• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Addo Elephant National Park ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

20 Addo Elephant National Park reiservaringen en tips

Geweldig

45%

Tof

45%

Wel oké

5%

Niet zo

5%

Vreselijk

0%

  • Profiel wil
    wil op 11-11-2017
    37 landen bezocht • 30 reviews • 9 waarderingen
    5

    “Super”

    Wij bezochten het park in mei 2017. we verbleven in een hotel vlakbij het park en reden met eigen auto. We hebben de hele dag door het park gereden en waren (bijna) te laat bij de uitgang. We werden echter gespot door rangers, die dat bij de medewerkers van de in/uitgang meldden. We hadden een prachtige dag en zagen veel wilde dieren, vooral olifanten en zebra's. de olifanten liepen naast de auto mee.
    Superdag.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel wendy
    wendy op 08-11-2017
    17 landen bezocht • 26 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Olifanten overal”

    Het addo elephant park is gaaf. Overal zie je olifanten. Het is een mooi onderhouden park en ziet er weer heel anders uit dan het Kruger park. Je kunt in het park gemakkelijk met je eigen auto rondrijden. Wij sliepen in rondavels, aan een meer. 's avonds zie je de olifanten rondom de plas water drinken, wat erg gaaf is. Wel waren de huisjes iets verouderd en was het restaurant in het park ook niet fantastisch. Maar het uitzicht vanuit je huisje maakt ene hoop goed.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ilona Broer
    Ilona Broer op 05-11-2017
    11 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    2

    “Weinig dieren gezien”

    Dit was het eerste dierenpark dat wij in Zuid-Afrika aandeden, helaas hebben wij hier weinig dieren kunnen ontdekken, naast een paar olifanten en een eenzame leeuw met halsband hebben wij verder niks gezien. Ik hoor van veel toeristen dat zij dit park juist aanraden omdat het minder druk en toeristisch is dan Kruger park, maar mijn aanrader is toch om naar Kruger National Park te gaan en dit park lekker over te slaan. Wij hebben in Kruger park echt veel meer dieren gezien, die veel gelukkiger oogden.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Maaike
    Maaike op 02-11-2017
    24 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    5

    “Wat een ervaring!! ”

    In Addo hebben wij zelf gereden. Dat was zo gaaf! Addo is niet zo heel groot, wat het overzichtelijk maakt. Maar dat betekent niet dat je er sowieso dieren ziet, je moet echt op zoek, dat is erg leuk. Naar olifanten hoef je niet veel te zoeken, die staan soms gewoon midden op de weg, waardoor er file ontstaat. Zo bijzonder als die grote dieren vlak naast je auto lopen..

    In Addo kun je overnachten in tenten of lodges, wat echt heel erg leuk is. Dan kun je als je wakker wordt dieren voor je tent zien staan. Ook organiseren ze vanuit het kamp paardrijtochten of night-drives, en je kunt heerlijk eten in het restaurant.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jeffrey
    Jeffrey op 28-10-2017
    22 landen bezocht • 13 reviews • 2 waarderingen
    4

    “olifanten, olifanten, olifanten”

    Eerder ben ik in het Kruger park geweest. voor mijn gevoel is de kans op het spotten van verschillende dieren hier groter. Addo park voelde echter veel relaxter en minder druk/ toeristisch aan. Heel veel olifanten gezien en hierbij ook even wat benauwde momenten gehad toen we ingesloten waren met onze auto. Een must om te bezoeken als je de tuinroute gaat rijden. mijn tip: boek op tijd de avondsafari.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Melissa Hensbroek
    Melissa Hensbroek op 26-10-2017
    22 landen bezocht • 25 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Olifanten genoeg!”

    Zeker een leuke ervaring om te doen. Wij hadden een eigen auto. Onze zoon was toen anderhalf. Wel veel autorijden natuurlijk zo’n dag. Daarom was 1 dag genoeg met klein kind. Eigenlijk alles ook wel gezien op de tijger na. Je kwam soms ook niemand tegen in het park dat maakt het leuk. Ergens staan waar alleen wij waren. En Soma natuurlijk ook ket hele groepen. Want ja als er een jeep stopt met gids weet je dat ze ergens op wachten of dat ze iets zien.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Eri
    Eri op 25-10-2017
    37 landen bezocht • 45 reviews • 66 waarderingen
    5

    “Nog meer olifanten!”

    Wat hebben wij genoten van ons verblijf met ons gezin in het addo elephant national park. Op eigen houtje rond rijden en dieren spotten. Vanaf je veranda de zonovergoten natuur in kijken en de wilde dieren voorbij zien komen. En niet te vergeten een fanatstische ranger die we meenamen in onze auto en die precies wist te vertellen waar de dieren waren en alles leuke deatils had over ieder dier. De Hop on Hop off ranger! Geweldig!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Charlotte Willem
    Charlotte Willem op 23-10-2017
    20 landen bezocht • 26 reviews • 7 waarderingen
    4

    “Super ervaring”

    Super om met je eigen auto het park over te rijden. De dieren lopen letterlijk langs je auto. Het leuke is dat je de vrijheid hebt om ergens te blijven staan zo lang als je wilt. De huisje zijn wat verouderd en soms vies. En ook de eetgelegenheid op het park vonden wij tegenvaller. Desondanks absoluut de moeite waard. Pak vooral ook de game drive van het park mee.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jolanda van Efferen
    Jolanda van Efferen op 23-10-2017
    22 landen bezocht • 40 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Olifanten”

    Heel veel olifanten dus! We hebben zelf door het park gereden (zonder ranger) en dit was goed te doen. De wegen zijn er erg goed, je hebt geen speciale auto nodig. Het blijft bijzonder om zo dicht bij zulke mooie dieren in het wild te kunnen komen. Het park zelf is erg groot, wij hebben hier twee dagen rondgereden.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Sander
    Sander op 20-10-2017
    55 landen bezocht • 58 reviews • 20 waarderingen
    4

    “Naam doet zijn eer aan + meer wildlife”

    Dit was ons eerste safaripark in Zuid-Afrika en was geweldig om met je eigen huurauto doorheen te rijden. In het begin van het prak kwamen we gelijk al een paar losse olifanten tegen, maar later kun je hele kuddes zien op de open vlaktes. Handig om je trip zo te plannen dat je het park verlaat via een andere uitgang dan waar je bent binnengekomen dat scheelt je onnodige kilometers.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Zuid-Afrika reis boeken – onze tips!

Top-5 Zuid-Afrika reisaanbieders
  1. TUI – fly-drives & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  3. Local Hero Travel – bijzondere ontmoetingen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Van Verre – individuele rondreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Addo Elephant National Park reiservaring en tips!

Ben jij in Addo Elephant National Park geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief