• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Spitzkoppe ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

6 Spitzkoppe reiservaringen en tips

Geweldig

67%

Tof

33%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Saskia Zwaard op 13-04-2019

  “Klimmen en klauteren”

  Ga kamperen in het park naast de Spitzkoppe berg! De campingplekken zijn super groot en het voelt alsof je het hele gebied voor jezelf hebt. Je kan zelf de rotsen op lopen, een wandeling maken en de mooie zonsondergang bekijken. Bij je kampeerplek heb je alleen een soort Dixi om naar de wc te gaan. Bij de ingang van het park (+- 5 km rijden) hebben ze wel toiletten en douches.

 • Dick op 13-11-2017

  “Bijzonder natuur, kamperen naast grote rotsformaties”

  Het deed me ergens wel een beetje denken aan Ayers Rock in Australie. Grote afgeronde rotsen die hoog ineens boven de grond uit komen. Er zijn een aantal bezienswaardigheden rondom deze rots welke je zelfstandig of sommige verplicht met gids kunt bezoeken. Daarnaast zijn er een aantal kampeerplekken verdeeld rondom de rots. Het is echt magisch om hier te slapen tussen de rotsen met heel mooi uitzicht op de rots (die mooi oranje kleurt tijdens zonsondergang) of wijdse omgeving. Je mag zelf je plek uitzoeken, en wie het eerst komt wie het eerst maalt. Echt een back-to-basic gevoel daar!

 • Laura van der Heijden op 24-10-2017

  “Back to basic in een geweldig landschap”

  Kamperen is een echte aanrader in Namibië. Bij Spitzkoppe is het wel heel primitief, geen stromend water, geen wc etc. Maar ook dat is een bijzondere ervaring! S avonds lekker naar de sterren kijken en s ochtends wakker worden tussen de rotsen en niets anders. Zorg wel dat je zelf genoeg water meeneemt want dat kun je uiteraard ook niet kopen hier.

 • Daisy Dorssers op 19-10-2017

  “Magisch spitzkoppe ”

  Absolute aanrader voor je reis naar Namibië! Ik zou er niet graag kamperen, dat is echt back to basic. Maar ik zou het zeker nog een keer bezoeken! Fantastisch mooi, we waren er bijna alleen. Eerst naar de rockpool, lekker klimmen en klauteren. Niet moeilijk. Daarna door naar de rock bridge!

 • Minke Smits op 28-04-2017

  “Slapen te midden van bijzonder natuur! ”

  Spitzkoppe is een gebied dat regelmatig overgeslagen wordt tijdens een rondreis door Namibië, simpelweg omdat Sossusvlei en Etosha veel bekender zijn. Super zonde als je het mij vraagt, want het is een geweldig gebied! Met je huurauto offroad rijden tussen de rotsen en over slingerwegen is een super ervaring. En dan vervolgens, zo aan het eind van de middag, een plekje zoeken om te overnachten. Heel basic, zonder elektriciteit, zonder stromend water en met wellicht een hokje gemaakt van gaas wat dan je toilet zal zijn, in de buurt. Erg gaaf om 's avonds in je tent te kruipen en om je heen helemaal niets te horen. Spitzkoppe is echt 'The Middle of Nowhere'!

 • Roy van Staaij op 13-01-2017

  “Buiten slapenin Spitzkoppe”

  Op onze camping, geen stromend water en alleen een long drop wc, Back to Basic dus! Een prachtige omgeving waar rotsen hier en daar uit de grond komen, prachtige natuur en veel klein wild te spotten. Maak een wandeling en houd je ogen goed open! Hier hebben wij onze tent niet opgezet en buiten geslapen, wat een ervaring! Lekker verkoelend windje, en duizenden sterren in de lucht, overdag maar ook 's nachts een prachtige plek!!

Namibië reis boeken – onze tips!

Top-5 Namibië reisaanbieders

Deel jouw Spitzkoppe reiservaring en tips!

Ben jij in Spitzkoppe geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief