• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Redang ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

2 Redang reiservaringen en tips

Geweldig

50%

Tof

50%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Nathalie Nagtegaal op 30-11-2017

  “Eiland die je alleen in je dromen tegenkomt”

  In de periode dat wij hier waren, waren alle accommodaties op de Perhentians vol. Iedereen raadde ons aan om dan naar Redang te gaan. Er zijn niet veel hotels dus de prijs voor een slaapplek is hier wel hoger. Wij hadden uiteindelijk een bungalow gehuurd voor 4 nachten. We keken vanuit ons bungalow naar het marine park aan de overkant, geweldig uitzicht dus. Rondom het hotel kwam je regelmatig apen en varanen tegen.
  Op de scooter een rondje over het eiland gemaakt, (nou ja er is ongeveer 1 route van de ene kant naar de andere kant). Uiteindelijk bij de ingang van Hilton ons scooter neergezet en verder gaan lopen over het pad dat rechts van de ingang zit. Niemand liep hier, wij waren met zijn 2e, een behoorlijke klim en geen idee waar we terecht kwamen. Stukje door de bosjes heen en het leek wel een film. We deden de bosjes weg en kwamen op een parel wit strand, heldere blauwe zee, palmbomen en geen mens te bekennen. WAUW!!
  Dit is het mooiste strand dat wij ooit hebben gezien tot nu toe. Het is een droom en ik zal dit nooit vergeten

 • Harry Hilberts op 21-02-2017

  “Paradise under the surface”

  Op Redang kom je alleen maar als je bereid bent een package te nemen van 'three days two nights' of iets dergelijks. Het verblijf op Redang lijkt op het eerste gezicht gebaseerd op massatoerisme, dat in banen wordt geleid door de diverse resorts. De prijzen variëren van iets hoger dan elders tot veel hoger, maar dan wel inclusief ontbijt, lunch, avondeten en afternoon tea. Het eten was in ons resort niet bijzonder, maar zal variëren met de prijs. Enige malen per dag word je per megafoon opgeroepen om te gaan snorkelen. Want snorkelen, dat is waar het hier op Redang om gaat. Het kan daarom gebeuren dat je met zo'n 100 mensen van diverse resorts in het water ligt, en dat er voor je neus vissen en moray eels worden gelokt, terwijl de Chinezen in hun zwemvesten om je heen liggen te spartelen. Echter, als je kans ziet om je daaraan te ontworstelen kom je de mooiste stukken koraal tegen die ik in Azie gezien heb. Tel daarbij op dat je vanaf het hoofdstrand, rechts van de door het strand verbonden rots ook zelfstandig het water in kunt, en daar is ronduit prachtig koraal aanwezig, lijkend op de oude screensavers. De grootste verrassing is dan het opzetten van je duikbril terwijl er tussen de benen van alle andere snorkelaars vele kleine rifhaaien rondzwemmen. Op Redang hebben wij een paar van onze mooiste Maleisië onderwater foto's kunnen maken. Maar door de manier waarop is 2 nachtjes meer dan genoeg...

Maleisië reis boeken – onze tips!

Top-5 Maleisië reisaanbieders

 1. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 2. ANWB – vertrouwd boeken
  Bekijk aanbiedingen
 3. Sawadee – groeps- & familiereizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Djoser – groeps- & familiereizen
  Bekijk aanbiedingen
 5. Van Verre – individuele rondreizen op maat
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Redang reiservaring en tips!

Ben jij in Redang geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief