• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Sihanoukville ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

15 Sihanoukville reiservaringen en tips

Geweldig

7%

Tof

27%

Wel oké

13%

Niet zo

20%

Vreselijk

33%

  • Freya de Weijer op 09-05-2019

    “Overslaan als je het mij vraag”

    Een grote bouwput toen wij er waren. Er worden door Chinezen allerlei grote resorts en casino's gebouwd. Gebruik deze plaats enkel om op de boot naar Koh Rong te stappen. Koh Rong daarentegen is een fantastisch eiland en zeker de moeite waard!

  • Freya de Weijer op 02-05-2019

    “Blijf hier vooral weg!”

    Sihanoukville is enkel een plaats waar je hooguit 5 minuten wil blijven om je overstap te maken naar de Eilanden. Het is is Sihanoukville vies, ongeorganiseerd en je hebt al gauw veel geluidsoverlast. Een echte afrader om te overnachten.

  • Patrick van der Linde op 27-04-2019

    “Een afrader”

    Vroeger zou Sihanoukville een ontzettend hip plaatsje geweest moeten zijn. Die tijden zijn duidelijk vervolgen. De Chinezen investeren er enorm veel geld in grote casino's. Ik vond hierdoor de sfeer niet aangenaam. Als je naar Koh Rong of Koh Rong Samloem wilt zal je wel door Sihanoukville moeten. Dan moet je maar bij jezelf bedenken dat je een unieke ervaring gaat meemaken. Of het nou een leuke ervaring is dat weet ik niet.

  • Nicole op 13-04-2019

    “Enkel doorgangsplek naar de eilanden”

    Sihanoukville zit vol met feesttenten, luxe hotels en casino's. Voor mij had het weinig sfeer en ik vond het er druk, vies en stinken. De enige reden om hier te zijn, is om de boot te pakken naar de eilanden Koh Rong of Koh Rong Sanloem. Daar is het rustiger en zijn de stranden net zo prachtig. Zeker als je weinig tijd hebt, zou ik Sihanoukville overslaan. Kampot en Kep zijn veel leukere en authentiekere kustplaatsjes.

  • marjolein op 30-11-2017

    “Mooie stranden”

    we verbleven hier in laagseizoen en het was daardoor erg rustig.
    we vebleven in het golden sand hotel, was prima en goed ontbijt.
    shinoukville heeft prachtige stranden en hebben hier ook lekker genoten na al dat rondreizen. leuke en lekkere eettentjes aan het strand.
    voor 8 euro per uur heb ik genoten van heerlijke massages.

    buiten de stranden was er niet veel te beleven maar heerlijk om tot rust te komen!

  • Bartek vds op 21-11-2017

    “Party party party”

    In Sihanoukville is niet heel veel te beleven behalve het strand en de clubs. Maar je kan hier wel goed naar het strand en naar de clubs dus als je daar een paar dagen zin in hebt in je rondreis door Cambodja moet je dit zeker doen!

  • Charlotte op 28-10-2017

    “Dagje aan het strand”

    Stop zeker eens in Sihanoukville op je doorreis in Camboja. Zelf had ik te weinig tijd om de eilanden te verkennen maar ook aan het strand zal je veel backpackers ontmoeten. Je kan er feesten op het strand tot de vroege uurtjes.

  • Myrthe Schudy op 27-10-2017

    “Don't. Just don't.”

    Sla Sihanoukville over en neem gelijk de boot naar een van de eilandjes. Vieze stad, het eten is niet binnen te houden en alles extreem overprised. Leuk stadje voor backpackers maar de Chinezen zijn het aan het verpesten met hun mega resorts langs de kustlijn.

  • MarleenenThomas op 20-10-2017

    “Fijn voor paar dagen strand”

    Wij keken onze ogen uit in Sihanoukville! Heeft wel iets van een Lloret de Mar van het oosten, maar dan veel kleinschalliger. Heerlijk strand (wel veel zwerfhonden) veel restaurants en guesthouses ed. Ook leuk om naar de markt van Sihanoukville te gaan (ligt een eindje verder op, neem een tuctuc of taxi!). Wij leefden in iets ander ritme dan de meeste jongeren aldaar. Die einde van de middag/ begin van de avond gingen tukken voordat zij uitgingen. Waardoor het rond 19.00 heel relaxt en rustig in de restaurants is (voornl westerse menukaarten). Strandtenten waar veel beachparty's en fullmoon party's gegeven worden zijn tot 22.00 uitgestorven. Uitgaansleven begint laat. Prima plek om paar dagen op het strand te liggen en als uitvalsbasis naar de eilanden voor de kust. Verwacht er verder geen cultuur oid!

  • Roy van Staaij op 14-01-2017

    “Gezellig stadje voor kort verblijf”

    Niet veel te doen, lekker op het strand liggen en lekker eten in de straat met vele restaurantjes. Aan de Serendipity pier als je aan komt lopen rechts zit een goed restaurantje, heerlijk broodje tonijnsalade en kebab op! Wij kwamen rond 19.00 uur aan in Sihanoukville, hebben gegeten, geslapen en zijn de volgende ochtend om 9.00 uur vertrokken naar Koh Rong Sanloem. Ideale relxaxte stad om door te reizen.

Cambodja reis boeken – onze tips!

Top-5 Cambodja reisaanbieders
  1. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  2. ANWB Vakanties – vertrouwd boeken
    Bekijk aanbiedingen
  3. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Sihanoukville reiservaring en tips!

Ben jij in Sihanoukville geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief