• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Gili Eilanden ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

75 Gili Eilanden reiservaringen en tips

Geweldig

41%

Tof

48%

Wel oké

8%

Niet zo

0%

Vreselijk

3%

  • Profiel Naomi
    Naomi op 21-05-2019
    13 landen bezocht • 16 reviews • 32 waarderingen
    5

    “Snorkelen met zeeschildpadden op Gili Air”

    Vanuit Padang Bai in Bali kun je met de fastboat naar de Gili eilanden. Met deze snelle boten duurt het ongeveer 3 kwartier. Je kunt ook met de langzame grote veerboot gaan, dit kost veel minder (ongeveer €2) maar is veel langzamer en ook minder veilig. Wij kozen voor Gili Air, lekker releaxt eiland aangezien wij niet zo van het feesten zijn. Aangekomen worden je koffertjes in het zand gezet en staat een paard en wagen klaar om je naar het hotel te brengen. Er rijden geen auto's, wel een hoop fietsen, die je uiteraard ook kunt huren. Je kunt super snorkelen in het heldere blauwe water en je ziet zelfs zeeschildpadden. Dit is echt een super ervaring! Huur zeker een hutje vlakbij het strand zodat je het releaxte beachlife ervaart. Wij gaan zeker terug!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Reizende Annie
    Reizende Annie op 13-05-2019
    23 landen bezocht • 15 reviews • 4 waarderingen
    3

    “Prachtig. Maar ook druk..”

    Wij zijn naar Gili Trawangan geweest. Ontzettend mooi maar ook erg druk. Het eiland kan het massa toerisme duidelijk niet aan want overal ligt troep. Daarnaast rijden er geen auto's maar paard met wagen. Ik vond sommige paarden er wel erg afgebeuld uitzien, niet leuk voor een dierenvriend.

    Daarnaast is de omgeving wel prachtig. Wij hebben hier gedoken en dat is echt een aanrader hier! Wij doken bij Mango Dive resort, een aanrader om ook te slapen. Qua eten vonden wij de avondmarkt erg gezellig. Keuze genoeg om lekker in buffet style te eten.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Shanna de Klerk
    Shanna de Klerk op 12-05-2019
    41 landen bezocht • 13 reviews • 7 waarderingen
    4

    “Mooi duiken”

    Wij hebben op de Gili eilanden ons duikbrevet gehaald. De duikschool was overdag erg gezellig en professioneel! Echter had het tevens een hotel en bar, waar 's avonds de duik instructeuren flink aan het door-tanken waren. De wateren rond de eilanden waren bij ons erg schoon, maar heb wel ook een hoop foto's gezien van een hoop plastic. Wij waren op het grootste eiland waar lekker gefeest werd en met een fiets kan je het hele eiland in een halve dag rondfietsen, erg leuk en relaxt!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Willem
    Willem op 10-05-2019
    26 reviews • 5 waarderingen
    4

    “Relaxen”

    Alhoewel het een leuke plek is om te duiken, staat deze onderwaterwereld niet in onze top 3. De zeeschildpadden zijn daarentegen wel goed vertegenwoordigt en ook goed te spotten met snorkelen. Het zijn toeristische eilanden, maar dat is voor een paar dagen niet erg. Hierdoor is er veel aanbod aan restaurantjes en overnachtingen voor elk budget.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Kay Roedelof
    Kay Roedelof op 01-05-2019
    35 landen bezocht • 42 reviews • 29 waarderingen
    4

    “Gili Air”

    Oh, Gili :D
    Tijdens mijn 3 weken reis in Bali heb ik Gili Air aangedaan.
    Beetje zon, beetje regen, maar wat een leuk eiland!! Erg local nog, overdag superchill, niks moet alles mag.
    Maar 's avonds hangt er een erg leuke vibe aan de zuidwestkant van het eiland. Leuke outdoor lounge bars met zitzakken. Prachtige zonsondergang, en zelfs een vuurshow.
    De stranden vond ik eerlijk gezegd tegenvallen in de periode dat ik er was (maart), maar dit heeft niks afgedaan aan de relaxte sfeer die het eiland heeft. Echt tot rust gekomen!

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Rianne
    Rianne op 01-05-2019
    22 landen bezocht • 13 reviews • 10 waarderingen
    4

    “Gili T”

    Als je jong bent en van duiken én een feestje houdt is dit de pace to be. Blauw water, gezellige restaurantjes, schildpadden én genoeg barretjes om je te vermaken. Er hangt een heerlijke sfeer op dit eiland.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Ellen
    Ellen op 25-04-2019
    17 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    5

    “Heerlijk om bij te komen”

    Dit is echt een goede plek om bij te komen, maar ook om savonds nog een feestje te vieren. Overdag relaxen op het strand of een massage nemen. En savonds zijn er genoeg restaurants en cafe's.
    Het snorkelen is mooi, maar helaas zie je de sporen van het toerisme wel, heel veel dood koraal. Andere mensen die wij daar ontmoet hebben vertelde dat dit met het duiken veel mooier is.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Robbin
    Robbin op 18-04-2019
    20 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Bounty”

    De gilt's zijn ware bounty eilandjes. Erg leuk vonden wij de openlucht bioscoop op Gili Trawangan. Ook erg leuk om een middag een rondje om het eiland te wandelen. De lokale markt is een fijne plek om verse vis te eten. Gili Air en Gili Meno zijn wat rustiger dan Trawangan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Thom
    Thom op 15-04-2019
    57 landen bezocht • 27 reviews • 2 waarderingen
    5

    “Heerlijk genieten”

    Fietsend het eiland rond, snorkelen en zwemmen met zeeschildpadden, lekker uit eten, chillen op het strand, schommelen in de zee, duiken en een kamer vol met kakkerlakken. Een kleine sfeerimpressie van Gili Trawangan!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Suus
    Suus op 08-04-2019
    25 landen bezocht • 14 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Gili Trawangan paradijsje”

    Een bezoekje aan Gili stond op mn lijstje omdat ik het grappig vond dat het niet gemotoriseerd was en er alleen paard en wagens rijden. Het geeft een heel authentiek sfeertje, Huur een fiets en fiets een rondje eiland, rust lekker uit op een gave plek langs het strand want wat heb je mooi uitzicht. En neem een duik met je snorkelset om af te koelen. Top locatie om te snorkelen grote kans dat je zeeschildpadden tegenkomt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Indonesië reis boeken – onze tips!

Top-5 Indonesië reisaanbieders
  1. TUI – zonvakanties & rondreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Van Verre – individuele rondreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  3. Local Hero Travel – bijzondere ontmoetingen
    Bekijk aanbiedingen
  4. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen
  5. Djoser – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Gili Eilanden reiservaring en tips!

Ben jij in Gili Eilanden geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief