Fish River Canyon ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

12 Fish River Canyon reiservaringen en tips

Geweldig

75%

Tof

25%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Karlijn van der Reest
    op 26-11-2017
    12 landen bezocht • 26 reviews • 14 waarderingen
    5

    “Magisch”

    Ik vond de Fish River Canyon heel indrukwekkend. Tentje opgezet op de camping vlakbij en vervolgens genoten van de zonsondergang in de canyon. Biertje mee en genieten van de totale rust en stilte van het gebied. Een hele bijzondere ervaring die ik absoluut nog eens over zou willen doen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Iris
    op 20-11-2017
    47 landen bezocht • 27 reviews • 29 waarderingen
    5

    “Fish River Canyon”

    Ik heb nooit de Grand Canyon in the USA in het echt gezien, maar ik vind de Fish River Canyon erg indrukwekkend. Zeker de moeite van een bezoekje waard. Het uitzicht is absoluut geweldig. Heerlijk om hier een paar uur door te brengen of nog beter, een dag te gaan hiken. Schitterende plek. En de weg ernaartoe is ook erg mooi. Zo verlaten en zoveel ruimte. Er zijn diverse plekken aan de bovenkant van de Fish River Canyon waar je kan picknicken. Heerlijk relaxen, eten en van het uitzicht genieten.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Dick
    op 13-11-2017
    17 landen bezocht • 26 reviews • 13 waarderingen
    4

    “Leukee fotostop”

    Mocht je naar Namibië gaan en in de buurt komen zou ik zeker even een bezoekje aan de Fish River Canyon brengen, maar ik zou er niet speciaal voor naar Namibië gaan. Het is indrukwekkend om te zien en er zijn een aantal uitkijkpunten, maar er zijn niet veel hikes die je kan doen om af te dalen in de canyon, dus als je een paar uitkijkpunten bekeken hebt heb je het wel gezien. Er is voor zover ik begrepen heb 1 meerdaagse trail die je alleen onder begeleiding van een gids kan doen. Deze trail schijnt wel heel erg mooi te zijn met stijle stukken en veel river crossings. Als je deze trail wilt lopen kan dat alleen tussen 1 mei en 15 september en moet je een permit voor deze trail reserveren een jaar van te voren. De Fish River canyon is de op een na grootste canyon ter wereld.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Roy
    op 13-11-2017
    20 landen bezocht • 56 reviews • 24 waarderingen
    5

    “Grand Canyon van Afrika”

    Wat een geweldige locatie! De uitzichten zijn fenomenaal (maar slecht op de foto te krijgen), het is er heel rustig en de natuur is overweldigend. Je kan niet naar beneden (tenzij je er een meerdaagse toch van maakt), maar er zijn wel mooie wandelingen langs de kloof te maken.

    Wij waren er met Franz, een van de guides van onze accomodatie en dat voegt echt wat toe in mijn ogen. Hij weet de mooie plekjes, kan veel vertellen over de achtergrond en het ontstaan van de kloof en zorgt voor een lekkere versnapering. De Fish River Canyon kost veel tijd om te bereiken, maar dat is zo ontzettend de moeite waard!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Paul H.
    op 09-11-2017
    24 landen bezocht • 39 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Mega uitzicht in het niets”

    Een fantastische canyon gesleten in het midden van het uitgestrekte niets. Het is een erg afgelegen gebied, maar zeker aan het begin van je reis erg mooi om te bezoeken, want ook de gehele omgeving is schitterend, met vele springbokken, oryxen en zelfs zebra's.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel J.
    op 08-11-2017
    26 landen bezocht • 40 reviews • 6 waarderingen
    5

    “Indrukwekkend ”

    Prachtig om deze canyon te bezoeken. Samen met de Grand Canyon is dit een van de grootste canyons ter wereld. Er zijn tal van mooie uitkijkpunten waarvan de een nog mooier dan de ander. Wel een flinke tocht vanuit windhoek, maar ik vond het wel de moeite waard. Zeker omdat er op weg naar Fish River Canyon genoeg te zien valt. Wij waren 3 weken in Namibie en dan is het goed te doen om de omweg naar het zuiden te nemen. Indien je korter dan 3 weken verblijft, of de Caprivi strip nog wilt bezoeken, zou ik aanraden om Fish River Canyon over te slaan. Dit scheelt je toch al snel een paar dagen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Roy van Staaij
    op 13-01-2017
    25 landen bezocht • 66 reviews • 19 waarderingen
    5

    “Grand Canyon van Afrika”

    Loop een ronde lang deze canyon over de paadjes langs de afgrond. Wat een geweldig uitzicht! Zorg dat je hier eind van de dag aanwezig bent en geniet van de zonsondergang. Ga nog niet weg, wanneer de zon onder is kleurt de hemel oranje, rood wat echt prachtig is! Het mooiste zicht op zonsondergang heb je vanaf de parkeerplaats, hier staat een verhoging et wat bankjes. Neem iets te drinken mee en geniet!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Henk Sinderdinck
    op 08-01-2017
    22 landen bezocht • 1 review • 0 waarderingen
    5

    “Je wordt er stil van.”

    De titel zegt het al. Het was indrukwekkend. Zowel de oost-als de westzijde van de Fishriver canyon bezocht. Alleen al de reis naar de oostzijde van de canyon was een geweldige ervaring. De laaste 19 km ging, met een gewone auto, in 57 minuten. Je moest door een droge rivierbedding heen rijden. Het uitzicht en de stilte hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Daar voelde ik mij als mens maar een nietig persoon.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Karin
    op 04-12-2015
    35 landen bezocht • 25 reviews • 7 waarderingen
    4

    “De zonsondergang is hier fantastisch!”

    De Fish river canyon is werkelijk een super mooi stukje Namibië! Je hebt hier prachtige vergezichten en kunt hier ook mooi wandelen. Er zijn trails van een paar dagen, dan ga je echt beneden de canyon in. Vanwege tijdgebrek heb ik dat niet kunnen doen en bleef het voor mij bij een wandeling aan de bovenkant van de canyon. En dat was prachtig!!! De zonsondergang is hier magnifiek, de kleuren die dan ontstaan zijn erg mooi en zorgen er voor dat alleen maar nog mooier wordt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Linda op Reis
    op 27-10-2015
    51 landen bezocht • 15 reviews • 3 waarderingen
    5

    “Eén van de mooiste plekjes in Namibië”

    Fish River Canyon is echt geweldig! Mooi uitzicht over de canyon en leuk om een stukje langs de canyon te lopen. De zonsondergang is er ook magnifiek!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Namibië reis boeken – onze tips!

Top-5 Namibië reisaanbieders

Deel jouw Fish River Canyon reiservaring en tips!

Ben jij in Fish River Canyon geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?