• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Kuala Lumpur ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

59 Kuala Lumpur reiservaringen en tips

Geweldig

22%

Tof

53%

Wel oké

20%

Niet zo

3%

Vreselijk

2%

  • Profiel Suze Westervoorde
    Suze Westervoorde op 12-05-2019
    56 landen bezocht • 27 reviews • 16 waarderingen
    4

    “Een fijne stad maar wel erg heet”

    Kuala Lumpur is een fijne stad die leuk is om een paar dagen te bezoeken. Er zijn veel grote malls die fijn zijn tegen het hete weer. Wel ontbreken voor mijn gevoel echte bezienswaardigheden. Je zou eventueel een bezoek kunnen brengen aan de caves net buiten de stad. Eten kun je in KL wel overal. Bovendien zijn de prijzen laag.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Saar
    Saar op 12-05-2019
    15 landen bezocht • 28 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Aziatische metropool”

    Kuala Lumpur is een bruisende en veelzijdige stad. Aan de ene kant staan er gigantische en moderne wolkenkrabbers (petronas), maar aan de andere kant heb je er ook lokale marktjes tussen authentieke huizen. De botanische tuinen is een heerlijke plek om het hectische centrum te ontvluchten. Vlakbij vind je Gerai Bukit Aman Taman Botani Foodcourt – waar je spotgoedkoop heerlijke locale gerechten kan eten. Een stukje verder heb je vanaf Tugu Negara (plein voor herdenking van vrijheidsstrijders) aardig uitzicht over de stad. In Bukit Bintang vind je verschillende malls waar je prima kan winkelen, verwacht hier wel de grote merken tegen ‘gewone’ prijzen. Voor lokale aanbiedingen kan je beter naar Petaling street, maar verwacht daar dan wel weer veel namaakspul. Wil je ‘’Westers’’ eten dan kan dat hier prima in het centrum. Voor een lokaal hapje kan je beter de zijstraatjes in gaan of de foodcourts bezoeken (Jalan Alor is dan wel weer erg (!) toeristisch).

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nathalie Wisse
    Nathalie Wisse op 12-05-2019
    29 landen bezocht • 13 reviews • 7 waarderingen
    1

    “Één van de mindere steden”

    Kuala Lumpur was voor ons een tussenstop tussen Bali en Sumatra en ik vond het vreselijk. Het is een vieze stad, we vonden er geen bezienswaardigheden. In een poging te ontspannen aan de vieze lucht onze tijd voornamelijk binnen in een aquarium en winkelcentrum besteed. Ach ja, even naar de bioscoop terwijl je door Azië reist is dan ook wel weer een keer lekker... ;)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Leonie
    Leonie op 06-05-2019
    24 landen bezocht • 14 reviews • 8 waarderingen
    3

    “Wel oké”

    Ik ben een aantal keer met het vliegtuig geland in deze stad, welke een perfecte plek is voor een overstap naar andere (Aziatische) bestemmingen. Je kunt namelijk relatief goedkoop vliegen op deze bestemming en vanuit KL kun je gemakkelijk met het openbaar vervoer (of met Air Asia) verder reizen naar omliggende landen. Ik ben zelf 2 keer in de stad zelf geweest; het is modern en er zijn veel bezienswaardigheden (waaronder de bekende Petronas twin towers), shoppingmalls, rooftopbars (incl. prachtig uitzicht) en hotels met infinity pools te vinden waar je je prima kunt vermaken. Maar echt een wauw-gevoel heb ik niet bij deze stad en als ik kan kiezen reis ik toch liever meteen door naar mijn eindbestemming.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Patrick van der Linde
    Patrick van der Linde op 27-04-2019
    40 landen bezocht • 31 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Kuala Lumpur”

    Kuala Lumpur is een metropool in Maleisië. Erg veel is er niet te doen maar je vergapen aan de ontzettend grote winkelcentra die de stad rijk zijn is al een erg leuke bezigheid. Nergens heb ik zoveel, zulke groten winkelcentra gezien. De airco in deze winkelcentra biedt ook een fijne verkoeling voor de hitte buiten. De mooiste gebouwen van de stad; The Petronas Towers zijn echt heel mooi. Er naar toe gaan is zeker een aanrader. Het mooie aan Kuala Lumpur is dat een Grab (een soort Über) echt weinig kost. Voor 1 of 2 euro kun je al een groot deel van de stad coveren. Ook de foodcentra zijn een aanrader. Voor een euro of twee kun je hier heerlijk eten. Kuala Lumpur is de perfecte stad om culinear te doen en je te vergapen aan de mooie skyline. Boek ook vooral een kamer in het Regalia Residence via AirBnB. Vanaf hier heb je een rooftoppool die uitkijkt op de schitterende skyline.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Simone
    Simone op 26-04-2019
    25 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    5

    “Wereldstad ”

    Het kan even wennen zijn en niet iedereen is enthousiast, maar ik vond Kuala Lumpur geweldig! Boek een kamer in een hotel met een rooftop bar/zwembad, en ga op pad langs de mooie islamitische bezienswaardigheden, chinese wijk en geniet vooral van al het lekkere en goedkope eten dat ze hebben!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Inge Van Zoggel
    Inge Van Zoggel op 25-04-2019
    21 landen bezocht • 13 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Een leuke stad, maar genoeg voor een dag”

    Een aanrader is om bij het titiwangsa park de skyline van Kuala Lumpur te bekijken. De Batu caves en towers zijn leuk om te zien. Voor ons was een dag Kuala Lumpur voldoende en waren toen wel klaar met de drukte.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kelly van Kollenburg
    Kelly van Kollenburg op 24-04-2019
    20 landen bezocht • 28 reviews • 5 waarderingen
    3

    “Leuke stad”

    Leuke stad maar snel te zien. Ik zou hier niet langer dan 2 dagen verblijven. Een must-see zijn de batu-caves en de patronas towers. Voor de rest veel shoppingmalls die veel op elkaar lijken. Wel aardige mensen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel dinuccia
    dinuccia op 21-04-2019
    29 landen bezocht • 26 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Kuala Lumpur”

    De stad is zeker de moeite waard om er een paar dagen te verblijven (Ik was er 3 dagen)
    Je kan heel veel belopen maar met de taxi is het ook goed te doen.
    Tips, ga voor zonsondergang de KL tower in voor een prachtig uitzicht over de stad.
    Breng ook een bezoek aan de Bata Caves.
    En ga vooral los in de vele shopping mails.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Amanda
    Amanda op 19-04-2019
    39 landen bezocht • 28 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Toffe stad!”

    Dit is 1 van mijn favo steden ter wereld. Er is op zich niet superveel te zien (towers ben ik nooit opgeweest), maar het is gewoon een fijne stad om rond te slenteren en een mengelmoes van culturen. Chinese en Indische invloeden merk je veel. Er zijn mooie (grote) botanische tuinen en ook de moskee kun je bezoeken. Daarnaast is Chinatown gewoon leuk (zeker als je wilt shoppen - vergeet niet héél erg af te dingen!) Je kan makkelijk met de tram/metro naar de Batu Caves, dat is nu nog maar zo'n half uurtje / 40 minuten vanuit de stad. Het OV werkt goed hier, met de Skyrail kom je ook makkelijk op veel plekken. En het is lekker eten en goedkoop hier!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Maleisië reis boeken – onze tips!

Top-5 Maleisië reisaanbieders

  1. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  2. ANWB – vertrouwd boeken
    Bekijk aanbiedingen
  3. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Van Verre – individuele rondreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Kuala Lumpur reiservaring en tips!

Ben jij in Kuala Lumpur geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief