Filter op:

Prijs

tot

Aantal dagen


Reissoort


Reisorganisatie

Een reis naar Maleisië maken? Vergelijk hieronder alle actuele Maleisië rondreizen & aanbiedingen van verschillende reisorganisaties. Filter op prijs, reisduur, reissoort of reisorganisatie en vergelijk de prijzen!

119 Maleisië rondreizen gevonden

 • Rondreis De Charme van West-Maleisie

  17-daagse individuele rondreis

  Een reis langs Melakka, Kuala Lumpur, de theevelden van de Cameron Highlands, het oerwoud van Taman Negara, het eiland Penang om af te sluiten aan het tropische strand van Perhentian.

  1495 excl. vliegticket Bekijken
 • Maleisië, even proeven

  12-daagse individuele rondreis

  In deze tweeweekse West-Maleisie rondreis bezoek je alle highlights: Kuala Lumpur, Taman Negara, Cameron Highlands, Penang en Langkawi. Deze reis is de perfecte mix tussen natuur en cultuur. Waar je het ene moment struint door wereldstad Kuala Lumpur, bevind je je het volgende moment midden in het oudste regenwoud van Maleisië. Je bezoekt glooiende heuvellandschappen vol theeplantages, bekijkt de mooiste street art en leest een boek op parelwitte stranden. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om Belum, de verborgen jungle, en Melaka, een historische stad, te ontdekken!

  869 excl. vliegticket Bekijken
 • Budget topper

  Rondreis langs de highlights van Maleisië

  16-daagse groepsrondreis

  Ga op 16-daagse Rondreis langs de highlights van Maleisië

  1688 incl. vliegticket Bekijken
 • Budget topper

  15-daagse groepsrondreis Maleisië - Taman Negara

  15-daagse groepsrondreis

  Maleisië is een heerlijk land om door heen te reizen. De mensen zijn vriendelijk, het eten is er heerlijk en veilig en het is er minder chaotisch dan in andere Aziatische landen. Deze reis doet het vaste land van Maleisië aan, ook wel het Peninsula genoemd.  De reis begint in de fascinerende hoofdstad Kuala Lumpur (ook wel KL genoemd door de locals), waar koloniale gebouwen en de moderne wolkenkrabbers elkaar afwisselen. We ontdekken de bekende en minder bekende plekjes van deze bruisende stad.  Daarna gaan we per longtail boot  over de Trembling rivier naar Taman Negara, de oudste jungle ter wereld, met haar indrukwekkende natuur. Vanuit ons comfortabele hotel midden in de jungle maken we een nachtwandeling en een canopy walk.Vervolgens rijden we in westelijke richting naar de prachtige Cameron Highlands, een glooiend landschap waar we overnachten temidden van thee- en fruitplantages. Op het eiland Penang verblijven we in de levendige en koloniale stad Georgetown, waar de verschillende bevolkingsgroepen in harmonie met elkaar samenleven. Om alle indrukken te verwerken en even lekker te relaxen eindigt de reis op het tropische eiland Langkawi.Zoals je van ons gewend bent zijn alle entreegelden en heel excursies al in de reis inbegrepen. We overnachten in comfortabele hotels op basis van logies-ontbijt.

  1699 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Hoogtepunten van heel Maleisië

  17-daagse individuele rondreis

  Deze rondreis brengt je naar Langkawi, Penang, Cameron Highlands, Kuala Lumpur en daarna het avontuur in het junglegebied van Sukua. De reis sluit je af aan het strand van het bounty-eiland Lankayan.

  1795 excl. vliegticket Bekijken
 • 22-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Singapore - Maleisië - Thailand

  22-daagse individuele rondreis

  Bruisend Singapore, de prachtige natuur in Maleisië en de mooiste tropische eilanden van de Andaman Zee. Tijdens deze gevarieerde rondreis maak je kennis met het bruisende stadsleven van Singapore en Kuala Lumpur. Na de hectiek in deze fascinerende wereldsteden komt de stilte in de natuur als een welkome afwisseling. Je verblijft midden in de dichtbegroeide jungle van Taman Negara en geniet daarna van de aangename temperaturen in de glooiende Cameron Highlands. Na het verblijf op het eiland Penang, midden in de koloniale hoofdstad Georgetown, ontdekt je de mooiste eilanden van de Andaman Zee: Langkawi, Koh Phi Phi en Phuket. Welke is jouw favoriet? Tijdens de rondreis logeer je in comfortabele en verzorgde hotels op basis van logies en ontbijt. Je reist in een airco-minibus met privéchauffeur/gids.

  2849 incl. vliegticket Bekijken
 • Maleisië en Borneo all the way

  15-daagse individuele rondreis

  Wil je zowel West-Maleisië als Borneo bezoeken? Dan is deze rondreis ideaal voor jou! De reis begint in Kuching op Borneo, waar je kennismaakt met eeuwenoude tradities en een modern bestaan. Daarna is het tijd om de natuur in te trekken: in de jungle sta je oog in oog met orang-oetans en tijdens het hiken spot je de meest fantastische dieren. Na deze portie natuurschoon neem je een binnenlandse vlucht, waar de reis door West-Maleisië begint. Wereldstad Kuala Lumpur, de rijstvelden van de Cameron Highlands, de cultuur van Penang en de heerlijke stranden van de Perhentian Islands staan je op te wachten!

  1317 excl. vliegticket Bekijken
 • West-Maleisië

  19-daagse individuele rondreis

  Op deze fly drive ontdek je met je huurauto in je eigen tempo alle bezienswaardigheden van het westen van Maleisië. Met de individuele reizen van SRC geniet je zorgeloos van je vakantie.

  2099 incl. vliegticket Bekijken
 • Maleisië - Rondreis West-Maleisië per huurauto

  16-daagse familiereis

  Self-drive langs boutique hotels en resorts, inclusief huurauto

  1488 excl. vliegticket Bekijken
 • Groepsrondreis Maleisisch Borneo

  24-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door het Maleisische deel van Borneo maak je veel kennis met de plaatselijke bevolking en natuur, deze zijn in een woord geweldig. De overnachtingen bij de Iban in hun traditionele longhouses zijn een onvergetelijke ervaring. We waden door rivieren, wandelen over de Headhunters Trail en je kunt de hoogste berg van Zuidoost-Azië beklimmen. Onderweg heb je grote kans de zeldzame neusapen, varanen, orang-oetans en neushoornvogels tegen te komen. Aan het eind van de reis kun je bijkomen op het tropische eiland Pulau Tiga.

  2799 incl. vliegticket Bekijken
 • Malaysia Explorer

  16-daagse fly-drive

  U wilt op eigen gelegenheid en zo vrij als een vogeltje dit prachtige land leren kennen? Waarom kiest u dan niet voor een autoreis? Uw verblijf is van tevoren vastgelegd, maar verder bepaalt u zelf uw reistempo en waar u stopt. West-Maleisië is bij uitstek geschikt om zelf te rijden. De infrastructuur is uitstekend, het wegennet uitgebreid en de verkeersregels en borden volgen in grote lijnen de internationale regelgeving. Het enige wat u nodig heeft, naast een internationaal rijbewijs, is flexibiliteit en een avontuurlijke instelling. Dan heeft u een keur aan mogelijkheden ter plaatse. Tijdens deze reis laat u ook af en toe de auto staan, zodat u de natuurparken uitgebreid kunt verkennen.

  1700 excl. vliegticket Bekijken
 • 14-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Maleisië - Borneo (Sarawak)

  14-daagse individuele rondreis

  Met FOX reis je naar de provincie Sarawak op Borneo, waar je onder andere een Iban-stam bezoekt, die midden in de jungle nog steeds in een longhouse woont. Ook zie je de orang-oetans in Semenggoh opvangcentrum, waar wees geworden of verstoten orang-oetans worden voorbereid op een zelfstandig leven in de jungle. Vervolgens naar West-Maleisië, waar je midden in het bruisende Kuala Lumpur verblijft. Via het glooiende heuvellandschap van de Cameron Highlands reis je naar Penang, waar je in een viersterrenhotel in het levendige Georgetown verblijft. Je kunt de reis verlengen op tropisch Langkawi!

  2499 incl. vliegticket Bekijken
 • Maleisië - Oostkust en Kelantan

  15-daagse individuele rondreis

  gezinsvakantie met 5 fietsdagen, langs resorts en homestays

  1120 excl. vliegticket Bekijken
 • Kids in Malaysia

  14-daagse familiereis

  Tijdens deze reis verkennen jullie een deel van het fascinerende Maleisië. Maak kennis met het historische Penang, de theevelden van de Cameron Highlands, het regenwoud van Belum en Taman Negara en natuurlijk wereldstad Kuala Lumpur. Uiteraard is de hele reis zo samengesteld dat het hele gezin kan genieten. In Georgetown (Penang) en Kuala Lumpur zijn de excursies zelfs speciaal voor de kleine reizigers georganiseerd! Reis mee, want Maleisië stelt nooit teleur.

  1750 excl. vliegticket Bekijken
 • Dwars door Maleisië

  12-daagse individuele rondreis

  Deze rondreis is net iets anders dan de eerste rondreis. Het eerste deel is gelijk maar je eindigt de reis niet op Langkawi. Van april tot half oktober kun je namelijk naar de "picture perfect" eilanden van de Perhentians. Witte stranden, ontelbaar veel palmbomen en een houten hutje: wat meer hebt je nog nodig? Oja vergeet je snorkel niet zodat je ook onder water kunt zien hoe kleurrijk Maleisië is.

  850 excl. vliegticket Bekijken
 • 15-daagse single groepsreis Singapore - Maleisië - Borneo

  15-daagse singlereis

  Reis met ons mee naar de bruisende stad Singapore en de spectaculaire natuur in het dichtbegroeide regenwoud van Borneo. We gaan op zoek naar orang-oetans, probiscusapen en neushoornvogels en verblijven middenin de jungle. Ook ontdekken we de Maleise hoofdstad Kuala Lumpur vanuit ons hotel in hartje Chinatown. Via het glooiende heuvellandschap van de Cameron Highlands eindigen we de reis in Penang, waar we verblijven in een heerlijk hotel met zwembad en uitzicht op zee.

  2149 incl. vliegticket Bekijken
 • 17-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Maleisië Borneo Compleet

  17-daagse individuele rondreis

  In Sabah verblijf je eerst in Kota Kinabalu, daarna reis je naar Selingan Turtle Island, dat voor de kust van Sandakan ligt. Hier ben je getuige van een wonder van de natuur, wanneer zeeschildpadden aan land komen om hun eieren te leggen. Vervolgens breng je een bezoek aan het orang-oetan opvangcentrum van Sepilok en reis je naar de dichtbegroeide jungle aan de Kinabatangan rivier. Tijdens je verblijf in onze lodge, maak je meerdere riviersafari's om de mooiste bewoners van dit deel van Borneo te spotten: dwergolifanten, wilde orang oetans en neusapen. Na het verblijf in deze schitterende omgeving, brengt de privéchauffeur je terug naar de bewoonde wereld van Sandakan, vanwaar je terugvliegt naar Kota Kinabalu.De reis eindigt in een comfortabel driesterrenhotel aan het hagelwitte zandstrand van de Zuid-Chinese Zee.

  3299 incl. vliegticket Bekijken
 • Groepsrondreis Maleisië Hoogtepunten

  16-daagse groepsrondreis

  Deze reis brengt je op de mooiste plekken in Maleisië. Je begint de reis in Malacca met zijn Nederlandse koloniale historie. Vervolgens breng je een bezoek aan de bruisende metropool Kuala Lumpur en reis je naar Taman Negara, één van de oudste regenwouden ter wereld. In de Cameron Highlands zie je enorme theeplantages en je sluit de reis heerlijk ontspannen af op de tropische eilanden Penang en Langkawi.

  2148 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis langs het beste van Maleisië & Borneo

  18-daagse groepsrondreis

  Ga op 18-daagse Rondreis langs het beste van Maleisië & Borneo

  1888 incl. vliegticket Bekijken
 • Rondreis Maleisisch Borneo

  24-daagse groepsrondreis

  Tijdens deze avontuurlijke rondreis door het Maleisische deel van Borneo maak je veel kennis met de plaatselijke bevolking en natuur, deze zijn in een woord geweldig. De overnachtingen bij de Iban in hun traditionele longhouses zijn een onvergetelijke ervaring. We waden door rivieren, wandelen over de Headhunters Trail en je kunt de hoogste berg van Zuidoost-Azië beklimmen. Onderweg heb je grote kans de zeldzame neusapen, varanen, orang-oetans en neushoornvogels tegen te komen. Aan het eind van de reis kun je bijkomen op het tropische eiland Pulau Tiga.

  2598 excl. vliegticket Bekijken