Dalat & de Easy Riders ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

25 Dalat & de Easy Riders reiservaringen en tips

Geweldig

52%

Tof

48%

Wel oké

0%

Niet zo

0%

Vreselijk

0%

  • Profiel Robert
    op 21-05-2019
    14 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Saaie stad maar prachtige natuur”

    De stad zelf is niet veelzeggend en eerder vies te noemen. Een scootertocht naar de Elephant waterfalls maakte echter veel goed! Het is even klauteren (zeker niet geschikt voor minder validen) om uiteindelijk bij de waterval te komen, maar dan sta je er letterlijk onder. Wat een gave ervaring! Zeker langs gaan tijdens je reis, maar 1 nacht meer dan voldoende!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marthe Joosten
    op 02-05-2019
    20 landen bezocht • 26 reviews • 13 waarderingen
    4

    “Maze Bar en Crazy House”

    Ik bezocht Dalat zelf met de scooter op doorreis door Vietnam. Je kunt echter ook ervoor kiezen om te gaan met de easy riders, achterop een motor. Het is een leuk stadje, met originele barretjes. Bijvoorbeeld het verrassende Maze Bar. Een labyrint waar je je doorheen moet worstelen over verschillende etages, om op een super gezellig rooftop terras aan te komen waar je goed een avondje kunt slijten. Erg origineel versierd doolhof.
    Ook het Crazy House is een bezienswaardigheid. Een soort klein Efteling-achtig complexje waar je ook kunt overnachten. Geen attracties overigens, maar wel leuk aangekleed.
    Tip voor een leuk hostel: Cozy Nook. Hier wordt vaak gezellig samen gegeten voor een prikkie.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Barbara Martens
    op 27-04-2019
    20 landen bezocht • 26 reviews • 10 waarderingen
    5

    “Locals laten je het échte Vietnam zien!”

    In heel Vietnam kun je er eigenlijk voor kiezen om 'gebruik' te maken van Easy Riders: van A naar B bij locals achterop de motor! Zeker een aanrader, want zij weten juist de leuke plekjes en kunnen je vanalles vertellen! Zo kwam ik uit in o.a. Dalat. Helaas was het oud & nieuw in Vietnam, waardoor het erg rustig was in Dalat en zo ongeveer alles was gesloten... Gelukkig zat ik in een fijn hostel met 'familydiners' en kon een Canyoning tripje wel door gaan: abseilen van rotsen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Laura Oude Vrielink
    op 26-04-2019
    23 landen bezocht • 28 reviews • 9 waarderingen
    4

    “De mooiste watervallen”

    Dalat is een super toffe plek in Vietnam. Als je een scooter huurt dan kun je de mooiste watervallen bezoeken. Wij hebben in twee dagen in totaal 5 watervallen bezocht. Het was af en toe een behoorlijk stukje rijden, maar dat maakte de natuur waar je door heen rijdt meer dan goed. Bezoek ook zeker even het winkelcentrum in Dalat. Je vind hier een heuse scooterparkeerplaats. Super leuk om te zien.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Herma Luiten
    op 14-04-2019
    27 landen bezocht • 23 reviews • 7 waarderingen
    5

    “Gave plek! Zeker niet overslaan!”

    Dalat is echt een hele fijne plaats. Het is er anders dan in andere plaatsen en voegt echt iets toe aan je reis door Vietnam. Het is er een stuk koeler (wij hadden er in september een lange broek en op de motor ook een jas aan). Ook lekker om even te ontsnappen aan de hitte dus! We zijn hier 2 nachten gebleven. De omgeving is er prachtig. Wij huurden Easy Riders en hebben een waanzinnige dag gehad. Niet alleen geniet je van de omgeving, je leert ook ontzettend veel over de cultuur. Onze Easy Riders spraken goed Engels en je kon ze alles vragen. Bovendien reden ze voorzichtig en voelde ik me geen moment onveilig. De uitzichten zijn geweldig, we bezochten een aantal watervallen, maar ook een koffieplantage, zijdefabriek en bloemenkwekerij. Het was echt een topdag, zeker doen!

    Verder kun je in Dalat met een kabelbaan omhoog naar een tempelcomplex (Truc Lam Pagoda). Onderweg geniet je van mooie uitzichten en rond de tempel zijn mooie tuinen. Dalat staat ook bekend om het Canyoning, al hebben wij dat niet gedaan. Super vriendelijke mensen ook. We waren in een restaurant met vooral locals en de kaart was niet in het Engels, werden superfijn geholpen. En onze gastvrouw had iedere ochtend eenvoudige maar heerlijke broodjes gemaakt. Dalat is zeker een plek om niet over te slaan!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Krista
    op 06-04-2019
    19 landen bezocht • 13 reviews • 3 waarderingen
    4

    “Avontuurlijke bestemming! ”

    Dalat ligt wat hoger en heeft hierdoor een wat koeler klimaat. Elke avond is er een Night Market waar je heerlijk kunt eten. Wij hebben een dag een scooter gehuurd waarmee we richting een aantal watervallen zijn gaan rijden. Vooral de Elephant Falls waren erg mooi! Onderweg wordt je getrakteerd op allerlei mooie uitzichten. Ook kom je langs een koffieboer, hier kun je, met op de achtergrond alweer een mooi uitzicht, genieten van een vers bakje koffie. De tweede dag hebben wij een canyoning tour gedaan. Dit was één van de beste ervaringen van onze reis. Wij deden dit bij Highland Sport travel - Adventure Tours gedaan. Deze jongens waren professioneel, hadden humor en zorgen voor een geweldige ervaring. We hebben onder andere van een cliff gesprongen, abgeseild en zijn van rots glijbanen geweest. Ben je in Dalat en hou je van avontuur dan moet je dit zeker niet missen!
    Om weg te gaan uit Dalat kun je de nachtbus nemen richting de kust. Wij hoorden veel verhalen over deze bus omdat je door een gebied rijdt met veel haarspeld bochten, zonder verlichting en chauffeurs die niet altijd even netjes rijden. Mocht je tijd hebben om overdag te reizen is dat misschien een betere optie.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Niels Verhoeven
    op 30-11-2017
    35 landen bezocht • 28 reviews • 15 waarderingen
    5

    “Dalat is je familie”

    Dalat is voor mij het meest knusse plaatsje wat ik ooit ben tegengekomen. Iedereen voelt als familie en de open houding van de mensen zorgt dat je je meteen thuisvoelt. Zeker alle guesthouses zorgen ervoor dat je je meteen als familielid voelt. Verbondenheid, genegenheid en uitademen zijn 3 termen die Dalat kenmerken. Daarnaast is het echt een plaats om je van je avontuurlijke kant te laten zien. Het abseilen is fantastisch en er zijn verder mogelijkheden te over.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Elisah Oomen
    op 29-11-2017
    24 landen bezocht • 26 reviews • 12 waarderingen
    4

    “Leuke plek”

    Wij zijn in de buurt van Dalat naar een waterval gegaan en daar zijn we gaan abseilen. Dit is wel echt een super toffe ervaring, die ik nooit meer ga vergeten. Redelijk in de buurt van Dalat kun je met een kabelbaan de berg op en op de berg ligt een leuk tempelcomplex. Met de scooter zijn we daarnaast nog gereden naar de olifantenwaterval, ook echt de moeite waard. Een hele grote en mooie waterval.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Fenna
    op 23-11-2017
    14 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    5

    “Easy Riders: GEWELDIG!”

    Toen ik in Dalat werd aangesproken door een Easy Rider wist ik niet zeker of deze man (Mr.Dragon) te vertrouwen was. Na twijfelen heb ik toch besloten twee dagen met hem op pad te gaan. Dit bleek de beste keuze ooit! Mr.Dragon was een geweldige gids die me zoveel kon vertellen over de omgeving en de Vietnamese cultuur. Ook reden we door de meest prachtige gebieden en kwamen we bij niet toeristische dorpjes waar de bevolking nog zelden een toerist had gezien. Voor mij is een motortocht met een Easy Rider dé manier om in contact te komen met de bevolking en te leren over de echte cultuur van het land.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marloes
    op 18-11-2017
    22 landen bezocht • 26 reviews • 7 waarderingen
    5

    “Prachtig!”

    Dalat is echt een verademing als je in het heetste seizoen in Vietnam bent, eindelijk wat koeler (in ons geval was het 'maar' 27 graden). Het is echt een aanrader om in Dalat de easy rider tour te boeken, de omgeving van Dalat is namelijk prachtig! Ook het Crazy house is een bezoekje waard.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Vietnam reis boeken – onze tips!

Top-5 Vietnam reisaanbieders
  1. ANWB Vakanties – groeps- & privéreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Shoestring – budgetvriendelijk
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  5. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Dalat & de Easy Riders reiservaring en tips!

Ben jij in Dalat & de Easy Riders geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?