• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Langkawi ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

28 Langkawi reiservaringen en tips

Geweldig

39%

Tof

50%

Wel oké

4%

Niet zo

7%

Vreselijk

0%

  • Profiel Kelly van Kollenburg
    Kelly van Kollenburg op 24-04-2019
    20 landen bezocht • 28 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Erg mooi”

    Langkawi is een van de mooiste eilanden in Maleisie. Het is erg leuk om hier de langkawi brug te bezoeken. Daarnaast zijn eilandhoppen en het geoforest park leuke excursies om te maken. Ook het 3D art museum is heel leuk om te bezoeken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Roy
    Roy op 09-04-2019
    20 landen bezocht • 56 reviews • 24 waarderingen
    4

    “Lekker rustig beginnen”

    Langkawi is een heerlijk laidback eiland. Het is leuk om hier je reis te beginnen. De stranden zijn mooi, in de twee toeristische dorpen is er een hoop keus qua lekker eten en het eiland heeft een paar leuke bezienswaardigheden. De gondel naar het uitzichtspunt is leuk, maar er zijn ook een paar verborgen watervallen die erg de moeite waard zijn!

    Tip: boek een auto met gids en verken het eiland in één dag of maak een tocht door de mangroves. Die laatste voelt wat massaal, maar valt heel erg mee zodra je eenmaal vaart...

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Suus
    Suus op 08-04-2019
    25 landen bezocht • 14 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Mooi Eiland lekker relaxed”

    Heerlijk om uit te rusten op dit eiland. Het eiland heeft mooie stranden en genoeg activiteiten om te ondernemen.
    Zelf vond ik het gaaf om met de kabelbaan omhoog te gaan en de hoge brug over te lopen. Ik ben niet zn held om hoogte maar het uitzicht was super mooi.
    Daarnaast zijn we wezen fietsen, leuk om de natuur in te gaan uitleg te krijgen over de natuur en latex bomen.
    We hebben ook een dagtripje gemaakt naar Koh Lipe, neem de boot naar de haven en na een uurtje varen kom je aan in Thailand. Super mooie snorkellocatie en wat een leuk eiland. Er rijden daar motoren met zijsspan en verder is er geen gemotoriseerd vervoer aanwezig. Erg gemoedelijk sfeertje.

    2 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Niels Verhoeven
    Niels Verhoeven op 30-11-2017
    35 landen bezocht • 28 reviews • 16 waarderingen
    4

    “Paradijselijk niks doen”

    Huur een scooter, struin over het eiland, geniet van de zon, de vriendelijkheid van de mensen en ontdek de minder ontdekte plekjes. Ga zeker naar de weekmarkt en geniet hier van allerlei verschillende delicatessen. Pas op bij iedere weg die je inslaat, je weet nooit waar er onverwachte koeien op de weg staan. Dit eiland is een paradijs en je zult al rust vinden in de zoektocht naar rust. Vergeet alles om je heen en geniet ook van het plat op je rug liggen!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel marjolein
    marjolein op 30-11-2017
    18 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    4

    “Leuk om met scooter te verkennen”

    in eerste instantie waren we van plan om lekker uit te rusten en om het strand te liggen. Helaas had mijn man ooronsteking opgelopen tijdens ons bezoek op de perhentians na ons snorkelavondtuur.
    We hebben daarom besloten om het eiland met een scooter( inhoud cc van een motor) het eiland te verkennen.
    wat was dat gaaf, lekker samen met zn 2en het eiland rondtouren.
    we hebben de vele watervalletjes bezocht en mooie wandelingen gemaakt.
    black sand beach bezocht, leuk maar niet meer dan dat.
    we verbleven in casa fina fine homes, erg netjes en verzorgd, helaas geen ontbijt dat vonden wij wat minder.
    het avondeten was erg lekker we gingen elke avond naar zon hawker heen (zie foto)

    een mooie plek om Maleisie verder te ontdekken.

