• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Playa del Carmen ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

28 Playa del Carmen reiservaringen en tips

Geweldig

29%

Tof

46%

Wel oké

11%

Niet zo

14%

Vreselijk

0%

  • Profiel Kim Haslinghuijs
    Kim Haslinghuijs op 05-05-2019
    32 landen bezocht • 14 reviews • 16 waarderingen
    5

    “Op en top genieten”

    Elke dag zulk wit strand zien vol met palmbomen is fantastisch. De zee is helder, temperaturen zijn perfect en de pelikanen vliegen om je oren. Op zoek naar een strandvakantie in combinatie met sightseeing en actie? Dan zou ik zo weer voor Playa del Carmen kiezen! Vanuit hier reis je gemakkelijk naar andere mooie plekken zoals Cozumel en de eilanden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lars Maree
    Lars Maree op 26-04-2019
    24 landen bezocht • 26 reviews • 10 waarderingen
    2

    “Geen Mexico-feeling”

    Bij aankomst in Playa del Carmen merkte ik het al meteen: dit geen plek voor een backpacker. De boulevard deed ernstig Amerikaans aan en de touristenlokkers vlogen je al snel om de oren. Wel een fijne plek voor een dagtripje naar Isla Cozumel.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jolien Oomens
    Jolien Oomens op 15-04-2019
    62 landen bezocht • 31 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Heerlijke badplaats”

    Het strand was super mooi wit, met helder blauw water. Er is een leuke hoofdstraat met veel barretjes, restaurants en winkels van bekende merken. Het is ook hartstikke druk met toeristen. Maar goed, dat weet je als je daar naartoe gaat. Wij kwamen om te relaxen op het strand, en daarvoor was het echter perfect.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Japke Doodeman
    Japke Doodeman op 06-04-2019
    42 landen bezocht • 53 reviews • 17 waarderingen
    2

    “Over toeristisch”

    Ik ben op doorreis langs Playa del Carmen gekomen. Als je met een package deal, all inclusive hier bent is het volgens mij een fijne plek om een week op het strand te liggen. Als dag bezoekje kan je Isla Cozumel bezoeken.
    Als backpacker/reiziger heb ik het idee dat de meeste mensen graag snel wegwillen. Teveel toeristen, teveel buitenlandse foodchains, compleet volgebouwd etc.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Rob Kraaijenvanger
    Rob Kraaijenvanger op 12-12-2017
    1 review • 1 waardering
    3

    “rondreis yucatan en cancun”

    wij zijn begonnen met een rondreis yucatan wat prachtig was. Daarna een resort in cancun. Playa del Carmen was wel erg toeristisch als je een rondreis yucatan genoten hebt. Ik adviseer je dus om eerst een fly drive yucatan en dan is playa del carmen daarna als strandbestemming om even uit te rusten prima, wel erg massaal . Dat gevoel hadden we bij de stranden in cancun niet.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel drika
    drika op 30-11-2017
    30 landen bezocht • 27 reviews • 48 waarderingen
    5

    “Lekker relaxen”

    Mexico is prachtig! Wij zijn drie keer naar playa del carmen geweest, twee keer in de zomer en een keer in november. Het strand is echt zo wit als je het je voorstelt, en je kunt er super goed zwemmen. Wij hebben gezwommen, en gesnorkeld en gedoken. Het leven in de zee is mooi om te zien, met het gekleurde koraal, de tropische visjes en kleine zeepaardjes! Playa del Carmen zelf is erg klein, je hebt er enkele winkeltjes, voornamelijk souvernirwinkeltjes, dus dan is het hier wat rustiger. In de avond kun je hier wel mooi uitgaan (clubs op het strand! Blue parrot en coco bongo zijn een aanrader). Wil je meer drukte en beleving? Ga dan naar Cancun, op ongeveer een uur van Playa del Carmen.

    3 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sabine Erkelens
    Sabine Erkelens op 27-11-2017
    11 landen bezocht • 13 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Prachtige witte stranden en veel resorts”

    Playa del Carmen heeft naast de witte stranden ook een azuurblauwe zee. De zee loopt geleidelijk af en zelfs als je diep in het water staat kun je nog de bodem zien, ideaal voor snorkelen dus! Wij verbleven in een resort wat in een villa wijk stond, dit was ook te merken aan de beveiliging bij de ingang van de wijk. Al met al voelde Playa del Carmen heel veilig aan, ook buiten de poorten van de wijk waren de bewoners erg gastvrij en ingesteld op toeristen.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jolijn Tang
    Jolijn Tang op 24-11-2017
    28 landen bezocht • 26 reviews • 19 waarderingen
    4

    “Mooie plek”

    Playa del Carmen is populair onder toeristen, maar daardoor wel heel druk bezocht. Wij hebben er niet zo veel last van gehad. De stranden zijn echt zoals je ze droomt, prachtige witte stranden met heel helder water. Je kunt er heerlijk Mexicaans eten, voor een klein prijsje. Op sommige plekken betaal je wel meer als toerist. Het snorkelen is daar prachtig. Wij hebben veel verschillende soorten vissen gezien en ook nog schilpadden.

    4 waarderingen

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Bart
    Bart op 18-11-2017
    25 landen bezocht • 26 reviews • 11 waarderingen
    5

    “Mooi strand”

    We zijn twee jaar achter elkaar naar Playa del Carmen geweest. De sfeer is erg gemoedelijk en prettig, je kunt hier in de avond nog gewoon over straat lopen. Ook zijn er in de afgelopen jaren steeds meer café's en restaurants bijgekomen, waardoor er voor iedereen wel iets te kiezen valt. Het eten bij de kraampjes is typisch Mexicaans en dan ook een aanrader, maar er zijn ook voldoende andere tentjes. Vanuit Playa del Carmen ben je eenvoudig bij de excursieplekken, zoals Chichen itza en de vele cenotes die Yucatan rijk is. Playa del Carmen vind ik net wat authentieker en minder toeristisch dan Cancun.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel sammy tempels
    sammy tempels op 09-11-2017
    41 landen bezocht • 102 reviews • 133 waarderingen
    4

    “super toeristisch maar leuker dan Cancun”

    Playa Del Carmen is één van de meest toeristische plaatsen in Mexico. Duizenden toeristen komen naar hier om te genieten van zon, zee, strand en grote luxe hotels. het strand is hier dan ook mooi wit en het water azuurblauw. Werkelijk een plaatje! Playa Del Carmen is als toeristen oord gegroeid uit een simpel vissersdorp en op één of andere manier heeft het die gezellige sfeer weten te behouden. In Playa del Carmen vind je geen extreme hoogbouw, geen schreeuwerige neonreclame aan het strand en niet het gevoel dat je over andere toeristen struikelt. De stad is gunstig gelegen. Een grrot aantal Maya steden waaronder Chitzen Itza is gemakkelijk en vlug te bereiken. leuk maar ook zeer druk is x caret. Een soort pretpark waar water centraal in staat. je kan hier zwemmen met dolfijnen en snorkelen in een soort wildwaterrivier snorkelen tussen tropische vissen. Let wel op: tijdens het snorkelen heb ik meer armen en benen van andere zwemmers gezien dan tropische vissen. Mega druk maar toch leuk voor 1 of 2 dagen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Mexico reis boeken – onze tips!

Top-5 Mexico reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties
    Bekijk aanbiedingen
  2. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  3. Local Hero Travel – bijzondere ontmoetingen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Playa del Carmen reiservaring en tips!

Ben jij in Playa del Carmen geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief