druiven.
- Het kleine vissersdorpje Conca dei Marini ligt op een heuvel dichtbij de kust tussen Amalfi en Furore in. De grootste bezienswaardigheid is hier de Grotto dello Smeraldo dat enkel per boot bereikbaar is. Het is een grot waar alle spectaculaire kleuren van de natuur zich tonen.
- In het pittoreske vissersdorpje Cetara (ook relatief weinig toeristen) met zijn mooie gekleurde huizen staat het Italiaanse leven nog steeds in het teken van vissen. Het is dan ook de belangrijkste vissershaven van de Amalfikust. De specialiteit hier is tonijn, ansjovis en ansjovisolie. Er is ook een gezellig strand dat direct overloopt in het dorp.
- Het rustiger Vietri sul Mare markeert het oostelijke ‘eindpunt’ van de Amalfikust. Het stadje staat bekend om zijn keramiek. De topstukken worden tentoongesteld in het museum voor keramiek en in het Cargalerio musem.

Atrani.

Sorrento.
Stranden aan de Amalfikust
- De stranden van schiereiland Sorrento (toeristisch) bestaan grotendeels uit ‘bagni’ (betaalde stranden). Hier dien je verplicht gebruik te maken van de strandfaciliteiten. Tussen de ‘bagni’ bevinden zich ook kleinere delen strand die wél vrij toegankelijk zijn.
- Langs de kust van Positano en Praiano liggen een aantal privéstrandjes die enkel toegankelijk zijn voor bezoekers die in één van de hotels verblijven.
- Toch zijn er aan de Amalfikust ook kleine, openbare strandjes te vinden, zoals de knusse stadsstrandjes van Atrani (deels ook met bagni) en Cetara (volledig openbaar).
- Ook de zandstranden van Castellabate, Palinuro en de Golf van Policastro zijn goed om te vertoeven. In de weekenden en in de zomer worden de stranden voornamelijk bezocht door Italianen.
- Het meest fotogenieke strandje van allemaal is dat bij Fiordo di Furore (tip!), een prachtig ingeslepen ‘fjord’ in de kustlijn tussen Praiano en Conca dei Marini waar een brug overheen loopt.

Cetara.

Straatje in Cetara.
De eilanden Capri en Ischia
Het mondaine eiland Capri heeft prachtige zandstranden, maar er komen wel veel (rijke) toeristen. Het eiland Ischia (tip!) wordt daarentegen veel minder druk bezocht. De langgerekte, witte zandstranden bij Chiaia nabij Foria zijn echte aanraders van het eiland, dat het beste te bereiken is per boot vanuit Napels. Ook kun je hier bij de rotsen goed snorkelen!

De prachtige Faraglioni kliffen op Capri.

Capri.
Bezienswaardigheden aan de Amalfikust
Naast de prachtige dorpen en kustplaatsen heeft de Amalfikust nóg meer bijzondere bezienswaardigheden. De tuinen van Villa Cimbrone en Villa Rufolo in Ravello bijvoorbeeld. Deze wonderschone tuinen staan vol bloemen, planten en bomen. De romantische Villa Cimbrone in Ravello is een aanrader voor fotografen. In de tuin van Villa Rufolo worden ’s zomers concerten gegeven met werk van de wereldberoemde componist Wagner, ter herinnering aan zijn verblijf hier. Het uitzicht over de kust is vanaf de tuinen werkelijk prachtig.

Villa Rufolo in Ravello.
In het hart van Amalfi ligt het natuurreservaat Valle delle Ferriere. Het gebied staat bekend om haar bijzondere landschap met variaties aan kleuren, vegetatie, watervallen en woeste riviertjes.
Aanraders: deze 3 rondreizen
Wandelen in de Amalfikust
De Amalfikust is ook voor wandelaars ook een waar paradijs. De meeste paden dateren uit de 19e eeuw. De mooiste wandelroutes zijn Il Sentiero degli Dei (zware maar o zo mooi wandelroute, inclusief 1900 treden), Punta Campanella, Il Santuario dell’Avvocata en Monti Lattari. Op loopafstand van het stadscentrum van Sorrento ligt de Vallone dei Mulini. Een vallei waarin groen overwoekerde ruïnes uit een industrieel verleden liggen.
Tip: speciale wandelvakanties naar de Amalfikust vind je hier bij Djoser of SNP Natuurreizen.
Meer Amalfikust tips
- Een aanrader is Minori, een dorpje dat bekend staat om haar lekkernijen. Minori draagt daarom ook wel de naam La Città del Gusto, oftewel: de stad van de smaak. Het dorpje heeft ook een indrukwekkend historisch centrum met veel Romeinse invloeden en pastelkleurige huizen.
- Vanaf het minder bekende Terrazza dell’Infinito van Villa Cimbrone in Ravello heb je een schitterend panoramisch uitzicht over kust. Het uitzicht lijkt wel eindeloos! Garant voor geweldige foto’s.
- Vanuit Palinuro, een stuk zuidwaarts vanaf de Amafikust, kun je met een bootje en een gids de Grotta Azzurra di Palinuro bezoeken. De ‘Blauwe Grot’ is een schitterend samenspel van water en licht.

Het Terras van Oneindigheid in de tuinen van Villa Cimbrone in Ravello (Amalfikust).
Reizen naar de Amalfikust
Een gemiddelde autorit naar de Amalfikust duurt 19 uur. De kortste route gaat via Zwitserland: Basel – Luzern – Belinzona – Chiasso/Como – Milaan – Bologna – Florence – Napels – Salerno. Je kunt een rondreis langs de Amalfikust dus prima combineren met een kort stedentripje naar een van de genoemde steden!
Vliegen naar de Amalfikust
De snelste manier om bij de Amalfikust te komen, is met het vliegtuig. De dichtstbijzijnde luchthaven is Napels Airport. Er gaan rechtstreekse vluchten van Amsterdam en Eindhoven. Een vlucht duurt gemiddeld twee uur en 20 minuten en is (buiten het hoogseizoen) al te boeken vanaf €90 retour (daarbinnen vanaf €125). Kijk en vergelijk hier voor prijzen. Een auto huren kan o.a. via Sunny Cars.
Weer & klimaat
De Amalfikust kent een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. In de zomer is het gemiddeld 30 graden Celsius en staat er een verfrissende zeebries. In de winter is het overdag gemiddeld 10 graden, maar er staat vaak ook een koude zeewind.
In het voor- en najaar is het vaak relatief warm en kun je zelfs al in de zee zwemmen. Vooral de lente is een aangename periode; de temperaturen zijn al aangenaam en de vele citroenplanten staan dan prachtig in bloei! Ook in de nazomer (september en begin oktober) is het weer zeer prettig aan de Amalfikust.
Amalfikust vakantie boeken – onze tips!
Top 5 Amalfikust vakantie aanbieders
- TUI – diverse rondreizen en fly & drives
→ Bekijk aanbiedingen - Eliza was here – kleinschalige adresjes met huurauto
→ Bekijk aanbiedingen - Prijsvrij – online deals
→ Bekijk aanbiedingen - dé VakantieDiscounter – online deals
→ Bekijk aanbiedingen - 27 VakantieDeals – Amalfikust fly & drive deals
→ Bekijk aanbiedingen
Zelf je Amalfikust vakantie regelen
Gerelateerde bestemmingen
Over de schrijver - Jasmijn Veldhuizen
Jasmijn heeft twee passies - schrijven en reizen - en combineert deze in haar werk als redacteur en blogger bij 27vakantiedagen. Ze is een heuse Griekofiel, maar ook dol op stedentrips en auto- of treinvakanties in heel Europa. Lees meer over Jasmijn
Opmerkingen? Aanvullingen?
Al onze teksten worden geschreven door échte vakantie-experts, die uitgebreid research doen en hun eigen ervaringen gebruiken. We doen ons best om de informatie op 27vakantiedagen.nl zo volledig, accuraat en actueel mogelijk te houden. Toch kan er een foutje ingeslopen zijn, of kan bepaalde informatie ingehaald zijn door de actualiteit. Mocht je fouten zien, tips en/of aanvullingen hebben: neem contact met ons op via ons contactformulier of mail naar info@27vakantiedagen.nl!