• Uitgebreide reisinformatie
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Tips & ervaringen van reizigers!

Blue Lagoon ervaringen,
reviews, reisverslagen & persoonlijke tips

27 Blue Lagoon reiservaringen en tips

Geweldig

11%

Tof

30%

Wel oké

37%

Niet zo

19%

Vreselijk

4%

  • Bianca Akkermans op 29-12-2020

    “Ontzetten toeristisch”

    Na geland te zijn in Reykjavik zijn we meteen hiernaar toe gegaan. Dit lag bijna op de route, en we waren er op tijd, dus hoopten we de grootste drukte voor te zijn. Dat was mislukt. Het ziet er net zo uit als op de fotos, helder blauw water omgeven door rotsen. Alleen moet je er dan wel heel veel mensen bij denken.

    Persoonlijk ga ik dan liever naar een van de andere hot pots. Ijsland zit er namelijk vol mee. Mijn favoriet was Hellulaug, deze kwamen we per toeval tegen onderweg. Deze pot is gemaakt uit een rots en kijkt uit over de baai van Flókalundur.

  • Teun op 12-05-2019

    “Heerlijke ontspanning”

    Ook al is het wat prijzig, druk en toeristisch, is het wel echt de moeite waard om naar de Blue Lagoon te gaan. Het is heerlijk om in de kou het warme water in te stappen, de stoom die er vanaf komt maakt het bijna mysterieus. Langs de kant staan bakken met modder voor een gezichtsmasker. Wij hadden verwacht hier een paar uurtjes door te brengen, maar je kan hier makkelijk een hele dag voor uittrekken. In 2014 was dit nog niet zo, maar het schijnt dat je tegenwoordig ruim van tevoren moet reserveren.

  • Eleanne op 09-05-2019

    “Natuur”

    De Blue Lagoon in IJsland is echt heel erg mooi en ga hier dan ook echt heen als je in IJsland bent. Trek hier een dag voor uit, want de weg er naar toe is wat minder makkelijk dan de A27 hier in Nederland ;)

  • Leonie op 07-05-2019

    “Dit valt tegen...”

    Ik vond de Blue Lagoon eerlijk gezegd wat tegenvallen. Het was toen wij er waren erg druk (uitverkocht) en overal dobberden groepjes toeristen waarvan een aantal al een beetje te diep in het glaasje hadden gekeken, besteld aan de bar aan het water. Echt rustig en ontspannen was het er niet. Ook vond ik het minder mooi dan de foto’s op internet je laten zien. Het is best heel lekker om met het ijskoude weer je buiten in een warm bad onder te dompelen, maar de prijs die we er voor hebben betaald (50 euro in dit geval) vond ik het niet waard en volgens mij zijn er daar meer en veel mooiere plekken om dat te doen!

  • Sonja op 30-04-2019

    “Toeristisch ”

    The Blue lagoon is een fijne plek om na aantal dagen reizen nog een dag kalm aan te doen voor je weer terug vliegt. Echter is een dagdeel lang genoeg om er te zijn, een hele dag zou naar mijn idee te lang zijn. Daarnaast is het erg toeristisch wat het mooie er wel wat vanaf haalt.

  • Claire op 29-04-2019

    “Tegenvaller”

    Op de plaatjes ziet deze lagoon er fantastisch uit maar ik vond dit nogal tegenvallen. Het is er zo druk met grote groepen toeristen. Mogelijk moet je hier vroeg in de ochtend heengaan om echt van de schoonheid van deze natuurlijke baden te kunnen genieten.

  • Nadia op 26-04-2019

    “Onder de sterrenhemel in het warme water”

    Over de Blue Lagoon is veel te zeggen.
    Het is absoluut veel te duur. Maar toch is er elk uur een nieuwe rij van mensen die naar binnen willen. Je denkt eigenlijk als je er heen gaat, dit is te duur, maar ik wil het toch meegemaakt hebben. In principe is het niet heel bijzonder, vind ik dan. Wij gingen in de avond naar de blue lagoon. Het was wel mooi onder de sterrenhemel in het warme water en het is gezellig dat je een drankje kunt halen tijdens het zwemmen en een maskertje kunt nemen. Maar bijzonder vond ik het niet. Het vervelende was ook dat je dagen later nog stonk en een vettige huid had. Een lekker geurtje zat er helaas ook niet aan en de fabeltjes over een mooie stralende huid erna was bij mij ook niet het geval.

    Je moet er van houden zullen we maar zeggen.

  • Anna op 25-04-2019

    “Blue Lagoon”

    Naar mijn idee is de blue lagoon iets wat het beste aan het einde van je reis gepland kan worden. Na een actieve vakantie nog bijkomen en ontspannen. Dit was erg fijn. Helaas wekt het wel een commerciële indruk, wat ten koste ging van de sfeer die het land IJsland je verder wel kan bieden.

  • Amy op 13-04-2019

    “ijsland”

    ik ben een weekje op vakantie geweest naar ijsland. het was er best wel koud. de natuur was er wel echt schitterend. echt een plaatje. ik heb er ook paard gereden in de natuur. de prijzen zijn wel wat duurder maar dat is het waard

  • Robin op 09-04-2019

    “Toeristisch”

    De Blue Lagoon is erg mooi maar vergeleken met het Myvatn meer in het Zuiden van Ijsland enorm druk en toeristisch. Je kan hier dan ook minder genieten van het heerlijk warme water doordat er zoveel mensen zijn. Ik raad daarom aan om Myvatn te bezoeken voor een meer relaxte ervaring.

IJsland vakantie boeken – onze tips!

Deel jouw Blue Lagoon reiservaring en tips!

Ben jij in Blue Lagoon geweest? Dan horen wij graag jouw reisverhaal en ervaring!

De volgende velden zijn niet (correct) ingevuld:

(optioneel)

Upload hier je 3 mooiste en meest sprekende foto's van deze plaats

(optioneel)
Jouw e-mailadres wordt niet getoond op de site

Uitgebreide reisinformatie
Meer dan 10 jaar ervaring
Tips & ervaringen van reizigers!

Elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?

27Vakantiedagen nieuwsbrief