    (tip; we zijn gekomen met de boot, maar hebben voor 25euro in totaal terug kunnen vliegen met maleisische airlines van langkawi naar kuala lumpur, scheelt enorm veel tijd!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eelco
    Eelco op 27-11-2017
    26 landen bezocht • 26 reviews • 9 waarderingen
    5

    “Heerlijk relaxed eiland”

    Langkawi is een heerlijk relaxed eiland om op het strand bij te komen! Ik zou er zeker een scooter huren (let op rijbewijs en verzekering) om het eiland te verkennen! Met een scooter kan je ook op de meer afgelegen gebieden en strandjes komen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Rachel
    Rachel op 25-11-2017
    21 landen bezocht • 31 reviews • 25 waarderingen
    4

    “Witte bounty baaitjes”

    In tegenstelling tot Penang is Langkawi echt een strandeiland; er liggen veel witte, kleine baaitjes waar je heerlijk kunt vertoeven zonder al te veel toeristen om je heen. Het eiland heeft relatief weinig strand (veel behoort tot de grote resorts) maar met een scootertje kun je gemakkelijk de baaitjes vinden (met maps.me). Er zijn wat leuke bezienswaardigheden (watervallen, kabelbaan etc) maar het is vooral een fijne plek om te relaxen. De hoofdstad is echt niet de moeite waard maar de westkust heeft heel veel leuke kleine dorpjes waar je heerlijk kunt vertoeven.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Amy van Loon
    Amy van Loon op 10-11-2017
    26 landen bezocht • 26 reviews • 13 waarderingen
    4

    “Heerlijk relaxt”

    Tijdens mijn stage in Penang ontvlucht ik de drukke stad regelmatig voor een weekendje Langkawi. Ik verbleef altijd in het Gecko guesthouse. Een leuk hostel met een barretje en een goed plek om in contact te komen met andere backpackers. En nog dicht bij het strand ook!

    Mijn favoriete aciviteiten op Langkawi was het huren van een scooter en dan het eiland gaan verkennen. Ook het eilandhoppen per jetski van Mega watersport is zeker een aanrader, in een klein groepje ga je samen met een gids een aantal van de 99 eilandjes die Langkawi telt bezoeken en dat zonder veel touristen tegen te komen onderweg. Het is flink in de buidel tasten, zeker niet de goedkoopste activiteit maar het is iedere cent zeker waar. En veel leuker dan bijv 20 minuten in de baai op een jetski mogen varen.

    Wil je lekker eten ga dan zeker eens bij restaurant Cactus langs een echte aanrader. De Sate daar is de beste die ik in Maleisië heb gehad.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Milou Brand
    Milou Brand op 10-11-2017
    24 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    3

    “Langkawi, leuk toeristisch plaatsje ”

    Met een binnenlandse vlucht zijn we tijdens onze rondreis door Maleisië naar Langkawi gevlogen. Wij verbleven in een hotel in Pantai Cenang. Lekker aan het strand met een zwembadje erbij, heerlijk! Vergeleken bij andere plaatsen in Maleisië is het hier best toeristisch. Het is erg leuk om lekker over het strand te wandelen naar rustigere plekken. Een aanrader is om naar de Panorama Cable Car te gaan. Eenmaal boven aangekomen heb je een prachtig uitzicht over het eiland.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lianne
    Lianne op 29-10-2017
    23 landen bezocht • 26 reviews • 0 waarderingen
    4

    “Tubotel in Langkawi”

    Ondanks dat wij er maar een nachtje verbleven, vonden wij dit een unieke slaapplaats! In een gekleurde tube aan het water de nacht doorbrengen, echt heel erg tof! Het hostel zelf was ook tof ingericht met veel hangmatten overal en een relaxte sfeer.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Maleisië reis boeken – onze tips!

Top-5 Maleisië reisaanbieders

  1. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  2. ANWB – vertrouwd boeken
    Bekijk aanbiedingen
  3. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Van Verre – individuele rondreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Langkawi reiservaring en tips!

Ben jij in Langkawi geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief