• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Taman Negara ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

16 Taman Negara reiservaringen en tips

Geweldig

50%

Tof

31%

Wel oké

19%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

 • Katinka Kosters op 30-10-2017

  “Oudste regenwoud ter wereld”

  Mijn eerste ervaring met de jungle jaren geleden is de Taman Negara! Het is er broeierig en klam maar prachtig aan het water. Ik kan mij herinneren dat je er roti pannenkoeken kan eten bij een van de tentjes bij de rivier. Je kan makkelijk op eigen houtje een hike maken en de touwbrug beklimmen. Ook worden er verschillende tourtjes aangeboden voor boottochten.

 • Rene H op 21-10-2017

  “Mooi, oud regenwoud”

  De rit met het bootje naar het regenwoud toe was geweldig. Onderweg zagen we buffels en overal was het groen. Het park zelf was niet super bijzonder. Wel mooie natuur, maar veel paden waren helemaal aangelegd, niet heel avontuurlijk meer.
  Een tripje naar Latah Berko met een boot is wel aan te raden.

 • Myrthe Warmenhoven op 25-03-2017

  “Was mooi, maar viel tegen”

  Wij zijn op eigen gelegenheid hier een dag naar toe gegaan. Vrienden van ons gingen dezelfde dag mee met een 1daagse tour door het park. De wandelpaden staan duidelijk aangegeven dus je kan het prima op eigen gelegenheid doen. Het viel ons eerlijk gezegd een beetje tegen. De natuur was mooi, maar niet extreem bijzonder. Ons hoogtepunt van de dag was dat wij toevallig een slang de boom in zagen klimmen. De paden waren op het einde erg slecht doordat het veel had geregend. Hierdoor werd het voor ons een soort jungletocht met klauteren door de modder, waar je als je weer terug bent om kan lachen, maar op dat moment minder. We hadden spijt dat we misschien niet de tour hadden gedaan, misschien had dat leuker geweest.

  Toen wij onze vrienden spraken aan het einde van de dag, bleek dit niet het geval. Hun dag was rampzalig geweest. Zij hadden dezelfde route als ons gelopen en werden rond lunchtijd ergens afgezet. Daar moesten ze wachten, achteraf bleek dat 3 uur in totaal te zijn geweest. Toen ze met de organisatie belde of er nog iets ging gebeuren werden ze weggedrukt. Ze konden niets anders doen dan wachten. Achteraf is het allemaal goed gekomen, maar zonde van het geld wat ze er voor betaald hebben! Ook zij vonden het, door die negatieve ervaring van de tour, niet de moeite waard. Vrienden die in Singapore waren die enkel heen en weer wilde reizen voor dit natuurgebied, hebben wij afgeraden.

  Misschien was het net een vervelende samenloop van omstandigheden en hadden wij net pech, maar ik zou het alleen aanraden als het toevallig op de route ligt van je rest van je reisplan.

 • linda op 16-02-2016

  “Leuke trip”

  3 dagen 2 nachten hier geweest. Eerst 3 uur varen met een bootje dwars Door het eeuwenoude regenwoud wat echt prachtig was en ik heb enorm genoten van het boot tochtje daar waar andere mensen liepen te zuchten en steunen.... Wij zaten in een vrijstaand huisje wat heel simpel was ingericht maar het was voor de plek waar je zat prima. Een aantal mensen liepen te klagen dat er ratten keutels in hun huisje lagen....ten eerste kom je daar in hun leef omgeving en niet andersom en ten tweede waren ze niet van ratten maar van eekhoorntjes en dat maakt het dan in een keer een stuk minder erg.... We hebben de jungle safari by night gedaan samen met nog 450 Chinezen...was een aanfluiting maar toch nog een vogelspin en schorpioen gezien. Het eten op de drijvende bootjes is erg gezellig en je zit bij wildvreemde aan tafel. Bier krijgen is hier een probleem...als je aan de dorp kant staat dan moet je helemaal naar achteren lopen daar zit een winkeltje waar je bier kan krijgen. We hebben ook de loopbruggen tocht gedaan wat een erg leuke activiteit was. De bruggen hangen hoog in de boom dus voor sommige mensen erg spannend. Smiddags bij de stam wezen kijken en hun gebruiken geleerd. Verder een beetje gerelaxed en de volgende dag weer 3 uurtjes terug varen. Het was een leuke trip.

 • Geert-Jan Telkamp op 10-01-2016

  “Zeeeeeeer vet! ”

  Ga van de gebaande paden en ervaar dit geweldige stuk natuur. Www.bruinenblond.nl!

 • Jenny Schepers op 03-01-2016

  “Mijn mooiste reis ooit”

  Werkelijk adembenemend mooi!! In een gezellig jungle huisje genieten van de geluiden en het zien van alle mooie dieren. Er lopen daar bijvoorbeeld Tapirs en apen in het wild. De nacht jungle tour is wel echt heel leuk. Je ziet er alle soorten insecten en slangen. Gezellig eten aan de drijvende restaurantjes ook een aanrader.

Maleisië reis boeken – onze tips!

Top-5 Maleisië reisaanbieders

 1. Riksja Travel – zelf samenstellen
  Bekijk aanbiedingen
 2. ANWB – vertrouwd boeken
  Bekijk aanbiedingen
 3. Sawadee – groeps- & familiereizen
  Bekijk aanbiedingen
 4. Djoser – groeps- & familiereizen
  Bekijk aanbiedingen
 5. Van Verre – individuele rondreizen op maat
  Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Taman Negara reiservaring en tips!

Ben jij in Taman Negara geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief