Nha Trang ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

30 Nha Trang reiservaringen en tips

Geweldig

3%

Tof

7%

Wel oké

23%

Niet zo

30%

Vreselijk

37%

  • Profiel Joyce Sinnaeve
    op 13-05-2019
    33 landen bezocht • 27 reviews • 17 waarderingen
    2

    “teleurstellend”

    Hier voel je je echt in rusland ipv Vietnam. Iedereen spreekt russisch en alle menu's zijn in het russisch, torenhoge wolkenkrabbers worden hier in spoedtemp geplaatst + de bouw van een pretpark op een volledig eiland. Te toeristisch waarbij geen rekening wordt gehouden met de cultuur en natuur van Vietnam, en dit allemaal in de laatste 5 jaar; het duiken hier was wel super en de stranden waren ook netjes opgeruimd.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Karien van Jaarsveld
    op 05-05-2019
    52 landen bezocht • 30 reviews • 23 waarderingen
    1

    “niet de moeite waard”

    Deze stad kan je op de rondreis door het prachtige Vietnam beter overslaan. Culturr, natuur, historisch is hier niets de moeite waard. Wij wilden hier eigenlijk graag gaan duiken, maar ook dat was niet zo makkelijk te organiseren. En verder stikt het van de Russen, praten ze overal russisch en is het eten ook niet wat je van de rest van Vietnam kent.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Friso Annema
    op 05-05-2019
    40 landen bezocht • 39 reviews • 20 waarderingen
    1

    “Mooie stranden, maar vol met vervelende russen”

    Ik bezocht Na Trang omdat ik opzoek was naar mooie witte stranden waar ik even tot rust wilde komen, maar ik vond een plaats welke ik overstroomd door vervelende Russen. Zoals meerdere reviews op deze site adviseer ik om deze plek over te slaan.

    De stranden zijn mooi en je kan hier zeker heerlijk in de zee, maar het enorme aantal Russen en de daarop afgestemde restaurants maken deze plaats tot een vervelende bestemming om te verblijven.

    1 waardering

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Jacob Riemersma
    op 04-05-2019
    14 landen bezocht • 13 reviews • 4 waarderingen
    1

    “Overslaan!”

    Wat een vreselijke stad! Alles is in het Russisch en de stranden zijn niet super mooi. Er is hier weinig te beleven, alleen russen die dronken zijn omdat ze de drank nog goedkoper kunnen krijgen dan in Rusland. De restaurants hebben Russisch eten en wij werden door vietnamezen in het Russisch aangesproken (Engels spraken ze niet maar wel Russisch)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Nicole
    op 10-04-2019
    27 landen bezocht • 27 reviews • 10 waarderingen
    1

    “Overslaan als je er niet hoeft te zijn”

    Een badplaats die ontdekt is door de Russen, dus alles is super-Russisch en niet meer Vietnamees. Verder is er in de omgeving weinig bijzonders te doen of te zien. Dit is hooguit een tussenstop waard, maar je kunt het beter overslaan.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel .
    op 09-04-2019
    19 landen bezocht • 26 reviews • 5 waarderingen
    1

    “Niet heen gaan”

    Nha Trang is een plek in Vietnam die je zeker beter over kan slaan. Overal zijn Russen, is het eten Russisch en spreken ze zelfs Russisch. De stranden zijn hier niet bijzonder mooi dus sla deze plek over en geniet van al het moois dat Vietnam wel te bieden heeft. :)

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Freya de Weijer
    op 28-11-2017
    22 landen bezocht • 54 reviews • 22 waarderingen
    1

    “Russische badplaats”

    Indien je op zoek bent naar een strand vakantie dan ben je hier op het juiste adres. Het is een prachtig stand, maar helaas is het erg touristisch en veel bezocht door Russen. Nha Trang heeft niet echt een centrum en alle eet tentjes hebben een Russische menu-kaart en soms wordt je zelfs aangesproken in het Russich. Een tip is om het tempelcomplex in het noorden te bezoeken en lekker te eten bij het Lac Can BBQ restaurant (in een afgelegen straatje). Hier zit je heerlijk tussen de locals, zeker doen!

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel inzedi
    op 27-11-2017
    21 landen bezocht • 26 reviews • 13 waarderingen
    1

    “Overgenomen door Russen”

    Nha Trang wordt vooral veel bezocht door Russen. Er gaat dan ook een directe vlucht vanaf het vliegveld van Nha Trang naar Rusland. Dit beïnvloedt de sfeer in de stad niet op een positieve manier. Het strand is wel oké, maar ook weer vol met Russen. Verder konden wij hier niet veel leuke restaurantjes of guest houses vinden. Er zijn vooral veel luxe hotels en wat restaurant ketens zoals pizza hut/ mc Donalds etc. We hebben wel een lokaal marktje bezocht, maar daar zijn we snel weer uit gegaan toen we de vislucht roken en al het ongedierte bij de vis zagen. Verder zijn er een paar leuke tempels. Geen must see, maar wel prima als je in de stad bent. Mijn advies zou zijn om deze stad over te slaan. Wij zijn dan ook zo snel mogelijk weer door gegaan naar Ho Chi Minh City.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Hans de Weijer
    op 25-11-2017
    44 landen bezocht • 27 reviews • 34 waarderingen
    3

    “tja....badplaats”

    Wij verbleven in Nha Trang op onze reis van Noord naar Zuid. Was fijn om een keer het strand te bezoeken, maar verder is Nha Trang niet echt bijzonder. Wel vonden we het tempelcomplex in het noorden van de plaats heel mooi om te bezoeken.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

  • Profiel Marloes
    op 18-11-2017
    22 landen bezocht • 26 reviews • 7 waarderingen
    3

    “Feestbestemming van Vietnam”

    Als je op zoek bent naar een feestbestemming ben je in Nha Trang aan het juiste adres. Je kunt hier elke nacht tot in de late uurtjes feesten en de volgende dag op het strand liggen. Verder kun je met de kabelbaan naar waterpark Vinpearl, wat een pretpark is met alleen maar glijbanen, heel grappig! Voor cultuur of historie ben je hier echter niet aan het juiste adres.

    Reageren

    Om te reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

    Annuleren

Vietnam reis boeken – onze tips!

Top-5 Vietnam reisaanbieders
  1. ANWB Vakanties – groeps- & privéreizen
    Bekijk aanbiedingen
  2. Shoestring – budgetvriendelijk
    Bekijk aanbiedingen
  3. Riksja Travel – zelf samenstellen
    Bekijk aanbiedingen
  4. 333 Travel – privéreizen op maat
    Bekijk aanbiedingen
  5. Sawadee – groeps- & familiereizen
    Bekijk aanbiedingen

Deel jouw Nha Trang reiservaring en tips!

Ben jij in Nha Trang geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?