Mui Ne ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

8 Mui Ne reiservaringen en tips

Geweldig

0%

Tof

63%

Wel oké

25%

Niet zo

13%

Vreselijk

0%

  • Profiel Robert
    op 19-05-2019
    14 landen bezocht • 26 reviews • 6 waarderingen
    4

    “Mooie stranden”

    Aantal dagen in Mui Ne gebleven. Een populair surfersdorp met veel backpackers en een lekkere vibe. Wij sliepen in het Mui Ne hills hotel van een Belgische eigenaar. Erg luxe en voor een goede prijs. Verder is het een lang uitgestrekt dorp. Leuk dus voor een aantal dagen, maar niet te lang.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nicole
    op 10-04-2019
    27 landen bezocht • 27 reviews • 10 waarderingen
    2

    “Leuk voor een dagje, geen must”

    Ik ben hier een dagje geweest en heb een sunrise-tour gedaan. We hebben oa de rode en witte duinen gezien. Houd er rekening mee dat je overal voor betaalt. Wil je vanaf de witte duinen een beter uitzicht? Dan betaal je 10 dollar om naar een ander punt gebracht te worden. Tip: je kunt ook lopen. Dat is gratis en het uitzicht is hetzelfde. Verder zag je bij de tour een vissersmarkt/plaats en een fairy stream, een stroompje water waar je met je voeten doorheen kunt. Leuk, maar echt bijzonder is anders.

    Je moet vooral naar Mui Ne als je lekker wilt bijkomen en chillen. De meeste ho(s)tels hebben wel een eigen zwembad. Het strand kan winderig zijn, maar is daardoor wel geschikt voor sporten als kitesurfen. Zoek een beetje goed en je vindt prima hostels voor 1-2 euro per nacht, al zijn dit vaak wel party hostels.

    Ook dit plaatsje is trouwens ontdekt door Russen, dus verwacht veel Russische winkeltjes en restaurants. Verder zijn er opvallend veel Duitsers. De rit van en naar Da Lat is trouwens de moeite waard, mooie uitzichten!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Niels Verhoeven
    op 30-12-2017
    35 landen bezocht • 28 reviews • 15 waarderingen
    4

    “Zand is de parel van Mui Ne”

    Mui Ne is een gezellig plaatsje voor een paar dagen, maar je hoeft er niet echt hoge verwachtingen van te hebben. Het is vooral een plek om even uit te blazen en een tour naar de zandduinen te doen. Doe dit bij voorkeur in de ochtend, zodat je de zonsopgang hier ziet, een echte aanrader. Verder zijn er erg leuke familierestaurantjes die kwaliteit bieden voor een goede prijs. Zorg ervoor dat je de commerciële restaurants links laat liggen en je de echte Vietnamese keuken binnenstapt. Relax, rust uit en maak je klaar voor je verdere avontuur in Vietnam!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Lieke van der Heiden
    op 30-11-2017
    19 landen bezocht • 26 reviews • 44 waarderingen
    4

    “Fairy spring, verborgen parel”

    Mui Ne vind ik een leuke bestemming. Leuk dat het aan zee ligt om een duik te nemen, maar je komt vooral voor de zandduinen. En de Fairy spring. Waar het in de duinen druk was, was ik daar helemaal alleen! Voor mij de mooiste plek in Mui Ne en nog niet bekend bij de massa.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Mariëlle Plug
    op 19-11-2017
    26 landen bezocht • 26 reviews • 8 waarderingen
    3

    “Even bijkomen in Mui ne”

    Na het noorden en midden van Vietnam redelijk gezien te hebben was de volgende stop in het zuiden mui ne. Hier konden we even lekker uitrusten en aan het strand liggen. Mui ne is volgebouwd met resorts aan het strand en hiermee dus de ideale plek om even bij te komen. Er zijn in de omgeving wat leuke dingen die je in een dag kunt zien zoals de witte duinen, rode zandduinen, fishing village en de fairy stream. Bijna ieder hotel biedt tours aan bij zonsopgang of ondergang. De zonsopgang kan soms door bewolking wat tegen vallen maar verder is het een leuke Tour. Het naastgelegen Phan tiet is totaal niet ingericht op toerisme en is erg vies. Niet per se een aanrader om te bezoeken

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Michelle  van Beek
    op 13-11-2017
    28 landen bezocht • 52 reviews • 14 waarderingen
    3

    “Vooral een leuke omgeving ”

    Mui Ne zelf is niet heel bijzonder en er zitten veel Russen. Op het strand konden we bijna niet liggen, omdat we gezandstraald werden. Vandaar dat we zijn geswitcht naar een hotel met zwembad. Lekker om een paar dagen te relaxen. Het hoogtepunt was hier een tour die we geboekt hadden, waarbij we naar de witte en rode zandduinen gingen om de zonsopkomst te bekijken. Je gaat dan ook langs een vissersdorpje, waar ze vanuit een soort 'badkuipjes' vissen en deze vis vervolgens meteen verkopen op het strand. Overal liggen levende of dode vissen. Het is echt heel leuk om hier een kijkje te nemen, aangezien er tientallen bootjes in het water liggen. Uiteindelijk gaan we ook nog naar de Fairy Spring, we dachten een simpel riviertje, maar het blijkt echt heel mooi te zijn. Je loopt door het kleine beekje langs de hoge rode rotsen.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Saskia Zwaard
    op 13-11-2017
    43 landen bezocht • 39 reviews • 47 waarderingen
    4

    “Prima voor een paar daagjes”

    Een met Russen overspoeld dorpje, wat de sfeer niet perse ten goede komt. Toch heb ik me er een aantal dagen prima vermaakt. Het strand is niet bijzonder, maar wel prima. In ieder geval lekker om even in de zee af te koelen. Restaurantjes zijn voldoende aanwezig, maar de kwaliteit verschilt. In en rondom Mui Ne zijn een aantal bezienswaardigheden. Allereerst kan je naar de Fairy Spring die midden in het dorpje begint. Van tevoren hoefde ik hier niet perse naartoe, maar uiteindelijk had ik een uurtje over en ben ik aan het eind van de dag het beekje ingelopen. Wat was het mooi en leuk! Duinen met een rivierbedding en groene tropische bomen in het midden. Klim het rode gesteente op en sta bovenop de duinen voor het uitzicht. Vooral aan te raden om vroeg of later op de dag te gaan, wanneer het rustiger is en de temperatuur nog wat lager ligt.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Guus Berns
    op 28-10-2017
    17 landen bezocht • 39 reviews • 4 waarderingen
    4

    “Heerlijk surfdorp”

    Mui Ne, een lange straat langs de kust met een geweldig strand en zee. Veel resorts aan de zee te vinden met eigen strandjes en eigen strandbedjes. Zelfs tegen betaling mag je als bezoeker niet op de bedjes liggen van de resorts. Het nadeel hiervan was dat je geen schaduw gaat vinden en snel verbrand. Zee was er erg ruig wat surfen supervet maakt. Qua restaurantjes viel het tegen, voornamelijk in ons eigen hotel gegeten

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Vietnam reis boeken – onze tips!

Top-5 Vietnam reisaanbieders
  1. ANWB Vakanties – groeps- & privéreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Shoestring – budgetvriendelijk
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  5. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Mui Ne reiservaring en tips!

Ben jij in Mui Ne geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?