• Uitgebreide reisinformatie
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Tips & ervaringen van reizigers!

Casablanca ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

5 Casablanca reiservaringen en tips

Geweldig

0%

Tof

20%

Wel oké

20%

Niet zo

60%

Vreselijk

0%

 • Ewout Vrolijk op 24-05-2019

  “Erg mooi, maar toch ga ik niet terug”

  Heb deze stad, die bekend staat om de vele witte gebouwen, een keer bezocht. In het centrum heb je de oude markt waar veel dingen te koop zijn. Tevens is daar ook de grote moskee, wat ik indrukwekkend vond. Zal niet snel apart hier heen komen voor steden trip maar als je toch in de buurt bent vind ik wel het bezoeken waard.

 • Tara Jansen op 24-04-2019

  “De moskee is mega indrukwekkend”

  Als je casablanca bezoekt is het bezoeken van de Hassan II mosque 10,000x waard. Het meest indrukwekkende waar ik ooit ben geweest door de grootte en de lokale materialen waarvan het is gemaakt. Een tour moet je zeker boeken, alleen het museum dat erbij hoort is het niet waard om te bezoeken. Ook kan je heerlijk vis eten in Casablanca aangezien het aan de kust ligt. Voorderest is het voornamelijk een business stad en niet veel te doen.

 • Kelly van Kollenburg op 24-04-2019

  “Vieze stad”

  Cassablanca is erg vies en dat is nog eens extra goed te zien op de witte gebouwen. Zeker niet aan te raden. Alleen de boulevaard en de stranden zijn mooi. Voor een strand vakantie is de stad wel geschikt.

 • Nikki Janssen op 10-04-2019

  “Moskee is prachtig”

  Mijn score geef ik niet voor de Hassan II moskee, die zou echt 5 sterren krijgen. Maar buiten de moskee valt de stad tegen en vonden wij het vooral weer snel wegwezen. Er hangt geen prettige sfeer, op straat echt een minder veilig gevoel. Bezoek dus vooral wel de moskee, maar reis daarna weer snel door naar veel mooiere en fijnere steden in Marokko zoals Marrakech, Rabat, Fez en Meknes.

 • Elisah Oomen op 29-11-2017

  “Viel een beetje tegen”

  Ik vond Casablanca een beetje een tegenvaller, na het prachtige Marrakesh. Eén van de grote bezienswaardigheden van Casablanca, was het grote plein met een toren erop. Deze toren is van de moskee. Van binnen was de moskee gelukkig best wel mooi. De markt was best prima, maar ook weer niet in vergelijking met Marrakesh. Als ik terugga naar Marokko, dan wordt het niet nog een keer naar Casablanca. Dan ben ik eerder benieuwd naar Fez.

Marokko reis boeken – onze tips!

Top-5 Marokko reisaanbieders

Deel jouw Casablanca reiservaring en tips!

Ben jij in Casablanca geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief